FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 29 jan 2015, 00:18

Bayern@heart je napisao/la:Zista mi nekad nije jasno šta rade ovi naši na treningu pa svko malo neko povređen :eh: Pred nastavak sezone kad bi većina koji su trenirali trebali da budu na raspolaganju za prvi tim opet povrede. Navodno bi Ribery mogao da odsustuje duži period kao i u prvom djelu sezone :silent: Nadam se da će prognoze pasti u vodu i da će već biti spreman za mečeve protiv rudara iz Donjecka.
Meni je otprilike jasno jer sam gledao par treninga. Skoro čitav trening vježbaju rondo. Još ako su sa tobom u grupi Rafinja i Meho očekuj svašta. Još ako rade često ovu vježbu koju sam gledao sinoć onda mi nije nimalo čudno što se povrijeđuju često. A Riberi je inače podložan povredama tako da me ne čudi.

Ako sam se prije čudio kako Bayern sa Alabom i Gaudinom drži vezu protiv Wolfsburga, Dortmunda ili ManCity-ja više se ne čudim. Poslije ovih treninga sve mi je jasno. Ovi treninzi su čudo ali imaju manu, i to zamjeram Pepu, i to manu da ubijaju killer instinct ekipe. Ljudi se samo dodaju i prave budalama protivnike. Da pep malo više obrati pažnje na egzekuciju i šutanje kad treba a ne dodavanje mi bi ekipe trpali sa pet-šest razlike. Džaba, to je slaba tačka ovog sistema koji gaji Pep. Naravno njegov sistem smanjuje broj prilika protivnika kao što povećaba broj naših prilika po susretu.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 29 jan 2015, 11:29

Ribcu ponovo misic otisao,rafinj nekakvi zglobovi,pa imam osjecaj da se nasi igraci raspadaju,omg :stop:
VOLIM BAYERN

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 jan 2015, 13:27

isakovich je napisao/la:Ribcu ponovo misic otisao,rafinj nekakvi zglobovi,pa imam osjecaj da se nasi igraci raspadaju,omg :stop:
Dvije sedmice pauze za obojicu. Pa i nije tako strasno.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jan 2015, 13:58

Dobro je onda, sva sreca pa ce se Ribery brzo vratiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 29 jan 2015, 14:21

Dobro je da se ribery vraća, ali je pitanje koliko će mu trebati da se opet povredi. Treba tražiti zamjenu za njega...
Sad čitam da je pep zaintresovan za montoyu iz Barcelone...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 jan 2015, 17:00

Montoya se prodaje od ljeta pa ni blizu prelaska u neki drugi klub, eto koliko je dobar.

Inače, mislim da povratkom Badstubera nema potrebe za stoperima, osim ako ne izleti neko pravo pojačanje tipa Varane.

Slažem se tim da bi bilo idealno neko ofenzivno pojačanje, krilo ili neki ofenzivni all arounder zbog dosta čestih povreda, mada nije pod moranjem.

Gledao sam Cuardada u utakmici protiv Rome, igrao iza Gomeza, brz, okretan i to je to. Mada jedna utakmica nije dovoljna, pogotovo teškaški derbi sredina terena, ali ne vjerujem da igrač koji igra drugog napadača može biti i dobar bek.
Može biti i da nisam upravu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 jan 2015, 18:20

Ne bih nikoga otpisivao i unaprijed osudjivao na flop iz razloga sto vjerujem da Pep od bilo koga moze napraviti igraca koji ce biti odlican u njegovom sistemu. Pa makar bio to Montoya, Alves ili bilo ko drugi. Mali Bernat je najbolji primjer toga.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 jan 2015, 18:45

