FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tatamata
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tatamata » 28 okt 2009, 07:01

Hordaš je napisao/la:sta to znaci molim te mi reci :D
Znaci da cete biti pokradeni od strane najvece lopovcine!Nazalost.
alibi je napisao/la: Boli me k...c koje sudija.Moze i SERZ BRAMERC da sudi.Ovo vise nema SMISLA.
Dobro ne moras biti prost odma ja samo kazem ako neko ne zna,a mozda nekog zanima.
Treci put castimo

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 28 okt 2009, 11:56

Ova prestava jucer nase uprave nije nista drugo do bacanje prasine u oci nama. Trebali su samo reci ili ce ovaj sudiski trojac prestati vise suditi ili ce FK Sarajevo istupiti iz lige. Moramo vise biti ostri :!: Dokle cemo vise trpiti da nas drugi j...
Zadnja izmjena: Navijac Sarajeva, dana/u 28 okt 2009, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.

alibi

Post Postao/la alibi » 28 okt 2009, 17:15

Navijac Sarajeva je napisao/la:Ova prestava jucer nase uprave nije nista drugo do bacanje prasine u oci nama. Trebali su samo reci ili ce ovaj sudiski trojac prestati vise suditi ili ce FK Sarajevo istupa iz lige. Moramo vise biti ostri :!: Dokle cemo vise trpiti da nas drugi j...
Samo ostro drugacije ne moze.Vidit cemo rezultat svega,ali bojim se da pucamo corcima.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 okt 2009, 20:13

fakat ova liga vise nema smisla,koji racku da je igras kad znas da na gostovanju nemozes bod a kamoli tri donijeti kuci postreno sportski,ova liga je od samog "ujedinjenja"osudjena na propast ,kud ces dalje kad su nam i ono najsvetije tj.derbi unistili da jedva po 10000 ljudi dodje gledat a da ne govorim o ostalim tekmama i lafo nekim derbijim,ovom ligom samo profitiraju mali i provincijski klubovi i mesetari ,lopovi ,kriminalci i ko sve od sljama ljudske vrste,pitam se ko vise moze da ovo trpi ova sra nja od smijesne lige i jos smijesnijog naziva :roll: ja ljudi poslije ove subote sam tako razocaran,ljut i sta vec nisam jer jednostavno kako dalje,sad ce neko reci niste jedini ovo-ono,i jest tacno je to al ovo je vec po ko zna koji put da moje Sarajevo bude osteceno i na osnovu toga tamo neki provincijski klubovi predstavljaju nasu zemlju za koju oni pjevaju svoje poznate pjesmice :evil: al ako nista tad mi bude drago kako ti provincijski klubovi zavrsavaju u tim takmicenjima a kako nas klub prodje to je najbolje mjerilo i time se ponosim, i zato sam misljenja da treba iz ove lige istupit i ko hoce nek se pridruzi i vozdra ja cu biti zadovoljan jer cu moci pogledat normalnu tekme pa makar bile amaterske :idea:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

husoo97
Kontakt:

Post Postao/la husoo97 » 28 okt 2009, 20:20

U subotu se prenosi tekma Sarajevo-Slavija

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 28 okt 2009, 20:21

adnanhz je napisao/la:fakat ova liga vise nema smisla,koji racku da je igras kad znas da na gostovanju nemozes bod a kamoli tri donijeti kuci postreno sportski,ova liga je od samog "ujedinjenja"osudjena na propast ,kud ces dalje kad su nam i ono najsvetije tj.derbi unistili da jedva po 10000 ljudi dodje gledat a da ne govorim o ostalim tekmama i lafo nekim derbijim,ovom ligom samo profitiraju mali i provincijski klubovi i mesetari ,lopovi ,kriminalci i ko sve od sljama ljudske vrste,pitam se ko vise moze da ovo trpi ova sra nja od smijesne lige i jos smijesnijog naziva :roll: ja ljudi poslije ove subote sam tako razocaran,ljut i sta vec nisam jer jednostavno kako dalje,sad ce neko reci niste jedini ovo-ono,i jest tacno je to al ovo je vec po ko zna koji put da moje Sarajevo bude osteceno i na osnovu toga tamo neki provincijski klubovi predstavljaju nasu zemlju za koju oni pjevaju svoje poznate pjesmice :evil: al ako nista tad mi bude drago kako ti provincijski klubovi zavrsavaju u tim takmicenjima a kako nas klub prodje to je najbolje mjerilo i time se ponosim, i zato sam misljenja da treba iz ove lige istupit i ko hoce nek se pridruzi i vozdra ja cu biti zadovoljan jer cu moci pogledat normalnu tekme pa makar bile amaterske :idea:
eh kad bi istupili nebi bilo evrpope to bi bio paralelni savez, e bi to uspjelo, i dalje bi raja dolazila na tekme, ja vjerujem da i ti kao i ja idess an ove tekme, tako bi i na te isli ljudi koji i sad idu, nista nebi bolje bilo.

ovdje je jdini spas da nam na telki ukinu sv lige, pa da moramo gledati nasu hehe...
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 28 okt 2009, 20:25

husoo97 je napisao/la:U subotu se prenosi tekma Sarajevo-Slavija
teško da ce sarajevo opet prenositi, iako smo najveci klub u BH sumnjam da ce nas toliko puta prenositi, prenosili su protiv slobode,zrinjskog, htjeli su velez i celik, a mislim da ce vjerovatno prenositi derbi protiv selje i borca, sumnjam da ce i protiv slavije prenositi... a i bht prenosi u terminu premier ljige, premier ligu(englesku)
Zadnja izmjena: irfan41, dana/u 28 okt 2009, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
ja navij'o sam za vas!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 28 okt 2009, 20:28

adnanhz je napisao/la:fakat ova liga vise nema smisla,koji racku da je igras kad znas da na gostovanju nemozes bod a kamoli tri donijeti kuci postreno sportski,ova liga je od samog "ujedinjenja"osudjena na propast ,kud ces dalje kad su nam i ono najsvetije tj.derbi unistili da jedva po 10000 ljudi dodje gledat a da ne govorim o ostalim tekmama i lafo nekim derbijim,ovom ligom samo profitiraju mali i provincijski klubovi i mesetari ,lopovi ,kriminalci i ko sve od sljama ljudske vrste,pitam se ko vise moze da ovo trpi ova sra nja od smijesne lige i jos smijesnijog naziva :roll: ja ljudi poslije ove subote sam tako razocaran,ljut i sta vec nisam jer jednostavno kako dalje,sad ce neko reci niste jedini ovo-ono,i jest tacno je to al ovo je vec po ko zna koji put da moje Sarajevo bude osteceno i na osnovu toga tamo neki provincijski klubovi predstavljaju nasu zemlju za koju oni pjevaju svoje poznate pjesmice :evil: al ako nista tad mi bude drago kako ti provincijski klubovi zavrsavaju u tim takmicenjima a kako nas klub prodje to je najbolje mjerilo i time se ponosim, i zato sam misljenja da treba iz ove lige istupit i ko hoce nek se pridruzi i vozdra ja cu biti zadovoljan jer cu moci pogledat normalnu tekme pa makar bile amaterske :idea:
ja se izvinjavam slucajno sam citao postove na ovoj temi pa tvoj procitah,,,, sto tebi toliko smeta PROVINCIJA, ako neki klub posten, ima para, igra za BOSNU I HERCEGOVINU, zasto nebi mogao igrati u evropi,,,, znaci ni HOFFENHEIM nebi trebao igrati jer je iz PPROVINCIJE,,,,, ja predpostavljam na koji ti klub ili koje klubove mislis,,,, ali nisu svi klubovi iz provincije bez veze!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 28 okt 2009, 20:31

