FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nece uci u losu formu, to nisu treneri levati, poslije reprezentacija ce je samo dizati. Rekao sam svoje razloge zbog cega mislim da ove dvije tri ekipe ne mozemo proci. Sta velite sta su onda nase prednosti ako zelimo proci tih par ekipa?
Re: Odg: FC Bayern München
Muamere slazen se s tobom u potpunosti sta ce bit kad dodze celzi ili real kako ce onda skakat nakin kornera a onaj mulac(miler) koji nemoze dobit duela sa svojom nenom i dalje pojedincima uzdanica ovdje nema sta trazir protiv tih klubova. Znam da ce me sad napast zbog toga al sta bi.?muamerc je napisao/la:Ne znam, sta reci... Za mene je polufinale LP uspijeh. Sa Rafinjom, ovakvim Mullerom, Gotzeom, Lewom kojeg raznose u odbrani i kojem treba osamsto prilika da da gol, odbranom koju jedan Ujah rastavlja ja se ne mogu nadati necem ozbiljnijem. Nadam se da grijesim ali tako ja sad vidim.
Neuer nas je izvukao sa ne primimo jos dva, za druge golmane, sigurna gola. I nije cudo sto mu Pep cestita.
Kad dodje jedan Hazard koji ce da jase Rafinju ili Kosta koji ce da jase odbranu jos dominantnije nego Ujah ja onda ne vidima sta mozemo napraviti ozbiljno protiv takve ekipe i slicnih. Nadati se da PSG i Bayer izbacuju svoje protivnike.
joj hamo vidi mu glave
Hmm prednost nam je Pep Guardiola ali i to je mač sa dvije oštrice. On je tip trenera što se tiče taktike ili genije ili idiot, valjda ove sezone bude genije ...muamerc je napisao/la:Nece uci u losu formu, to nisu treneri levati, poslije reprezentacija ce je samo dizati. Rekao sam svoje razloge zbog cega mislim da ove dvije tri ekipe ne mozemo proci. Sta velite sta su onda nase prednosti ako zelimo proci tih par ekipa?
- BavaracZenica
- Kontakt:
Da te samo pitam muamere prijatelju moj, na sta si se ti zalio u igrama Bayerna od prije 10- godina ak si pratio ili 12, sta ti je tad islo na zivce, evo sad ti recimo moguce ide na nerve petljanje lopte, ne znam nekad indisponirana igra ili sto ne igramo preko krila..
Sta si mrzio vidjet u igri Bayerna...
A na tvoje pitanje, ako recimo Chelsea ili Atletico zna kako ce igrat protiv Bayerna, a to je na kontre , a ti i ja i mi svi to takodjer znamo, sta mislis da li to Pep i ekipa znaju pa da tako i postave igru u svoju korist, jer mi pricamo ovdje kako sve kontamo, sta fali u igri, gdje skripi ovo ono... Zar ne smatras da oni svi u upravu to znaju bolje od nas i ev pokusavaju rijesit i one najsitnije detalje koje nikad nece rijesiti jer niko nije svemoguc osim Boga, i ljudski je grijesit ...
i uvijek ce bit i pogresaka u postavci i stoperi imaju los dan, i napadaci imaju los dan, ali i dalje vrijedi se boriti, nismo roboti ... Bice dobroo
A na tvoje pitanje, ako recimo Chelsea ili Atletico zna kako ce igrat protiv Bayerna, a to je na kontre , a ti i ja i mi svi to takodjer znamo, sta mislis da li to Pep i ekipa znaju pa da tako i postave igru u svoju korist, jer mi pricamo ovdje kako sve kontamo, sta fali u igri, gdje skripi ovo ono... Zar ne smatras da oni svi u upravu to znaju bolje od nas i ev pokusavaju rijesit i one najsitnije detalje koje nikad nece rijesiti jer niko nije svemoguc osim Boga, i ljudski je grijesit ...
i uvijek ce bit i pogresaka u postavci i stoperi imaju los dan, i napadaci imaju los dan, ali i dalje vrijedi se boriti, nismo roboti ... Bice dobroo
FC Bayern !!!!!
Očekivano smo slomili Koln al' ne kontam ovaj pesimizam koji se provlači na temi nebtino pobjedili ili izgubili.Izgleda ako ne zgazimo protivnika za poluvrijeme sa pet komada podbacili smo ili još gore ako primimo gol ne daj Bože.Spominju se Real i Chelsea kako će uraditi ovo ili ono a pratio sam spomenute timove i nisu me impresionirali nekom woow igrom.
Ribac polako hvata formu.