Ma stoji to, ali sam mišljenja da ovom Bayernu trebaju prava pojačanja, a ne prinove.
Montoya i Alves po meni sad to nisu, što ne znači da ne mogu biti, kao što Varane ili neko treći može biti promašaj iako dolazi sa etiketom pojačanja.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 jan 2015, 18:51

ceze je napisao/la:Ma stoji to, ali sam mišljenja da ovom Bayernu trebaju prava pojačanja, a ne prinove.
Montoya i Alves po meni sad to nisu, što ne znači da ne mogu biti, kao što Varane ili neko treći može biti promašaj iako dolazi sa etiketom pojačanja.
Naravno da je bolje uzet Varanea nego Montoyu ili Alvesa ali to ne znaci da ce u ovom sistemu biti uspjesniji od ove dvojice. Vidis Goetzea, kako se pati sa ovim sistemom, misljenja sam da ovo nije ni 60% njegovog talenta. Vidis da i Lewa ima problema. A znas ko nema? Alonso i Bernat, bas iz razloga sto ih je Pep doveo i doveo ih da igraju njegovu igru, a ne uprava.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 29 jan 2015, 20:33

Ma nema mjesta za Montoyu al bas nigdje :)

Da je ovo onaj Bayern iz sezone 2007 ili 2008 , Montoya bi bioo odlicno pojacanje, ovako glupa pomisao :) Pepun izvlaci iz igraca maximalno i mozda bi on i valjao al et nek valja drugoj ekipi nama ne treba :)

Sutra protiv Vukova, ocekujem ono natezanje prvih pola sata, jer se vracaju ekipe sa pauze ali onda ce pocet padat golovi i moja neka prognoza 1-2 za nas :)

Napokon malo i euforije , vracaju se nasii gigantiii :) :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
FC Bayern !!!!!

LJOZE1921
Kontakt:

Post Postao/la LJOZE1921 » 29 jan 2015, 20:35

vjerovatno sastav za sutra
neuer
boateng benatia dante bernat
svajni alonso
roben muller gotze
lewa
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 29 jan 2015, 23:29

opasno se wolfsburg pojacava, navodno schurrle treba da im dodje za 30 miliona :crazy: :crazy:
samo da ne budemo ranjivi na kontre a sigurno da ce vukovi tako i pokusati :D jbga ne mogu drugacije :D :D

ceze
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la ceze » 30 jan 2015, 01:11

muamerc je napisao/la:
ceze je napisao/la:Ma stoji to, ali sam mišljenja da ovom Bayernu trebaju prava pojačanja, a ne prinove.
Naravno da je bolje uzet Varanea nego Montoyu ili Alvesa ali to ne znaci da ce u ovom sistemu biti uspjesniji od ove dvojice. Vidis Goetzea, kako se pati sa ovim sistemom, misljenja sam da ovo nije ni 60% njegovog talenta. Vidis da i Lewa ima problema. A znas ko nema? Alonso i Bernat, bas iz razloga sto ih je Pep doveo i doveo ih da igraju njegovu igru, a ne uprava.
Upravu si što se toga tiče, to je jasno k'o dan i slažem se sa svim što si napisao.
Samo kad je Montoya u pitanju ne vjerujem da posjeduje kvalitet za vrhunske klubove, za razliku od Alonsa koji je vjerovatno jedno od najvećih imena koje je došlo u Bundesligu ili Bernata koji je možda došao na mala vrata, ali je bio standardan igrač U21 Španije i solidne Valencije.
Oni su imali neku vrijednost ili referencu kad su dolazili, Montoya nema ama baš ništa.

Znam ja da ti ne prizivaš njega i razumijem što mi govoriš, ovo je samo zdrava diskusija jer ubi ova dosada na pauzi :D

muamerc
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 30 jan 2015, 01:30

ceze je napisao/la:
muamerc je napisao/la:
Upravu si što se toga tiče, to je jasno k'o dan i slažem se sa svim što si napisao.
Samo kad je Montoya u pitanju ne vjerujem da posjeduje kvalitet za vrhunske klubove, za razliku od Alonsa koji je vjerovatno jedno od najvećih imena koje je došlo u Bundesligu ili Bernata koji je možda došao na mala vrata, ali je bio standardan igrač U21 Španije i solidne Valencije.
Oni su imali neku vrijednost ili referencu kad su dolazili, Montoya nema ama baš ništa.

