RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Ovo pojacanje iz Slovenije nije nikakvo pojacanje nego je za klupe i moze za rotacije se iskoristiti, Gorica ispala iz lige ove sezone. A on na terenu kako sam cuo puno zuji a malo meda daje, nezna ni nabaciti ali eto vidjeti cemo.
Iskreno i bolje je što nismo sa Hreljom dogovorili...ako smo spali na takav nivo igrača, onda nas je..ji. Vjerujem u procjene Feje i Alagica, dovest će abd dostojna pojačanja u Velež i još bolje nadogradit ovo što imamo...Ako se sjećamo Borac je doveo u jednoj sezoni 3-4 vrlo dobra napadača i ns kraju jedva uz Vicu, Gigovica i ostale teletabise odoše u Evropu, da bi odmah fasovali od nekih anonimusa i ispadoše...Espiritosanto je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:32Pričalo se i sa njim al ne znam jel dogovoreno bili ali ti stoji to definitivno bukvalno zbog 100 eura mjesečno pogaze riječ.NazorUso je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:25Jel istina da je Hrelja imao s vama dogovor i ispalio u posljedni cas zbog papka menadzera ? Fakat su kvarljiva roba postali.Direktorcic je napisao/la: ↑10 jun 2023, 22:17Ma ovi menadzeri kobiva danas svasta obecavaju. Glavna im je ona haj vidjet cemo nesto za vani.Velez je zaista uspostavio kontakte sa dobrim igracima,ali su svi u fazonu "evo ako me bude nesto za vani dolazim u Velez" i tu je siguran sam vec dogovoreni uslovi i ono usmeno sta treba.Vjerovstno bi i ja prvi da sam menadzer obecavao svojim da cu im sredit za vani jer se uzimaju i neki novci ns ruke za potpis,idu procenti i dobra reklama. Nije problem igracima da imaju menadjere ali puno ih slusaju,odigra igrac dobru utakmicu, predje dvojicu i odma moze u belgiji da igra.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Na kojoj poziciji igra ovaj Alen?
Mehmed Cosic u najavi
Mehmed Cosic u najavi
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Lijevo krilo, desni bekOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:05Na kojoj poziciji igra ovaj Alen?
Mehmed Cosic u najavi
Jako interesantnoJimmyPage je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:07Lijevo krilo, desni bekOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:05Na kojoj poziciji igra ovaj Alen?
Mehmed Cosic u najavi
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Najbitnije da mi vec pljujemo po novom igracu, a nismo ga ni vidili u dresu 

Ko pljuje?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:18Najbitnije da mi vec pljujemo po novom igracu, a nismo ga ni vidili u dresu![]()
Već ga neki pljuju na Facebooku

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Mislio sam generalno komentari po gradu, fb, a evo i ovdje prvi post. Nek lik odigra koju utakmicu pa cemo ga pljuvat ili dizat u nebesaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:20Ko pljuje?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:18Najbitnije da mi vec pljujemo po novom igracu, a nismo ga ni vidili u dresu![]()
Već ga neki pljuju na Facebooku, ali ako misliš na mene ja ga uopste ne pljujem. Nego mi je jako interesantno da čovjek igra na poziciji lijevog krila i desnog beka
Odose neznalice - raspadamo se, druga liga a do odlaska govorili kako trebaju otici iz kluba
Doveli igraca - levat, ne zna centrirat itd
Slažem seMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:25Mislio sam generalno komentari po gradu, fb, a evo i ovdje prvi post. Nek lik odigra koju utakmicu pa cemo ga pljuvat ili dizat u nebesaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:20Ko pljuje?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:18Najbitnije da mi vec pljujemo po novom igracu, a nismo ga ni vidili u dresu![]()
Već ga neki pljuju na Facebooku, ali ako misliš na mene ja ga uopste ne pljujem. Nego mi je jako interesantno da čovjek igra na poziciji lijevog krila i desnog beka
Odose neznalice - raspadamo se, druga liga a do odlaska govorili kako trebaju otici iz kluba
Doveli igraca - levat, ne zna centrirat itd

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
U životu nije pogledao dvije minute čovjeka kako igra, zaključio da ne zna centrirati 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Tarik Ramić kod svinja.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Salu na stranu...
Ovi sto govore"ra ce nam Hrelja"....jeste,to je seronja koji je prvi bio "potpisan'.Treba ga izvizdati kad cetalji dodju ko nikad nikoga.S**cina je otiso medju one sto slave ratne zlocince.Za koju marku vise.
Ovaj drugi ne javlja se ima 3-4 dana.Ja vjerujem da cemo uspjeti dovesti IGRACE alo se malo i bojim.Sarajevo,Zrinjski,Borac vec slazu tim,i Zeljo ce..Gosk iz Gabele isto.Mi"cekamo"..Nisam negativac,nikoga ne korim ali... Da smo samo uzeli onih par iz Federalne lige,iz Stupcanice,Celika,Klisa...uzece ih Zrinjski...a mi cekamo...ne znam,nedam se negativi ali....
Ovi sto govore"ra ce nam Hrelja"....jeste,to je seronja koji je prvi bio "potpisan'.Treba ga izvizdati kad cetalji dodju ko nikad nikoga.S**cina je otiso medju one sto slave ratne zlocince.Za koju marku vise.
Ovaj drugi ne javlja se ima 3-4 dana.Ja vjerujem da cemo uspjeti dovesti IGRACE alo se malo i bojim.Sarajevo,Zrinjski,Borac vec slazu tim,i Zeljo ce..Gosk iz Gabele isto.Mi"cekamo"..Nisam negativac,nikoga ne korim ali... Da smo samo uzeli onih par iz Federalne lige,iz Stupcanice,Celika,Klisa...uzece ih Zrinjski...a mi cekamo...ne znam,nedam se negativi ali....
Zadnja izmjena: JuzniBosanac, dana/u 11 jun 2023, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Istina je. Vec je potpisao.
Na Kordicevu inicijativu izabrao susjetke.
Sretno i njemu i Hrelji i hvala im sto nisu dosli kod nas.
Sretno i njemu i Hrelji i hvala im sto nisu dosli kod nas.
Ovaj mali ramic mozda ima neki potencijal mada ne vjerujem da bi ga tek tako Sarajevo pustilo iako je napravio ono sranje na derbiju. Drago mi je da Hrelja nije dosao, po meni nije neki igrac. Ako se ne varam bio u zelji i nije nista pokazao, imao ok sezonu u igmanu. Ako su ambicije evropa onda moras ciljat na bolje igrace od hrelje.
-
- Kontakt:
Ko ga **** bolji puce 

-
- Kontakt:
Za 9 dana tek prozivka za 17 se ide na glavne pripreme.
Želji sutra prozivka nikog još nisu doveli i ovi ostali slabo nešto.
Želji sutra prozivka nikog još nisu doveli i ovi ostali slabo nešto.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
100% iako sam prizeljkivao ovog malog, bolje Pucu koji je nas forsirati nego ovoga macka u vreci. Samo da se mali Puce opameti i potpise ugovor.
19V22
Tamo Aldin Hrvanovic i Tarik Ramic, a kod nas neki Saša, Mitar i Nemanja.. jos kod njih niko iz trojke nema, a ni petokrake na grbu. Ni onlySave nemaju na pdfu.. pa kontam dok ti je vakat jos da se presaltas, mlad si oprostit ce ti.
19V22