Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
još je zanimljivije da konj koji je radio ugovor za posudbu Chamakha nije ugradio da nemože igrat protiv nas,tako bar radi 70% ekipa.makar dobro je završilo
Ja stvarno ne znam o čemu ti pišeš, tj. znam, pišeš gluposti. Crveni karton je čist ko suza, nikakva teška odluka za sudiju, školski crveni karton.HighburyHigh je napisao/la:Najmanje bitno sta komentator govori. Pogledaj ponovo video i obrati paznju na ruke Chamakha i do cega je doslo do pada. Bukvalno su se spetljali nakon odgurivanja Chamakha. Mozda bi i malo drugacije bilo da nije bio zadnji igrac Chamakh, ali je istovremeno veoma teska odluka za sudiju. Najbitnije je da postoji zamjena za Artetu, ali u ovom trenutno za Flaminija tesko. Nadam se da nije ozbiljna povreda.bega_afc je napisao/la:
Hajberi lave, ne mora bit tacno ono sto kaze komentator na SK1, cist crveni ko suza, ali je na kraju dobro ispalo, zadnji igrac, nema tu puno price.
[youtube][/youtube]
Nego, mora se reći važna pobjeda za Arsenal, ovakve su prošli sezona rutinski kiksali ...
-
- Kontakt:
Ma Chamakh ga iskusno uzeo, primio loptu dao sebi veci for usao u putanju Artetej er je znao da ako ga ARteta ne srusi spor je stici ce ga neki bek ili Ramsey. Arteta glup nasjeo ko magarac i zakucao se u njega i srusio ga je. Ovde se takodjer pika i to da je lopta kod Chamakha posto je on primio i dao u for. Sudija nas jeste ostetio ali u ovoj situaciji sve osim crvenog je losa odluka.
Moram reci da gore ekipe od Palaca dugo nisam vidio a povremeno pratim i Premier ligu BiH. U onom Championshipu ima drama dobrih ekipa koje dobro igraju kuci sa premijerligasima i nerijetko pobjedjuju nije mi jasno kako su ovi mentoli usli u Premiership?
Moram reci da gore ekipe od Palaca dugo nisam vidio a povremeno pratim i Premier ligu BiH. U onom Championshipu ima drama dobrih ekipa koje dobro igraju kuci sa premijerligasima i nerijetko pobjedjuju nije mi jasno kako su ovi mentoli usli u Premiership?
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 26 okt 2013, 16:07, ukupno mijenjano 2 puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
kakav si ti talenat, pa frajer nije na posudbi nego ga je palace kupioSeaman je napisao/la:još je zanimljivije da konj koji je radio ugovor za posudbu Chamakha nije ugradio da nemože igrat protiv nas,tako bar radi 70% ekipa.makar dobro je završilo
- frankqqqqq
- Kontakt:
Toliko o tome kako on prati ArsenalPIKE je napisao/la:kakav si ti talenat, pa frajer nije na posudbi nego ga je palace kupioSeaman je napisao/la:još je zanimljivije da konj koji je radio ugovor za posudbu Chamakha nije ugradio da nemože igrat protiv nas,tako bar radi 70% ekipa.makar dobro je završilo