Znam ja da ti ne prizivaš njega i razumijem što mi govoriš, ovo je samo zdrava diskusija jer ubi ova dosada na pauzi :D
Ne prizivam ja njeg ali samo kazem da on nije tolika ubleha. Kako god ipak je on clan Barse. Eto kad bi birali njega i Alvesa prije bi njeg a vjerujem da nebi punp kostao uz to je mlad.

Bas sam razmisljao o tom desnom beku i nikako da dokucim koga bi mogli dovesti. Vrijeme je da se pozdravimo od igara Lahma kao beka i da pocnemo traziti neko ozbiljnije rijesenje od Rafinje. Ne mogu se sjetiti nekog desnog da je talenat a i da je prilicno mlad pa da bi ga mogli uzeti. Izgleda da je ova pozicija bas deficitarna po pitanju velikih talenata. Nama treba neko profila Alabe ili Bernata samo desnjak.

Sto se tice prizivanja ja prizivam samo Veratija. :-) Mali ce ako se kutarise Arapa na vrijeme u par sezona biti drugi Alonso. Inace samo pratim ove mladje i gledam koga bi volio da dovedemo, tu je jos par zelja ali drugom prilikom.

Edit: sjetih se, pratio sam Inter par tekmi i prijatno sam se iznenadio da ne kazem fascinirao igrama Kovacica. Nevjerovatan je.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jan 2015, 01:50

Trazite novog beka a upravo takvog igraca imamo u timu.

Najveci dobitnik ovih priprema. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ceze
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la ceze » 30 jan 2015, 01:57

Ja sam ovdje spomenuo Van der Wiela, ima onu neku fudbalsku inteligenciju koja odlikuje i Lahma, on mi padne na pamet kad se "traži" desni bek, mada nit je mlad niti neki vanserijski igrač.

Osim njega, malo mi ko pada na pamet, Weiser nešto tu muti u zadnje vrijeme, možda bude i od njega nešto, mislim da je ovo zadnji trenutak da, ako ništa, počne iskorištavati svoj potencijal.

Verati u ozbiljnom klubu = budući dobitnik Zlatne lopte :)
Volio bih ga i ja vidjeti u Bayernu, mada sumnjam, on je nekako Realov profil, ali nikad se ne zna.

Edit:
Imam samo jedno ime za tebe kad si već spomenuo mlade igrače, Tielmans. :)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 30 jan 2015, 02:05

oj' danas igramo, ko da ih nisam gledao sto godina :tokralju: :bih:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 jan 2015, 02:13

Nerminovic je napisao/la:oj' danas igramo, ko da ih nisam gledao sto godina :tokralju: :bih:
Iscekujes li? :-)

Gadni su ovi Vukovi, imaju svo oruzje da nas dobro namuce. Mislio sam i prvu tekmu da ve biti guravo, na kraju ispade skoro rutinska pobijeda. Danas ocekuje dobru tekmu i pobijedu 2:1, dok i sa nerojesenim ne bih bio nezadovoljan.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 30 jan 2015, 02:39

muamerc je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:oj' danas igramo, ko da ih nisam gledao sto godina :tokralju: :bih:
Iscekujes li? :-)

Gadni su ovi Vukovi, imaju svo oruzje da nas dobro namuce. Mislio sam i prvu tekmu da ve biti guravo, na kraju ispade skoro rutinska pobijeda. Danas ocekuje dobru tekmu i pobijedu 2:1, dok i sa nerojesenim ne bih bio nezadovoljan.
Ima danas da spavam ko' :beba:

Sigurno ce biti tesko ali ocekujem pobijedu, 0-2 i to rutinski bez ikakvih problema :opaopa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 30 jan 2015, 08:42

Ja bi volio da izgubimo pa da ove završne mjesece shvatimo ozbiljnije i da što kasnije BL bude obezbjeđena ... Ako pobijedimo, to je već 14 bodova, i može se dogoditi opuštanje u BL što nikako ne može biti dobro za CL ...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []