Sluzbenik je napisao/la:Želim samo podsjetiti na jednu tužnu činjenicu. Edin Džeko je u svom matičnom BH klubu, dijelu navijača i "stručnjaka" birivaktile proglašen pogrdnim imenom i nekorisnim igračem, a prema tračevima za koje nisam nikad pročitao validan demant (ali ni potvrdu) izvjesni Yaya Toure nije prošao na "probi". Pomenuta dvojica večeras su udarila pečat na NAJVJEROVATNIJU drugu titulu MCI u jednoj od 2-3 najjače svjetske nogometne lige. Ovo ne pišem zbog momaka koji imaju milione za koje kisnu na mančesterskoj kiši, nego zbog hude, jadne i izhebane bh.sportske javnosti koja prima svakojake "stručne spike domaćih eksperata" na temu budućnosti BIH reprezentacije.
by JL

Kako te bolan nije stid

Kao prvo Yaya nikad nije dosao u Zelju na posudbu, to je potvrdio ili Gredic ili Muharemovic, jedan od te dvojce.
A kao drugo ta prica da smo ga mi zvali klocem to macku o rep okaci, to je mozda sjever trubio, koji bi za Cristiana Ronalda rekao da je kloc. I muka mi je od te price, ja nikad nisam na jugu cuo da ga je neko klocem zvao i slicno, bilo je psovanja, ali cija majka ne bude spomenuta na Grbavici tom covjeku treba zlatnu loptu dati

7/10 dobar mamac, natjerao me da odgovorim