- HighburyHigh
- Kontakt:
Ti dodjes ovdje sa nekim pokusajem normalne komunikacije koje vidim imas manjak. Niko ti ne daje pravo da vrijedjas. Forum jeste sredstvo iskazivanja svog misljenja. Mogao si ovo normalnije napisati, jednostavno uljudno sloziti se ili ne, a ne govoriti nekome da pise gluposti. Procitaj bolje sta sam napisao. Ti si baljezgao po ovom podforumu hiljade puta pa ti nisam ni rijeci rekao.MoR je napisao/la: Ja stvarno ne znam o čemu ti pišeš, tj. znam, pišeš gluposti. Crveni karton je čist ko suza, nikakva teška odluka za sudiju, školski crveni karton.
Nego, mora se reći važna pobjeda za Arsenal, ovakve su prošli sezona rutinski kiksali ...
U fudbalu ovih situacija je bilo na pretek pa su se desavali i razliciti raspleti situacija. Ovo je moglo otici u oba slucaja, ali najvise je rezultiralo to sto je Chamakh bio posljednji igrac. Jako naivno od Artete sto je iskoristio ovaj duel onako kako je iskoristio. Chamakh je previse otisao u stranu i jednostavni duel rukama je doveo do toga da se spetljaju. Jedan igrac Arsenala je i sustizao njihovog posljednjeg, moglo je ovo zavrsiti i mnogo bolje nego sto jeste.
Victoria Concordia Crescit.
Na ovakvim se utakmicama titula osvaja,ovo je ono sto je falilo Arsenalu zadnjih sezona.Dosta su gubili bodove protiv ovih ekipa ,gdje se odmah upisu bodovi.
Sretno u nastavku sezone.
Sretno u nastavku sezone.
Joj opete se ložite na ove pacenicke komentare, pa koga boli qrac šta oni misle, zašto toliko patite od toga šta drugi ljudi misle i pišu..
Nema potrebe da jadikuješ o načinu mog pisanja i da filozofiraš o načinu pravljenja ovog faula, ovo je jednostavno školski primjer crvenog kartona i tvoje tvrdnje na koje sam reagovao, a kojima si tvrdio suprotno i jesu gluposti - ili neznanje, kako god hoćeš. O tome da li sam ja baljezgao ili ne, možemo raspraviti, iznesi činjenice pa da vidimo.HighburyHigh je napisao/la:Ti dodjes ovdje sa nekim pokusajem normalne komunikacije koje vidim imas manjak. Niko ti ne daje pravo da vrijedjas. Forum jeste sredstvo iskazivanja svog misljenja. Mogao si ovo normalnije napisati, jednostavno uljudno sloziti se ili ne, a ne govoriti nekome da pise gluposti. Procitaj bolje sta sam napisao. Ti si baljezgao po ovom podforumu hiljade puta pa ti nisam ni rijeci rekao.MoR je napisao/la: Ja stvarno ne znam o čemu ti pišeš, tj. znam, pišeš gluposti. Crveni karton je čist ko suza, nikakva teška odluka za sudiju, školski crveni karton.
Upravu je covjek, sta ga napadate.
- Ozymandias
- Kontakt:
Ne znam sto se istresas na ovoj temi, mozda preokrene UnitedMoR je napisao/la:Nema potrebe da jadikuješ o načinu mog pisanja i da filozofiraš o načinu pravljenja ovog faula, ovo je jednostavno školski primjer crvenog kartona i tvoje tvrdnje na koje sam reagovao, a kojima si tvrdio suprotno i jesu gluposti - ili neznanje, kako god hoćeš. O tome da li sam ja baljezgao ili ne, možemo raspraviti, iznesi činjenice pa da vidimo.HighburyHigh je napisao/la:Ti dodjes ovdje sa nekim pokusajem normalne komunikacije koje vidim imas manjak. Niko ti ne daje pravo da vrijedjas. Forum jeste sredstvo iskazivanja svog misljenja. Mogao si ovo normalnije napisati, jednostavno uljudno sloziti se ili ne, a ne govoriti nekome da pise gluposti. Procitaj bolje sta sam napisao. Ti si baljezgao po ovom podforumu hiljade puta pa ti nisam ni rijeci rekao.MoR je napisao/la: Ja stvarno ne znam o čemu ti pišeš, tj. znam, pišeš gluposti. Crveni karton je čist ko suza, nikakva teška odluka za sudiju, školski crveni karton.

To se i ne dovodi u pitanje, to je aksiom.Ozymandias je napisao/la:Ne znam sto se istresas na ovoj temi, mozda preokrene UnitedMoR je napisao/la:Nema potrebe da jadikuješ o načinu mog pisanja i da filozofiraš o načinu pravljenja ovog faula, ovo je jednostavno školski primjer crvenog kartona i tvoje tvrdnje na koje sam reagovao, a kojima si tvrdio suprotno i jesu gluposti - ili neznanje, kako god hoćeš. O tome da li sam ja baljezgao ili ne, možemo raspraviti, iznesi činjenice pa da vidimo.HighburyHigh je napisao/la:
Ti dodjes ovdje sa nekim pokusajem normalne komunikacije koje vidim imas manjak. Niko ti ne daje pravo da vrijedjas. Forum jeste sredstvo iskazivanja svog misljenja. Mogao si ovo normalnije napisati, jednostavno uljudno sloziti se ili ne, a ne govoriti nekome da pise gluposti. Procitaj bolje sta sam napisao. Ti si baljezgao po ovom podforumu hiljade puta pa ti nisam ni rijeci rekao..

Sve i da je na posudbi, a nije, takav ugovor je neizbjezan jer je ja mislim zabranjeno da igrac igra protiv svog kluba. Nedavno se o tome nesto raspravljalo, da se u buducnosti omoguci ali navodno je sad za sad po pravilniku EPL nemoguce uraditi ugovor da posudjeni igrac igra protiv svog kluba.Seaman je napisao/la:još je zanimljivije da konj koji je radio ugovor za posudbu Chamakha nije ugradio da nemože igrat protiv nas,tako bar radi 70% ekipa.makar dobro je završilo
Ja se ne sjecam da sam gledao tekmu (EPL) u kojoj posudjeni igrac igra protiv svog kluba?
Ovo je bitna pobjeda. Nisam bio u mogucnosti da gledam, ni minutu, pa zato nemam sta reci o igri ali bodovi u ovakvim tekmama su svakako najbitniji. Ova utakmica moze omoguciti pravo na kiks u nekoj mnooogo tezoj tekmi pa u tom slucaju ima tezinu kao da se uzeo neki puno bolji protivnik.
Chamackh na posudbi, vidi se koliko pratis Arsenal i koji si troll na ovoj temi.Seaman je napisao/la:još je zanimljivije da konj koji je radio ugovor za posudbu Chamakha nije ugradio da nemože igrat protiv nas,tako bar radi 70% ekipa.makar dobro je završilo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako nekima malo treba da seru po nekome ko je drugi najbolje ocjenjeni igrac Arsenala.
Celik!3,2,2.
Imas ovdje http://www.goalsarena.org/video/england ... al_en.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.