FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hajde nemojte plakati opet ce vas Velez spasiti

Sramota za gradacac,onako sabanski kamenovati i pobjeci,pa dobro smo zivu glavu izviklu,i opet moja ekipa dobila po glavi 
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
- edo_malesak
haman ti losa ekipa cim opet tvoja fasovalaLudLo 2 je napisao/la:Sramota za gradacac,onako sabanski kamenovati i pobjeci,pa dobro smo zivu glavu izviklu,i opet moja ekipa dobila po glavi
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
[quote="luckyh"]postaje sve hladnije -7,pozdrav iz tople BL[/
HAMO....ne KONTAM
inace se dugo nisam javio na ovom forumu samo citam, ali kad vidim kakvih levata pise moram uskocit u intervenciju!
tek drugo proljetno kolo i oni vec slave titulu, pa eto slijedece kolo -4 sta onda jel toplije ili hladnije J**** te u glavu meteorolsku....
Slavite vi titulu u 18tom kolu tako je bilo i prosle godine....
SAMO ZELJEZNICAR....SVE ostalo je sporedno!!!
ZELJOOOOOOOOO!!!
HAMO....ne KONTAM
inace se dugo nisam javio na ovom forumu samo citam, ali kad vidim kakvih levata pise moram uskocit u intervenciju!
tek drugo proljetno kolo i oni vec slave titulu, pa eto slijedece kolo -4 sta onda jel toplije ili hladnije J**** te u glavu meteorolsku....
Slavite vi titulu u 18tom kolu tako je bilo i prosle godine....
SAMO ZELJEZNICAR....SVE ostalo je sporedno!!!
ZELJOOOOOOOOO!!!
BAS SVE TI DAJEMO.....
ccc mozes se sjetit i kad je bilo normalno svakom napuniti mrezu i na gostovanjuBaby je napisao/la:SJETITE SE VREMENA KAD JE ZA NAS BIO POJAM BOD U GOSTIMA, I POGLEDAJTE SAD ! ŠATRO KRIVO NAM ŠTO NE MOŽEMO ZVIJEZDU POBIJEDITI, KOJU NIKAD NISMO POBIJEDILI U GOSTIMA !!! MALO SE ZAMISLITE I BUDITE ZADOVOLJNI !!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
Kad je bilo normalno napuniti mrežu protivniku na svakom gostovanju?
Evo, kad smo najjači bili (odnosno, postavili onaj rekord nepobjedivosti u PLBiH): 19 7-9-3 19:15. Gol po utakmici dali, skoro gol po utakmici i primili, bruku neriješenih.
edit:
Sezona nakon te, kad smo po Odovićem odigrali najbolju polusezone jedne ekipe ikad, 15 4-5-6 22:23.
Evo, kad smo najjači bili (odnosno, postavili onaj rekord nepobjedivosti u PLBiH): 19 7-9-3 19:15. Gol po utakmici dali, skoro gol po utakmici i primili, bruku neriješenih.
edit:
Sezona nakon te, kad smo po Odovićem odigrali najbolju polusezone jedne ekipe ikad, 15 4-5-6 22:23.
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 05 mar 2011, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
lemi_kitao
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, prenos na radiju sam slusao prvo poluvrijeme...ne mogu suditi o utakmici, jer je nisam gledao a niti slusao prenos do kraja, nisam mogao...
Proljetni dio je tek poceo, ima jos jako puno utakmica pred nama, ali u ovoj situaciji (kada zaostajemo vec 7 bodova), nije dobro vise kiksati iako nije ni sa sljedecim nekim kiksom sve gotovo, nije dobro kiksati jer ekipa Borca svakim ocuvanjem bodovne prednosti ili njenim povecanjem, stice sve vece samopouzdanje i sigurnost sto im moze donijeti samo uspjeh...
Mi trenutno to nemamo, zaostajemo osjetno na tabeli, a ako se tako nastavi nakon sljedeceg gostovanja, mogla bi se stvoriti i pomalo negativna atmosfera oko ekipe (navijaci, novinari...)
Sretno nam bilo u nastavku prvenstva...
Proljetni dio je tek poceo, ima jos jako puno utakmica pred nama, ali u ovoj situaciji (kada zaostajemo vec 7 bodova), nije dobro vise kiksati iako nije ni sa sljedecim nekim kiksom sve gotovo, nije dobro kiksati jer ekipa Borca svakim ocuvanjem bodovne prednosti ili njenim povecanjem, stice sve vece samopouzdanje i sigurnost sto im moze donijeti samo uspjeh...
Mi trenutno to nemamo, zaostajemo osjetno na tabeli, a ako se tako nastavi nakon sljedeceg gostovanja, mogla bi se stvoriti i pomalo negativna atmosfera oko ekipe (navijaci, novinari...)
Sretno nam bilo u nastavku prvenstva...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
možda nije bilo normalno napuniti mrežu u bukvalnom smislu,ali je bilo normalno pobijediti.elSaik je napisao/la:Kad je bilo normalno napuniti mrežu protivniku na svakom gostovanju?
ali nema para,sve se rastalilo....
U nastavku najbolju priliku za Željezničar propustio je Lazar Popović kada je glavom pucao u okvir Zvijezdinog gola..
pa dokle vise svaku utakmicu ista prica covjek je dokazao da ne zna zabiti i zato ce ga osim opet 'nagraditi' tako sto ce igrati medju prvih 11..a bajro spahic koji se dokazao da moze zabiti ne dobija priliku stvarno svi se zapitajte i dajte neki realan sud lako je podrzavati i meni je drag kao covjek ali stvarno kad nije u formi ne treba ni da igra i molim ga da pojaca Zelju svojim odlaskom iz kluba..
pa dokle vise svaku utakmicu ista prica covjek je dokazao da ne zna zabiti i zato ce ga osim opet 'nagraditi' tako sto ce igrati medju prvih 11..a bajro spahic koji se dokazao da moze zabiti ne dobija priliku stvarno svi se zapitajte i dajte neki realan sud lako je podrzavati i meni je drag kao covjek ali stvarno kad nije u formi ne treba ni da igra i molim ga da pojaca Zelju svojim odlaskom iz kluba..
