AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Raonffa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raonffa » 06 mar 2017, 22:00

muha milanez je napisao/la:Pa dobro, kad pogledas raspored do kraja prvih 7 onda vidis da ima itekako dosta medjusobnih duela tih ekipa. Sto rece rope nas raspored i nije toliko tezak, samo je pitanje zapravo zeli li Montela odnosno isplatil se igrati EL, jer treba imati dosta sirok i kvalitetan roster da se to iznese na pravi nacin.
Aha, treba nam svježina u timu pošto napadamo Scudetto iduće sezone :lol: :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 mar 2017, 22:11

gambler1899 je napisao/la:Kinezi hoce da tuze Berluskonija/A.C. Milan :lol: :lol: hebo sapunicu :lol:
pa neka tuze slobodno, neka se metuzalem suoci sa 200 miliona kazne radi krsenja ugovora :kafa: jedino ga to moze opametiti da prestane srati i odugovlaciti.

nije do kineza kao sto mediji prenose, do njega je i u to se mogu zakleti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 mar 2017, 22:46

Berlusconi tuži sam sebe :kafa:

Naivni će opet povjerovati da postoje Kinezi :nedam:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 07 mar 2017, 07:38

I meni smrdi ovo na pranje novca od strane Silvia.
Na nasu zalost
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 mar 2017, 10:49

Raonffa je napisao/la:
muha milanez je napisao/la:Pa dobro, kad pogledas raspored do kraja prvih 7 onda vidis da ima itekako dosta medjusobnih duela tih ekipa. Sto rece rope nas raspored i nije toliko tezak, samo je pitanje zapravo zeli li Montela odnosno isplatil se igrati EL, jer treba imati dosta sirok i kvalitetan roster da se to iznese na pravi nacin.
Aha, treba nam svježina u timu pošto napadamo Scudetto iduće sezone :lol: :mrgreen:
Mozda tebi smijesno, ali uzmi primjer Intera od ove sezone. Koliko su energije utrosili na El dok su u ligi kuburili tamo negdje na sredini tabele. Pogledaj njihove rezultate u drugom dijelu sezone i sve ce ti bit jasno. Zapravo nista nisu dobili od El osim lose atmosfere koja je sigurno imala uticaj na igre u ligi. Kontas?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 07 mar 2017, 11:11

EL ne bi bila ni malo loša opcija da je završen posao s kinezima(ako postoje) i da znaš da imaš pare za transfere(bilo kakvo igranje u evropi je bolje od nikakvog i prije će igrač doći) plus dobra stvar je što osvajanjem El ideš direktno naredne godine u Lp , ali nažalost sa trenutnom ekipom mi nismo u mogućnosti taj iskorak napraviti osim da imamo više sreće nego znanja, ali opet s druge strane možda bi to navelo onog ko vodi klub i da uloži šta u ekipu...bilo kako bilo trenutno nam je više crna nego svijetla budućnost.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 mar 2017, 11:29

To je sustina, ako ostane ovakva situacija u klubu onda bolje ne igrati ni EL. Sigurno ne bi nista bolje od Intera od ove sezone prosli. Bez pojacanja, sljedece sezone ne mozemo se nadati boljem plasmanu, vjerovatno slicno kao prosle i ove sezone.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 mar 2017, 11:50

muha milanez je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Mozda tebi smijesno, ali uzmi primjer Intera od ove sezone. Koliko su energije utrosili na El dok su u ligi kuburili tamo negdje na sredini tabele. Pogledaj njihove rezultate u drugom dijelu sezone i sve ce ti bit jasno. Zapravo nista nisu dobili od El osim lose atmosfere koja je sigurno imala uticaj na igre u ligi. Kontas?
Kontam, samo je jedna velika razlika između Intera i nas, a to je to da je njihov cilj biila Liga prvaka, a naš cilj sa ovakvim rosterom može biti samo taj izlazak u Europu. Trebamo biti sretni ako je izborimo, jer ni naredne sezone nećemo gledati ništa bolji Milan.

