Minotaur odlican. Navijam za njega u ovom dijelu da dodje do finala def.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Problem sa koljenom kod Novaka, vaöjda nije nista, ne bi bilo fino da ovako zavrsi karijeru
Ovaj Cerundolo je ozbiljan propuh u glavi
Novak da skače na qurcu i lijevoj nozi, dobio bi cirkusanta
Novak da skače na qurcu i lijevoj nozi, dobio bi cirkusanta
Al udje brat u zonu komfora.
Noklo klasicno glumi ozljedu cim ga malo ne ide. Ako nisu rebra ili lakat onda je svakako koljeno.
Da je Rafa zdrav, silovao bi ga kao 2020.
Po meni najizglednije finale : Zverev - Alcaraz.
Noklo klasicno glumi ozljedu cim ga malo ne ide. Ako nisu rebra ili lakat onda je svakako koljeno.
Da je Rafa zdrav, silovao bi ga kao 2020.
Po meni najizglednije finale : Zverev - Alcaraz.
Kako mi ide na zivce ovaj kmentator sa eurosporta,Novak osvoji poen maestralno sa iscasenim koljenom,Cerundulo osvoji poen ovaj spominje Novak povrijedjen,maloprije sunce izadje na servis Novaka,ovaj nasao zavjeru ,sunce nikom nije smetalo 7 dana,sad naslo izaci kad on servira 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Naštimaj sebi Engleze i miran si.harry_90 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:39Kako mi ide na zivce ovaj kmentator sa eurosporta,Novak osvoji poen maestralno sa iscasenim koljenom,Cerundulo osvoji poen ovaj spominje Novak povrijedjen,maloprije sunce izadje na servis Novaka,ovaj nasao zavjeru ,sunce nikom nije smetalo 7 dana,sad naslo izaci kad on servira![]()
Zasluzio je argentinski kloc ovaj drugi set. Ali naravno da ce ga uzeti Noklo u TB.
Na liveu 1.60 na Novaka 
Ruud, Zverev, Carlitos, neko ce sigurno natamburat cetalja.
Rekao bih da je Rafaelo vec davno osigurao status najveceg ikad. Federer je izgubio bitku.
čuj Rafael najveći,po čemu?Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:58Ruud, Zverev, Carlitos, neko ce sigurno natamburat cetalja.
Rekao bih da je Rafaelo vec davno osigurao status najveceg ikad. Federer je izgubio bitku.
Po slemovima,po h2h omjeru,po broju sedmica na no1, po procentu pobjeda?
Mi u jednoj jedinoj stavci nije najbolji tako da zna svak da je Novak Đoković najveći teniser ikad!
Meč kao onaj protiv Musettija gdje okrene i ove "povrede" kao danas su uglavnom put ka novoj slem tituli.
Mrsko mi se ganjat,koliko god gotovio Novaka vise nego druge tenisere,tacno radi ovog komentatora bi volio da izgubi ..CAGarfia je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:39Naštimaj sebi Engleze i miran si.harry_90 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:39Kako mi ide na zivce ovaj kmentator sa eurosporta,Novak osvoji poen maestralno sa iscasenim koljenom,Cerundulo osvoji poen ovaj spominje Novak povrijedjen,maloprije sunce izadje na servis Novaka,ovaj nasao zavjeru ,sunce nikom nije smetalo 7 dana,sad naslo izaci kad on servira![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma ako imas mogucnost gledaj na drugom jetiku, ja sam na njemackom ES, normalno ljudi komentarisu, onaj lik je nemoguc za slusatiharry_90 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:39Kako mi ide na zivce ovaj kmentator sa eurosporta,Novak osvoji poen maestralno sa iscasenim koljenom,Cerundulo osvoji poen ovaj spominje Novak povrijedjen,maloprije sunce izadje na servis Novaka,ovaj nasao zavjeru ,sunce nikom nije smetalo 7 dana,sad naslo izaci kad on servira![]()
Uvijek ista prica oko komentatora, svaki GS.harry_90 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 18:24Mrsko mi se ganjat,koliko god gotovio Novaka vise nego druge tenisere,tacno radi ovog komentatora bi volio da izgubi ..CAGarfia je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:39Naštimaj sebi Engleze i miran si.harry_90 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 17:39Kako mi ide na zivce ovaj kmentator sa eurosporta,Novak osvoji poen maestralno sa iscasenim koljenom,Cerundulo osvoji poen ovaj spominje Novak povrijedjen,maloprije sunce izadje na servis Novaka,ovaj nasao zavjeru ,sunce nikom nije smetalo 7 dana,sad naslo izaci kad on servira![]()
Gledaj na bosanskom Eurosportu. A da...
Kakav choker sunce ti ljubim haha
Odjednom koljeno vise ne boli. 
Kako magicno ozdravi 
Al dobro primjetno je da kad izgubi poen hvata se za koljeno saginje se ili pocne sepati, a onda kad dobije slavi bez ikakvog bola, treba se odliciti ili ga boli ili ne boli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.