kontrahendikep 10,5 na New York Jetse i 2 na Pittsburgh...ako već nemaš ništa pametnije igratHeller je napisao/la:NFL i MLS za veceras imate li kakvih prijedloga vi koji pratite

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kontrahendikep 10,5 na New York Jetse i 2 na Pittsburgh...ako već nemaš ništa pametnije igratHeller je napisao/la:NFL i MLS za veceras imate li kakvih prijedloga vi koji pratite
Ja stavim fikseve iznad linije a dole ispod stavim lupam 8 parova i hocu sistem 6/8 i napisem porednime_tm87 je napisao/la:I sta kako da pisem na listic? Da se ne izbijem beze
Znaci npr. hocu da igram 10 parova stavim ovakoHeller je napisao/la:Ja stavim fikseve iznad linije a dole ispod stavim lupam 8 parova i hocu sistem 6/8 i napisem porednime_tm87 je napisao/la:I sta kako da pisem na listic? Da se ne izbijem beze
To je to. Razumijem i nije losa stvar ovaj sistem,pokusacemo sad ce LS i EL.EmirSioux89 je napisao/la:Evo ovako Fix su parovi koje moras proci njih mozes da stavis a i ne moras ako hoces upisi ih na listic i podvuci to gdje su fixevi i napisi fix![]()
Ispod toga gdje si oznacio fixeve pises neke druge utakmice i kad ispises npr odigro si 10 utakmica napises koji hoces sistem npr 6/10 znaci obavezan si pogodit tih 6 parova + fixeve ako si odigro da bi dobio nesto i sto vise utakmica pogadjas iznos raste nadam se da si skontao
e to bratenime_tm87 je napisao/la:Znaci npr. hocu da igram 10 parova stavim ovakoHeller je napisao/la:Ja stavim fikseve iznad linije a dole ispod stavim lupam 8 parova i hocu sistem 6/8 i napisem porednime_tm87 je napisao/la:I sta kako da pisem na listic? Da se ne izbijem beze
--------- - --------
-------- - ----------
--------
--------------------- ------- ovo su fixevi
--------------
-------------------
----------------------
I pored napisem 5/10... izvini sto smaram
okani se sistema , jer tu nema para..ispogadjas se velikih kvota i na kraju dobijes neku sicu..klada sebi porez mletne i ti donji budes...nime_tm87 je napisao/la:To je to. Razumijem i nije losa stvar ovaj sistem,pokusacemo sad ce LS i EL.EmirSioux89 je napisao/la:Evo ovako Fix su parovi koje moras proci njih mozes da stavis a i ne moras ako hoces upisi ih na listic i podvuci to gdje su fixevi i napisi fix![]()
Ispod toga gdje si oznacio fixeve pises neke druge utakmice i kad ispises npr odigro si 10 utakmica napises koji hoces sistem npr 6/10 znaci obavezan si pogodit tih 6 parova + fixeve ako si odigro da bi dobio nesto i sto vise utakmica pogadjas iznos raste nadam se da si skontaoHvala obatrojici i sretno
Ma to ne postoji nema nista sigurno u klađenju pogotov te nesigurne "dojave"ibra_barca je napisao/la:pozdrav, nisam ovdje uletio ima stoljece, opcenito na forum mislim, ponekad odigram ovu kladju, kad igram, igram tako sto uplatim cenera ili cvaju i budem dobar nekih 40-60 maraka, znaci vise uplatim, navaljam neke ''sigurice'' od 1.30 kvota, stavim ih 4 u vrh glave, i eto, zadnja 3x sam dobijao sve, al neigram svaki dan, samo kad je obilata ponuda, sub, ned, reprezentacije, liga prvaka...
volio bih ako ima neko neke dojave o stimanjima sigurne, platio bih uz dogovor, samo ozbiljni me interesuju, ako ih ima
I ti si dobio jel 22 €?Lisac je napisao/la:
Evo primer sistema.Ovi parovi sa zvezdicom su fixevi i to moras pogodit
Danime_tm87 je napisao/la:I ti si dobio jel 22 €?Lisac je napisao/la:
Evo primer sistema.Ovi parovi sa zvezdicom su fixevi i to moras pogodit
Izglreda da se drug razumije u NFLLisac je napisao/la:Tenneese 2Edin TM87 je napisao/la:Lisac, hocemol' NFL razradit?
Dallas 2
New Orleans 2
Ovo mi je rekao drug koji prati NFL,ja inace nisam neki strucnjak za NFL
I ja glupan stavim AtleticoEdin TM87 je napisao/la:Stavio Saintse x2 i dod'o Atletico na ovo. IDEMO!Edin TM87 je napisao/la:Indianapolis - Cleveland 1x 1,60 - Iako Coltsi kubure sa povredama, domaci teren + jak passing napad ovdje mora biti dovoljan... Iako je odbrana rupa, RB gostiju je upitan pred danasnju tekmu i vjerovatno ce biti gamehour decision, a QB im je medju najgorim i ligi, tako da odbrana nece primiti koliko napad moze dat, bar se nadam. + ovo je Coltsima Mustwin game.
Tampa Bay - New Orleans Saints 2 1,70 - Brees je u naletu, jedan od najboljih QB u ligi, igrac koji je bacio u 49 utakmica barem jedan TD pas za redom, i igrac koji je bacio najvise yardi proslu sezonu, grozno su krenuli Saintsi, 0-4, al' sve ce uciniti da se vrate na put PO-a, fina prilika za to je divizijski rival, Tampa koja igra samo odbranu i beton su u odbrani, al' napad im ne igra uopce, sto znaci da ce biti puno prilika za Breesov napad, vjerujem da on nece propustiti ovaku sansu.
St. Louis - Green Bay (-5,5) h2 1,85 - Dakle hendikep na Green Bay, ovo je po meni sigurica dana, razbijanje ce biti, Rodgers Hjustonu (jednoj od najboljih odbrana), napravio 6 TD-ova, tako da i sa smanjenim intenzitetom lagano ce pasti i Ramsi...
Nista probat na proljeceRuS je napisao/la:Bem ti genovu kompletnu...I igru 3 za 3...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.