vrebac86 je napisao/la:
ja se izvinjavam slucajno sam citao postove na ovoj temi pa tvoj procitah,,,, sto tebi toliko smeta PROVINCIJA, ako neki klub posten, ima para, igra za BOSNU I HERCEGOVINU, zasto nebi mogao igrati u evropi,,,, znaci ni HOFFENHEIM nebi trebao igrati jer je iz PPROVINCIJE,,,,, ja predpostavljam na koji ti klub ili koje klubove mislis,,,, ali nisu svi klubovi iz provincije bez veze!!!!!!
hoffenheim upravo radi toga nije omiljen, i hoff je na posten nacin dosao do rezultata, ali ako se vec namjestaju rezultati valjda je red da se za velike klubove namjesta kao u druim ligama, a ne za seljacke klubove, pa moja mjesna zajednica ima vise stanovnika nego vecina provincija iz kojih doleze nae pola PL.

pa u srbiji ia namjestanja ali to nisu namjestanja protiv zvezde i partizana, ili u hrvatskoj protiv dinama, pa u ukrajnoj ima stela ali se zna za koga su za dinamo, ovo kod nas je smijesno
ja navij'o sam za vas!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 okt 2009, 20:48

irfan41 je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:
hoffenheim upravo radi toga nije omiljen, i hoff je na posten nacin dosao do rezultata, ali ako se vec namjestaju rezultati valjda je red da se za velike klubove namjesta kao u druim ligama, a ne za seljacke klubove, pa moja mjesna zajednica ima vise stanovnika nego vecina provincija iz kojih doleze nae pola PL.

pa u srbiji ia namjestanja ali to nisu namjestanja protiv zvezde i partizana, ili u hrvatskoj protiv dinama, pa u ukrajnoj ima stela ali se zna za koga su za dinamo, ovo kod nas je smijesno
upravo tako irfane ,a vrebac ne znam sto se ti nadje uvrijedjenim, reci cu ti samo ovo kad se namjesta da provincijski il ti ga seljacki klub dodje mutnim radnjama do nekih evropskih takmicenja il trofeja a moj klub koji pokusava posteno i zaslugama svoje igre da izbori evropu a nemoze zbog takvih stvari e to me ras pizdi i kao sto gore kaze irfan namjestaju i drugi klubovi u drugim ligama al tu bas nastradaju manji klubovi ,a ja samo trazim posteno i normalne uvjete za igru kakvu imaju sve ekipe na kosevu pa brate izvoli ako si bolji pobjedi pa zato valjda ima smisla sto trazim i da moj klub ima te iste uvjete na gostovanjima,navescu ti jedan primjer iz ove naase lige jedna zvijezda iz gradacca je mali klub iz malog grada al su ljudi igrali tako dobro i lijepo za oko prosle godine i bili su zasluzili bod na kosevu al su primili nesretno go i ljudi su trebali u evropu da izadju sa da ih nisu zakidali na mnogim utakmicama,a evo i jos jedan primjer kakva ti je nasa liga trenutno prva ekipa borca sve gostujuce pobjede ostvarila protiv klubova iz rs :roll: sem katastrofalnog celika ove godine i zar nije sumnjivo ,drugi primjer leotar ekipa 4 na tabeli a omjer joj bude sve domace pobjede i sve gostujuci porazi,mozda po jedan remi sa strane il kuci , i to ti je ekipa koja moze da izbori evropu i jos mnogo mnogo primjera za pisat al vise ne mogu tako da se nadam da si shvatio sta hocu da kazem... :evil:

L!k@
Kontakt:

Post Postao/la L!k@ » 28 okt 2009, 22:52

Ucite malo za subotu :)

Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987

alibi

Post Postao/la alibi » 29 okt 2009, 20:10

Raja dal se ZVANICNO zna utakmica u listici dal ce se igrati bez publike ili ne.Nek mi neko odgovori.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 29 okt 2009, 21:43

raja zna li ko kad je tacno tekma sa slavijom :?:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 30 okt 2009, 10:42

nadjoh ovo bas interesantno :D

1. kolo: Sarajevo - Videoton (Mađarska) 3:1
4. kolo: Videoton (Mađarska) - Sarajevo 1:3
Sezona 1973/74. Srednjoevropski kup - je li to onaj "prestrasni" Videoton... :D

sa Čuhajiem
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 okt 2009, 10:47

johnnyHZ je napisao/la:nadjoh ovo bas interesantno :D

1. kolo: Sarajevo - Videoton (Mađarska) 3:1
4. kolo: Videoton (Mađarska) - Sarajevo 1:3
Sezona 1973/74. Srednjoevropski kup - je li to onaj "prestrasni" Videoton... :D

sa Čuhajiem
Nije to taj, onaj drugi je igrao finale sa Realom .. :mrgreen:

Mitropa Cup 1973/74

Group B
FK Sarajevo Yug Videoton Hun 3-1
Videoton Hun ZVL Zilina Tch 3-1x
ZVL Zilina Tch FK Sarajevo Yug 4-0
Videoton Hun FK Sarajevo Yug 3-1
ZVL Zilina Tch Videoton Hun 5-1
FK Sarajevo Yug ZVL Zilina Tch 3-3
x other **** give the result as 3-0

Table:

1.ZVL Zilina 4 2 1 1 13- 7 5
2.Videoton (Szekésfehérvár) 4 2 0 2 8-10 4
3,FK Sarajevo 4 1 1 2 7-11 3

http://www.rsssf.com/tablesm/mit74.html

Izgleda da si ti malo lose vidio rezultate ili nisi dobro skontao .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

High

Post Postao/la High » 30 okt 2009, 12:50

adnanhz je napisao/la:raja zna li ko kad je tacno tekma sa slavijom :?:
31.10 - subota - 14:00.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

alibi

Post Postao/la alibi » 30 okt 2009, 12:51

High je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:raja zna li ko kad je tacno tekma sa slavijom :?:
31.10 - subota - 14:00.
Daj mi reci i za listicu dal se igra bez publike ili odoh u udruzenje da se raspitam

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 okt 2009, 13:28

Cocalic iz Zelje bi mogao kod nas jako zanimljivo i interesantno i mislim da su velike sanse sad imamo love a on ima probleme sa Zeljom ako Bog da doci ce on mislim najjaci je odbrambeni igrac lige i pritome je mlad
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 okt 2009, 14:58

FK Sarajevo je napisao/la:Cocalic iz Zelje bi mogao kod nas jako zanimljivo i interesantno i mislim da su velike sanse sad imamo love a on ima probleme sa Zeljom ako Bog da doci ce on mislim najjaci je odbrambeni igrac lige i pritome je mlad
Cocalicu za mjesec dana istice ugovor,tako da ga nece biti problem dovesti ako ne nadje vec taj inozemni angazman koji trazi...u svakom slucaju dobar je igrac a svi dobri igraci su dobro dosli,i sigurno bi sa Torlakom u paru cinio najbolji stoperski par lige...

Al jos su to price,jos nisu sjeli da pricaju sa njim sacekat cemo pa sta bude
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 okt 2009, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

alibi

Post Postao/la alibi » 30 okt 2009, 15:11

miky_hz je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Cocalic iz Zelje bi mogao kod nas jako zanimljivo i interesantno i mislim da su velike sanse sad imamo love a on ima probleme sa Zeljom ako Bog da doci ce on mislim najjaci je odbrambeni igrac lige i pritome je mlad
Cocalicu za mjesec dana istice ugovor,tako da ga nece biti problem dovesti ako ne nadje vec taj inozemni angazman koji trazi...u svakom slucaju dobar je igrac a svi dobri igraci su dobro dosli,i sigurno bi sa Torlak u paru cinio najbolji stoperski par lige...

Al jos su to price,jos nisu sjeli da pricaju sa njim sacekat cemo pa sta bude
Provjereno dobar igrac,i samo nam moze biti od koristi.Ali otom potom.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.