Kakve nargilhane Rio dragi tamo djeca idu pobogu. Tesko je naci tamo neku da je starija od 18-19 godina, te su vec prerasle nargile te biraju kafice ili restorane. Doduse ima ih i sa 18-19 cudnih, svakakvih, ali necemo o tome. Bas si nasao losu usporedbu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 08:35Ma ima svega, i normalnih i tih što ganjaju sponzore, nema pravila, znam i ja par njih koje su udate i normala žene, imaju porodicu, djecu, završile čak pravo ili sl u Sa ili Mostaru i dobile tu posao jer nisu mogle nigdje drugo i super im, nit su neke top ribe nit bilo šta.90minut je napisao/la: ↑09 nov 2021, 02:47Najdebilniji post na forumu ikad.bilirubin46 je napisao/la: ↑05 nov 2021, 11:10
Upravu je Justin. Tesko je naci finu da radi u kladzi, skoro nemoguce. Svaka se gotovo svalera i sevi poslije posla. Izabere nekog sa dubokim dzepom koji igra pse i tombolu, on je pocasti, provoza, izvede i napuni. Lijepo njemu, lijepo njoj. Mislim to je realno stanje, nije nikakva zafrkancija.![]()
Zapravo je čista suprotnost skoro svaka ima momka ili muža koji je ceka na kraju radnog vremena cijeli moj život ista prica doduše ne zalazim u kladionice vec dobrih 10 godina osim onih 10 sekundi kad predam pare za online racun.
Al' do tad baš uvijek ista prica.
Jedino da se promjenilo nešto u međuvremenu u što cisto sumnjam jer teško da ima onih s dubokim dzepom.
Danas jedini primjer imam drugarice iz osnovne koju sam upratio da radi i isto momak ceka.
Da je rekao nargilhane pa hajd, tamo je već odron, al one što ulaze, ne što rade.
Sto se ovih iz kladionica tice evo ovaj 90-ka kaze da svaku momak ceka, moguce, mora biti finih i postenih negdje. Ali onda napisa da 10 godina ne zalazi tamo osim sto uplati na racun 10 sekundi dakle nije ni upucen decko.
I onda je moj post debilan jer sam upucen a njegov nije jer covjek sve zna iako ne zalazi tamo. Evo ti primjer ja u Mostaru ljetos, otisao da se provedem malo hodam obidjem grad, volim Hercegovinu. Uletim u Premier da bacim koju tombolu tamo radi cura onako ima oko 30ak godina. Na pocetku sve uredu sve normalno, bila joj tu jaranica neka pile kafu i bio neki random lik. Kolega i ja igrali tombolu a ona svo vrijeme njezna prema meni, pohvali mi parfem kaze kako sam sladak itd. Ja kao okej uzmem viber instagram bla bla. Ona se meni javlja navecer kao nabacuje mi se. Sutradan opet tamo treba izasla da me zagrli, sve nesto oko mene. Raspitam se malo, ima muza i dijete lagano.

I u mom gradu su vecina takve. Ovu jednu ceka "otac" poslije radnog vremena nedaleko od mene. U 22h frajko lagano sa Audijem parkiran, ceka, kontam otac joj. Treba mi sama priznade da hoda s likom koji ima 50 godina, radi u inostranstvu, pun ko brod a ona radi u kladzi sa 25 godinica.