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
Završi rečenicu, nemoj iz konteksta izvlačiti pri citiranju.
imam osjecaj da bi pojedincima sve bilo u redu samo u slucaju da nas zeljo, tokom jednog prvenstva, osvoji 90 bodova, uz gol razliku 143-16. naravno, pod uslovom da je liga u sadasnjem obimu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
nemoj zajebavat, pa Lazo vam je danas bio najboljiblue 18 je napisao/la:U nastavku najbolju priliku za Željezničar propustio je Lazar Popović kada je glavom pucao u okvir Zvijezdinog gola..
- Neprilagodjen
- Kontakt:
ma lazo je super!
jedini problem je sto po broju datih golova ne bjezi mnogo sehicu!
jedini problem je sto po broju datih golova ne bjezi mnogo sehicu!
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Najzalosnije je sto ce zabit travniku ili slobodi, i onda ce ovi debili kojima je idol pricati da je majstor, da nosi na ledjima, da otvara prostor i sl. a lik je los igrac do bolablue 18 je napisao/la:U nastavku najbolju priliku za Željezničar propustio je Lazar Popović kada je glavom pucao u okvir Zvijezdinog gola..
Lazar je majstor, nosi na leđima, otvara prostor i sl.
edit:
edit:
Od nekoga ko je, za razliku od vas vječitih seratora, gledao tekmu.Dvije je zajebao Jamak koji je jednom mlako sutirao i jednom poslao loptu preko gola. Trecu je imao Lazo kada je golman nekako uspio izvaditi loptu ispod precke.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
[quote="elSaik"]Lazar je majstor, nosi na leđima, otvara prostor i sl.
To je najzalosnije
, pozdrav za ironicnog filozofa od vjecitog seratora
To je najzalosnije
- Bianconeri1988
- Kontakt:
"Mi ne smijemo i nećemo gledati na Borac. Moramo samo misliti na našu igru i osvajati bodove. A vjerujte mi, ukoliko budemo igrali kao danas, bodova sa strane će biti. Dakle, sve je samo do nas", dodao je Osim.
KRAJ PRIČE!
Ja vjerujem u ono što Amar Osim kaže!
KRAJ PRIČE!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pa meni fakat ovdje neki nisu jasni sa pricama AMAR NAPRAVIO GRESKU!!!! KAKVU GRESKU, TO VI BOLJE ZNATE OD COVJEKA KOJI JE TRI PUTA OSVAJAO OVO PRVENSTVU!!! MA JA, IMA VAS PAMETNIH DOSTA OVDJE. Da vidim sta je greska?? Ne igranje Visce mozda?? Mozda nikada neste culi za takticku varku i zamisao trenera da ubaci boljeg, brzeg igraca kada se umore protivnicki igraci??. TRENER JE SVOJE ODRADIO A TO STO NAMA LOPTE NECE U GOL NAKON , PAZITE DOBRO; CETIRI 100% SANSE, TO JE PEH ILI NE ZNANJE NAPACA.
ZELJO ODIGRAO ZA 10 IAKO SE RADILO O GOSTUJUCOJ TEKMI. Ne vidim tu sta je problem??? Opet se ponovila Tuzla i Tranvik, gdje smo imali po tri 100% i nismo pogodili, naravno kasnije nam se odbilo od glavu. Danas , odbrana za 10, domacin prvi korner imao u 92 min!! Pa fakat mi niste jasni. Igramo najbolje i najljepse. Nece lopta u gol, jbg. Popravit ce se i to. POLAKO. A takoder mi nije jasno da neki misle da je Borac bolji. Borac prosjecna ekipa, koja igra bunker cijelo vrijeme, napadaju iz kontri, igraju nogomet iz 80-ih!! A ako takva ekipa pobijedi to ce biti onda stvarno smijesno.!!!
FORZAAA ZELJO!!!
ZELJO ODIGRAO ZA 10 IAKO SE RADILO O GOSTUJUCOJ TEKMI. Ne vidim tu sta je problem??? Opet se ponovila Tuzla i Tranvik, gdje smo imali po tri 100% i nismo pogodili, naravno kasnije nam se odbilo od glavu. Danas , odbrana za 10, domacin prvi korner imao u 92 min!! Pa fakat mi niste jasni. Igramo najbolje i najljepse. Nece lopta u gol, jbg. Popravit ce se i to. POLAKO. A takoder mi nije jasno da neki misle da je Borac bolji. Borac prosjecna ekipa, koja igra bunker cijelo vrijeme, napadaju iz kontri, igraju nogomet iz 80-ih!! A ako takva ekipa pobijedi to ce biti onda stvarno smijesno.!!!
FORZAAA ZELJO!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
ZVIJEZDAGRADACAC
- Kontakt:
Jak ti je taj trener hahahBianconeri1988 je napisao/la:"Mi ne smijemo i nećemo gledati na Borac. Moramo samo misliti na našu igru i osvajati bodove. A vjerujte mi, ukoliko budemo igrali kao danas, bodova sa strane će biti. Dakle, sve je samo do nas", dodao je Osim.
KRAJ PRIČE!![]()
DRAGAN JOVIC KRALJ BH FUDBALA