I njima je EL samo otežala situaciju, dok bi nama nakon par sezona opet bio omogućen ulazak u Europu.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 mar 2017, 12:10

Jest lijepo je igrati u Evorpi pa makar i El. Ali kad vidis da od prodaje kluba nema nista, znaci nema ni pojacanja. Ne znam, ali meni se ne gleda Milan u evropi onako bez ikakve ambicije. Jednostavno onda bolje i ne igrati. Siguran sam da prosle sezone Sassuolo ne bi vidio El da su nasi cvrsto zeljeli to ucesce u El.. Blizi se petak, Juve ima sgusnut raspored tako da uz dobar pristup makar X ganjat. :D
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 mar 2017, 17:03

Navodno Montela razmišlja da Romanjolija stavi na beka protiv Juventusa. Znamo kako je prosli put završio taj eksperiment. Stvarno mi nije jasan, Vangioni je vise od svih bekova opravdao povjerenje.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 07 mar 2017, 20:31

milanist je napisao/la:slika

:kafa:
Od 25.05.2005 ne volim bijele dresove, ma koliko lijepi bili !!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 mar 2017, 20:41

[emoji1]

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 mar 2017, 20:44

meskalin je napisao/la:

Vraćena je ljubav dvije godine poslije :kafa:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 07 mar 2017, 21:10

Raonffa je napisao/la:
meskalin je napisao/la:

Vraćena je ljubav dvije godine poslije :kafa:
Meni nije dobro nikako kad se sjetim datuma,bez obzira na kasnije rezultate. I sad mi u glavi se vrti da Carlo nije zamijenio Crespa tu vece dobili bi ih sa 4-5 razlike.Covjeku se igralo ko nikad u ACM
Sloboda do groba

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 07 mar 2017, 21:11

Fino je bilo 2007 necu reci, ali 25.05 2005 je bio jako tesko bljak...

E ovaj pas Hamsika je ono sto fali Milanu 5 ako ne i vise godina :'(

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 mar 2017, 21:13

meecko je napisao/la: Meni nije dobro nikako kad se sjetim datuma,bez obzira na kasnije rezultate. I sad mi u glavi se vrti da Carlo nije zamijenio Crespa tu vece dobili bi ih sa 4-5 razlike.Covjeku se igralo ko nikad u ACM
Ja to sve pripisujem sudbini, oba ta finala protiv Liverpoola :D

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 07 mar 2017, 21:18

Ma lakse sam progutao druga sramocenja,a bilo ih je, al to nemogu ni sad da zaboravim. El Capitano dva gola i 3:0 na poluvremenu. Onda crna rupa od 15 minuta i ode sve vragu u ruke.
Sloboda do groba

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 07 mar 2017, 21:22

Raonffa je napisao/la:
meecko je napisao/la: Meni nije dobro nikako kad se sjetim datuma,bez obzira na kasnije rezultate. I sad mi u glavi se vrti da Carlo nije zamijenio Crespa tu vece dobili bi ih sa 4-5 razlike.Covjeku se igralo ko nikad u ACM
Ostaje žal zbog toga sto ja se ne sjecam , a pratim fudbal aktivno 25 godina da je bila ekipa s boljim igracima od golmana, pa do centarfora i neces osvojiti. ..dok nakon 2 godine s staklenim Pippom i Gilom padavicarem (tekma protiv Celtica) osvojis ligu prvaka..mozemo onda i reci da je sudbina

Ovaj Napoli da ima Prila iz Milana uzeo bi Seriu A glat!

Raonffa
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la Raonffa » 07 mar 2017, 21:32

meskalin je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ostaje žal zbog toga sto ja se ne sjecam , a pratim fudbal aktivno 25 godina da je bila ekipa s boljim igracima od golmana, pa do centarfora i neces osvojiti. ..dok nakon 2 godine s staklenim Pippom i Gilom padavicarem (tekma protiv Celtica) osvojis ligu prvaka..mozemo onda i reci da je sudbina

Ovaj Napoli da ima Prila iz Milana uzeo bi Seriu A glat!
Pa to ti kažem, kad si realno favorit (ne računam da si još vodio 3:0 nakon poluvremena) ne osvojiš, da bi onda dvije godine poslije protiv istog protivnika sa slabijim timom osvojio Klempu :D

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 07 mar 2017, 21:35

Ne spominjite tu utakmicu, syebem se svaki put kad se sjetim. Plakao sam kao niko, tužan bio danima kao da mi je neko umro. Sad kad čitam šta vi pišete kroz mene neki grozan osjećaj prođe, ne ponovilo se.
Forza Milan!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, celikmilan, edoox, galia95, memaga, muxa, ronaldo99 i 27 gostiju.