Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Novak se raspada generalno, godina u kojoj zavrsava sa osvajanjem slamova, u Francuskoj ovakav nema sanse, ostaju jos ta 2 gdje ima sanse (u Wimbledonu vjerovatno bolje sanse ima od Us Opena) i to je to od njega, a i on to zna.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 jun 2024, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Strašno kakav glumac, zbog ovakvih stvari samo u Srbiji može i biti GOAT.
Cerundolo je propuh što se opet dokazalo.
Druze kad te boli glava, pa kad popijes lijek, je li te prestane momentalno ili treba bar pola sata da budes bolji?
Zbog ovakvog ponašanja će Nadal i Federer uvijek biti najveći! Pored toliko titula, budeš ljigavac svaki put kad gubiš. Nevjerovatno...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma nije prvi put. Sad ce uzeti peti set sa 6-2, onda ce na pressu izjavljivati kako je imao bolove u drugom i trecem setu, kao i do sredine cetvrtog. Zatim bol nestaje, zahvaljuje se publici i Bogu.

Tipicno za NoVaxera. Cim vidi da bi mogao izletit trazi sebi alibi. Ovo je najgori broj 1 kojeg sam u zivotu gledao.
Dosadni ste vise, imate temu za to pa tamo pisite. Brojke sve govore. Aj Noleeeeee!
Cirkus živi kakav luzer je Cerundolo, ni prvi ni zadnji put luzerluk mu izbija pobjedu.
Zasto antivaxer uopste uzima lijekove?Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 20:04Ma nije prvi put. Sad ce uzeti peti set sa 6-2, onda ce na pressu izjavljivati kako je imao bolove u drugom i trecem setu, kao i do sredine cetvrtog. Zatim bol nestaje, zahvaljuje se publici i Bogu.
Tipicno za NoVaxera. Cim vidi da bi mogao izletit trazi sebi alibi. Ovo je najgori broj 1 kojeg sam u zivotu gledao.

Moguce da je ovdje i doping u pitanju.Mogli je napisao/la: ↑03 jun 2024, 20:07Zasto antivaxer uopste uzima lijekove?Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 20:04Ma nije prvi put. Sad ce uzeti peti set sa 6-2, onda ce na pressu izjavljivati kako je imao bolove u drugom i trecem setu, kao i do sredine cetvrtog. Zatim bol nestaje, zahvaljuje se publici i Bogu.
Tipicno za NoVaxera. Cim vidi da bi mogao izletit trazi sebi alibi. Ovo je najgori broj 1 kojeg sam u zivotu gledao.![]()
Poštujem ga ko humanitarca i dobrog čovjeka, ali ovo četnikovanje i ponašanje na terenu je za prezira.
Kako klosar psuje majku svojima u boksu. 

Nemam ja nista protiv njega, kad je zvao medical napisao bi da bi bilo steta da zavrsi ovako, i kod njega je ovo mozda zadnja godina, sa povrdom koljena sad bi to bilo to od njega, nikad se vise vratio ne bi, ali kazem primjetno je da glumi kad izgubi poen onda ga boli, a odmah iduci ka dodbije ne boli vec skace od srece, valjda i ti vidis to
Pozlit ce ti od Novaka idiote.Nez ja samo kako nas Bosance nije stid komentarisat ovakvu velicinu i sport uopste kad smo najnetalentovanija nacija u Evropi a najbolji nam teniser Damir.Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 20:09Moguce da je ovdje i doping u pitanju.Mogli je napisao/la: ↑03 jun 2024, 20:07Zasto antivaxer uopste uzima lijekove?Zaniolo je napisao/la: ↑03 jun 2024, 20:04
Ma nije prvi put. Sad ce uzeti peti set sa 6-2, onda ce na pressu izjavljivati kako je imao bolove u drugom i trecem setu, kao i do sredine cetvrtog. Zatim bol nestaje, zahvaljuje se publici i Bogu.
Tipicno za NoVaxera. Cim vidi da bi mogao izletit trazi sebi alibi. Ovo je najgori broj 1 kojeg sam u zivotu gledao.![]()
Mene sramota gledat ovo izmotavanje. Kako li je tek Srbistancima.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Povrijeđen

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jel se veći glumac pojavio na teniskim terenima ikada?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.