Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH - UKINUTA SUSPENZIJA
A sta se desilo prije suspenzije, mislim da je smiješno raspravljati o tome, ni jedan čovjek koji je doveo nsbih do propasti ne bi trebao biti član novog saveza....
A za napredak poslije suspenzije je zaslužan komitet na čelu sa Osimom...
pa da nije bilo suspenzije ne bi ti bilo ni komiteta ni osima.Batko je napisao/la:A sta se desilo prije suspenzije, mislim da je smiješno raspravljati o tome, ni jedan čovjek koji je doveo nsbih do propasti ne bi trebao biti član novog saveza....
samo razluči:
vrijeme prije suspenzije <-> vrijeme posle suspenzije
što je suspenzija negativno uradila= ništa!
što je pozitivno= mislim da svi znaju!
da nije bilo suspenzije i dalje bi bilo pod palicama ilje,sulje i ostalih..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Osim je došao prije suspenzije.....Dovedeni su da spriječiti suspenziju i znamo na sto je to izašlo, zato kažem svi koji su doveli do iste i opuhali savez nemaju mjesta u ovom, jer su svoju šansu prokockali....
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Neznam kako je dobra... ja licno nista ne ocekivam od izbora delegata i predsjednika, ovo je veliki korak nazad.
U savezu sjede ljudi koji nemaju pojma o sportu uopste cast izuzetcima gledam ovaj izvrsni odbor sami krimos unutra.Liga nam prelosa niko da kaze ovaj jad se mora skratiti i zdravo ovako vise ne ide pa u vijetnamu se brzi i tecniji fudbal igra nego kod nas.
Mene najvise strah ovih idiota radi reprezentacije, koja je na tako dobrom putu da izbori prvo mjesto u nasoj grupi. Ja ostajem pri svome mislljenju da cemo imati problema sa Bevandom i ovim iz RS-a.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cuj bevanda i ovi iz rs pa sve su to ista **** covjece da je sredit ligu da lici na nesto repka ce se izvuci nama je problem liga to je osnov temelj svega u normalnoj drzavi al posto je ovo banana drzava moze se kako hoces
Lakše malo sa tim riječima, nije da nešto prijetim ali vaša reprezentacija i klubovi zavise od nas.
Ne moze se kandidovati. Da bi se kandidovao za predsjednika, mora krenuti od najnizeg nivoa - od opcinskog Saveza. To je do naseg sistema, na Zapadu nije tako.FKKrajina je napisao/la:Hvala bogu da neko ovo napisa. Ovaj Bazdarevic pametuje nesto... Pa kandiduj se,ne brani ti niko. Mogu se i ja kandidovati. Svi bi neku od legendi,a ovima ni traga ni glasa. Nego se boje tog izazova,ali zato kad sta ne stima,onda su oni mjerodavni da pametuju. Nabijem legende.Sanjo je napisao/la:Nisu Begić i Bevanda krivi što su jedini kandidati... Nisam čuo ni jednu "legendu" da kaže "ja želim biti predsjednik NSBiH".
A zasto ne bi bio Bevanda? Ljudi dolje u Sirokom grade, ulazu razvijaju sport. Imaju najorganizovaniji fudbalski i kosarkaski klub u drzavi, i najbolje organizovane omladinske skole fudbala i kosarke u BiH. Mjesto od 20-30 hiljada stanovnika. Bas zbog toga bih nagradio nekog iz Sirokog i dao mu glas, kad bih bas mogao birati.
Kao da bi neki Bosnjak bio bolji? Pa mi Bosnjaci smo bolan najveci lopovi u ovoj drzavi. Srbi su najveci lazovi, mi smo najveci lopovi. Sloboda unistena, KK Bosna, RK Bosna, Sloboda Dita, sport u Unsko-sanskom kantonu, sve smo pokrali, nigdje nas nema, jos se samo Zeljo i Sarajevo drze zbog velike armije navijaca. Sve unistili i zato, ako vec nece predsjednik biti niko od fudbalskih legendi, neka bude Bevanda, sposobniji je sigurno.
Zadnja izmjena: SB90, dana/u 13 dec 2012, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
A ko si ti??? Srbin iz Srbije, pitam se sta ces ovdje??? Hajmooo
Znači ćelo će nam biti predsjednik!!

Alo ko si ti da dijelis lekcije neki sovinista popisam se na svakog sovinistu ko je na forumu svako ima pravo na svoje misljenje .Ako ti se to ne svidja ne siri mrznju ovde pusti svoju retoriku huskacku ovde su svi dobrodosli sa kritickim osvrtanjima koje nikog ne vredjaju
Na ovog batka mislim
Kuruz je napisao/la:Lakše malo sa tim riječima, nije da nešto prijetim ali vaša reprezentacija i klubovi zavise od nas.
U daljini čuju se kao gromovi
Svakom njivom prolaze kao volovi
Odlaze na dalek put tko to može znati
Samo neki stočar ljut sto ih šibom prati
......
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Elvedin Begić je pobijedio, mislim da je ipak bolje rješenje nego bevanda-
Juuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuu bravo Begiću!!!!!!!1
Ipak , prvi krug samo..hilmo je napisao/la:Juuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuu bravo Begiću!!!!!!!1
Ne poznajem kakav je lik, ali sigurno je bolji od Bevande i barem je covjek UEFA-e. Zna li se ko je kako glasao? Pretpostavljam svi hrvati i trojica srba za Bevandu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Pa malo mi je glupo da sad ljudi mjenjaju mišljenje, mislim kakve su to onda ličnosti....Malo ovako malo onako!THC je napisao/la:Ipak , prvi krug samo..hilmo je napisao/la:Juuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuu bravo Begiću!!!!!!!1
**** Bevandu, previse se kurci i navija samo za svoje.
shandrlike-tandrlike