Zuta minuta padne mrak na oci i to je to.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:15Koji bolesnik, dvoje djece od 2 i 10 godina ubiti sjekirom, strašno.
Mnogo nas hoda po tankom ledu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zuta minuta padne mrak na oci i to je to.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:15Koji bolesnik, dvoje djece od 2 i 10 godina ubiti sjekirom, strašno.
Druže, svi smo imali žutu minutu, ali da dignem ruku na bilo kakvo dijete, a kamoli svoje (u ovom slučaju, maksum od 2 i 10 godina) ne može niko osim nekog velikog monstruma kao što je ovaj bolesnik.JohnCleese je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:20Zuta minuta padne mrak na oci i to je to.
Mnogo nas hoda po tankom ledu.
Ma nema tu nikakvog razumijevanja. Monstrum
Kulturno propadamoalemsa je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:57https://www.facebook.com/share/v/iPy4RF ... tid=jpBbYv
Kakva je ovo pjesma, jesil ovo ti snimio![]()
E jebga ne mos tako jarane, niko ne udje u brak s idejom da ce se razvesti ili da ce se nesto lose desiti (velika vecina) i musko i zensko. Trebas biti oprezan svakako, jer to je najveca odluka sto ces donijeti do 35 godine (kad se vecina zeni/udaje jel). Ali kao saobracaj, hiljade ljudi ginu dnevno u saboracaju pa opet sjedas u auto. Sjedni u svoje auto pa sta ti zivot priredi, mislim postujem ljude a i znam takve (oba spola), koji nikad nisu htjeli brak niti djecu, i to je ok, ali u tvom slucaju da baziras svoje misljenje na osnovu drugih ljudi nekako mi bezveze, bez uvrede.feniksptica je napisao/la: ↑20 maj 2024, 23:05Ma ne Bog da se um pomraci pa se nesto slicno dogodi nekome od nas il nasih bliznjih.
Ne bih nista da poentiram..al kako zene dobijaju sve veca prava i slobode ( govorim za nasu drzavu) sve je vise ovakvih slučajeva..
Da l su muski parmaci koji to ne podnose, da l su se zene osilile pa rade sta hoce ne znam. Istina je negdje na sredini. Vjerovatno niko od tih supruznika nije cisto sto naravno ne smije bit razlog za nasilje a kamoli ubistvo. Najviše mi djece zao. Sto je vise ovakvih slučajeva sve mi se teze odlucit na taj sledeci korak, brak i djeca.
A realno mozes i platiti i ne zajebavati se sa brakom.alemsa je napisao/la: ↑20 maj 2024, 23:17E jebga ne mos tako jarane, niko ne udje u brak s idejom da ce se razvesti ili da ce se nesto lose desiti (velika vecina) i musko i zensko. Trebas biti oprezan svakako, jer to je najveca odluka sto ces donijeti do 35 godine (kad se vecina zeni/udaje jel). Ali kao saobracaj, hiljade ljudi ginu dnevno u saboracaju pa opet sjedas u auto. Sjedni u svoje auto pa sta ti zivot priredi, mislim postujem ljude a i znam takve (oba spola), koji nikad nisu htjeli brak niti djecu, i to je ok, ali u tvom slucaju da baziras svoje misljenje na osnovu drugih ljudi nekako mi bezveze, bez uvrede.feniksptica je napisao/la: ↑20 maj 2024, 23:05Ma ne Bog da se um pomraci pa se nesto slicno dogodi nekome od nas il nasih bliznjih.
Ne bih nista da poentiram..al kako zene dobijaju sve veca prava i slobode ( govorim za nasu drzavu) sve je vise ovakvih slučajeva..
Da l su muski parmaci koji to ne podnose, da l su se zene osilile pa rade sta hoce ne znam. Istina je negdje na sredini. Vjerovatno niko od tih supruznika nije cisto sto naravno ne smije bit razlog za nasilje a kamoli ubistvo. Najviše mi djece zao. Sto je vise ovakvih slučajeva sve mi se teze odlucit na taj sledeci korak, brak i djeca.
Mozda te zadesi prelijep brak, mozda se razvedes, kako god imat ces iskustvo za zivot ceo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.