sta ce vam Husic kad imate milijarderaamypitar je napisao/la:Rece mi haver da ce Ibrakovic,predloziti Husicu da pređe u upravu Sarajeva.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sta ce vam Husic kad imate milijarderaamypitar je napisao/la:Rece mi haver da ce Ibrakovic,predloziti Husicu da pređe u upravu Sarajeva.
staragarda je napisao/la:sta ce vam Husic kad imate milijarderaamypitar je napisao/la:Rece mi haver da ce Ibrakovic,predloziti Husicu da pređe u upravu Sarajeva.![]()
Pa nisu baklje dovele do duga zna se sta je I ko je napravio dug...ali opet kazem 2000km tekma neka ih bude 5 takvih mozemo igraca dovest...po meni je ljepse uradit koreo I imati one zastave preljepo izgleda ..baklje protiv Sarajeva , Zelje, Zrinjskog , Celika super treba da budu treba sa upravom se dogovorit..ok palit cemo taj dan cemo placat karte 5km na sjever eto da se otplati ta kazna to je od nas jer cemo zapalit bakljeziviniceMetropola je napisao/la:AKO SU BAKLJE DOVELE SLOBODU DO OVOG DUGA I AKO SU BAKLJE PROBLEM, DABOGDA SE FK SLOBODA UGASILA ISTE SEKUNDE, JE*O IH 2000km KAD CE NEGDJE DRUGO NACI PROPUST I ISTO KOLO CEMO IGRATI
Smijesno pravo...i bez grama logike....mislim,jeste Husic milioner al sta ima njega jedan milijarder tu utrpavat i sutra sa njim dijeliti taj neki eventualni tal....ne kontamsarajlija je napisao/la:Mislim da je to laz i da nema nista od husica
Ovde se postavlja pitanje,sta bi covjek radio.sarajlija je napisao/la:Mislim da je to laz i da nema nista od husica
druze moj opusti se to je samo patka nema od toga nista, bar meni nema logike nikakve da lik dolazi u fksstaragarda je napisao/la:Smijesno pravo...i bez grama logike....mislim,jeste Husic milioner al sta ima njega jedan milijarder tu utrpavat i sutra sa njim dijeliti taj neki eventualni tal....ne kontamsarajlija je napisao/la:Mislim da je to laz i da nema nista od husica
Dogovor sa Azmirom i jeste bio 4 bakljade po polusezoni,toliko smo i imali,sad sto je on zakazao kod organizovanja utakmice sa zeljom sa mi dobili kaznu to nisu krive fukare koje su tu tekmu zapalile,slovom i brojem 0 baklji,takodje i protiv zrinjskog 0 baklji,ne znam ni jesmol ispunili tu hajmo reci kvotu od 4 bakljade po polusezoni..Azmir je zasrao kad je rekao da nas Neven nebi volio da se pravi bakljada u cast njegove smrti i tad je SG opravdano poludila i sad samo smisljaju razloge protiv Azmira..Sve u svemu,Azmir je najbolji covjek koji je bio u Slobodi u zadnjih 15-tak godina al da je zlatan nije..SaltCityAttack je napisao/la:Pa nisu baklje dovele do duga zna se sta je I ko je napravio dug...ali opet kazem 2000km tekma neka ih bude 5 takvih mozemo igraca dovest...po meni je ljepse uradit koreo I imati one zastave preljepo izgleda ..baklje protiv Sarajeva , Zelje, Zrinjskog , Celika super treba da budu treba sa upravom se dogovorit..ok palit cemo taj dan cemo placat karte 5km na sjever eto da se otplati ta kazna to je od nas jer cemo zapalit bakljeziviniceMetropola je napisao/la:AKO SU BAKLJE DOVELE SLOBODU DO OVOG DUGA I AKO SU BAKLJE PROBLEM, DABOGDA SE FK SLOBODA UGASILA ISTE SEKUNDE, JE*O IH 2000km KAD CE NEGDJE DRUGO NACI PROPUST I ISTO KOLO CEMO IGRATI
staragarda je napisao/la:Smijesno pravo...i bez grama logike....mislim,jeste Husic milioner al sta ima njega jedan milijarder tu utrpavat i sutra sa njim dijeliti taj neki eventualni tal....ne kontamsarajlija je napisao/la:Mislim da je to laz i da nema nista od husica
Prica o odlasku Husica u Sarajevo je neutemeljena, ali sagledajmo realno.aS_Roma je napisao/la:Ne budalite i ne izmisljate glupe price
Zahirovića? Blago vamaHead je napisao/la:Doveo je Ibrakovic i Davuda u Sarajevo.
Da, covjek je dao fine love i sad je u UO, al je nevazan ko semafor u GTA.Heller je napisao/la:Zahirovića? Blago vamaHead je napisao/la:Doveo je Ibrakovic i Davuda u Sarajevo.
On dao para? Pa to je najveći židov na TKHead je napisao/la:Da, covjek je dao fine love i sad je u UO, al je nevazan ko semafor u GTA.Heller je napisao/la:Zahirovića? Blago vamaHead je napisao/la:Doveo je Ibrakovic i Davuda u Sarajevo.
Probisvjet je napisao/la:Prica o odlasku Husica u Sarajevo je neutemeljena, ali sagledajmo realno.aS_Roma je napisao/la:Ne budalite i ne izmisljate glupe price
Sarajevo je klub koji ce sigurno biti profitabilan. Ulaganje u Sarajevo i kupovina dionica je sigurno povoljnija nego davanje para u nepovrat (kao sto daje u Slobodu). Znaci ako iko razmislja poslovno bolje je uloziti pare u ono gdje ima mogucnost da zaradi, na stranu ljubav i privrzenost klubu.
Zato Slobodi treba isti statut kao sto ima Sarajevo. Sigurno bi se naslo jos onih koji bi ulozili sa nadom da ce zaraditi.
Biznis sve pokrece, zar ne. Ljudi nece vise da ubacuju svoja sredstva, a da nema pomena o mogucnosti vracanja istih. Na kraju krajeva u buducnosti ce se samo djaba davati u turbe i sl.
Slatinash_7 je napisao/la:Dogovor sa Azmirom i jeste bio 4 bakljade po polusezoni,toliko smo i imali,sad sto je on zakazao kod organizovanja utakmice sa zeljom sa mi dobili kaznu to nisu krive fukare koje su tu tekmu zapalile,slovom i brojem 0 baklji,takodje i protiv zrinjskog 0 baklji,ne znam ni jesmol ispunili tu hajmo reci kvotu od 4 bakljade po polusezoni..Azmir je zasrao kad je rekao da nas Neven nebi volio da se pravi bakljada u cast njegove smrti i tad je SG opravdano poludila i sad samo smisljaju razloge protiv Azmira..Sve u svemu,Azmir je najbolji covjek koji je bio u Slobodi u zadnjih 15-tak godina al da je zlatan nije..SaltCityAttack je napisao/la:Pa nisu baklje dovele do duga zna se sta je I ko je napravio dug...ali opet kazem 2000km tekma neka ih bude 5 takvih mozemo igraca dovest...po meni je ljepse uradit koreo I imati one zastave preljepo izgleda ..baklje protiv Sarajeva , Zelje, Zrinjskog , Celika super treba da budu treba sa upravom se dogovorit..ok palit cemo taj dan cemo placat karte 5km na sjever eto da se otplati ta kazna to je od nas jer cemo zapalit bakljeziviniceMetropola je napisao/la:AKO SU BAKLJE DOVELE SLOBODU DO OVOG DUGA I AKO SU BAKLJE PROBLEM, DABOGDA SE FK SLOBODA UGASILA ISTE SEKUNDE, JE*O IH 2000km KAD CE NEGDJE DRUGO NACI PROPUST I ISTO KOLO CEMO IGRATI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.