Ribac polako hvata formu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ma traume zbog '99 i '12. Nisam se ni zalio jer sta god dodje bonus. Sad je drugo, jer znam da ovo nije ni 60-70% punog potencijala. Ne mijenja se citav sistem u jednoj tekmk ili dvije. Ili igras kako si do sad i nadas se uspijehi ili promjenis onda te neko jos vise natrpa. I da promjenis igraci po inerciji opet igraju kako su trenirali vitavu godinu.BavaracZenica je napisao/la:Da te samo pitam muamere prijatelju moj, na sta si se ti zalio u igrama Bayerna od prije 10- godina ak si pratio ili 12, sta ti je tad islo na zivce, evo sad ti recimo moguce ide na nerve petljanje lopte, ne znam nekad indisponirana igra ili sto ne igramo preko krila..
A na tvoje pitanje, ako recimo Chelsea ili Atletico zna kako ce igrat protiv Bayerna, a to je na kontre , a ti i ja i mi svi to takodjer znamo, sta mislis da li to Pep i ekipa znaju pa da tako i postave igru u svoju korist, jer mi pricamo ovdje kako sve kontamo, sta fali u igri, gdje skripi ovo ono... Zar ne smatras da oni svi u upravu to znaju bolje od nas i ev pokusavaju rjesit i one najsitnije detalje koje nikad nece rjesiti jer niko nije svemoguc osim Boga, i ljudski je grijesit ...
Dosta ima i do Pepa. Veceras je pokusao sa nekim duplim krilima, mjenjaje pozicija kroz citavu tekmu... Zasto? Zasto se promjenila igra iz novembra prosle godine, zasto? Zasto se uvijek eksperimentise? A ono sto sam primjetio iz dvije godine kod nas je to da cim se neko organizovano brani i unese nervozu j nas tim kroz faule i snaznu igru mi se pogubimo. Onda petljavina sa milion pasova. Vjerujte Murinjo i Simeone ce bas igrati na tu igru a vidite kakve oni imaju igrace. Izvinite, ja mislim tako. Ako me neko moze ohrabriti i ubijediti da imamo igru za te tipove ekipa onda bujrum, odmah mijenjam misljenje.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Razumijem ja tebe moj muamere.. i ti tako vidis i razmisljas i Ok ajd, nit te zelim uvjeravat nit mogu, da ti budem iskren jedino te Pep moze uvjeriti, da osvoji i porazi recimo tog nekog Mourinha ne znam koga spominjes..
Al mi se cini kakvi smo svi kolektivno postali znaci, i da osvojimo sad Ligu Prvaka i sljedece godine ispadnemo u polufinalu, bilo bi vidis tiii, kako oni koristee nasu igru, sta nam rade, nigdje nas nema sa ovakvom igrom.. razumijes
jednostavno za malo vrijeme koje je Pep tu, et imao je taj bas veliki kiks sa Realom, i gdje je jos mnogo pogresio da bas mu ne mozes oprostit, znaci ja sam mu to halalio, al ova sezona ce pokazat gdje smo bar sto se tice Lige Prvaka mislim
i dajte covjeku prostora da vodi da vidimo sta kako.. et toliko
Ribery se vracaaaa .. Robben novi gol i to glavom idemo majstorre dalje
Al mi se cini kakvi smo svi kolektivno postali znaci, i da osvojimo sad Ligu Prvaka i sljedece godine ispadnemo u polufinalu, bilo bi vidis tiii, kako oni koristee nasu igru, sta nam rade, nigdje nas nema sa ovakvom igrom.. razumijes
Ribery se vracaaaa .. Robben novi gol i to glavom idemo majstorre dalje
FC Bayern !!!!!
Je... ga, bez potrebe se nerviram. Mislim da je vrijeme da se malo ostave tekme. 
Eto, nadam se eto da znaju sta rade. Pa vidjecemo tamo nekad u skoroj buducnosti.
Eto, nadam se eto da znaju sta rade. Pa vidjecemo tamo nekad u skoroj buducnosti.
Nadam se da nije problem ovdje na temi da ima svako pravo da izrazi svoje mišljenje.. Ja uvažavam svačije, bar bi
mi trebali biti jer smo navijači istog kluba..
Ne mogu a da ne kažem da Badstuber nikad nije bio štoper za bayern i neće biti a volio bi da griješim.
Ostalo što mogu konstatovat da smo se popravili i da ide nabolje. I zbog toga mi je drago
Za osvajanje lige prvaka treba puno više od dobre igre, zato nebi trebali da gledamo na to kao nešto što se ne smije propustit. To je ogromna stvar sreće, znanja i pored toga mora se dosta toga poklopitit.. Iskreno se nadam da će naša sjajna ekipa uspjeti ponoviti osvajanje lp dok je ova generacija na okupu (robben, ribery, lahm, schweini itd..) , godinu ili dvije.
Samo naprijed momci! FC BAYERN!
Ne mogu a da ne kažem da Badstuber nikad nije bio štoper za bayern i neće biti a volio bi da griješim.
Ostalo što mogu konstatovat da smo se popravili i da ide nabolje. I zbog toga mi je drago
Za osvajanje lige prvaka treba puno više od dobre igre, zato nebi trebali da gledamo na to kao nešto što se ne smije propustit. To je ogromna stvar sreće, znanja i pored toga mora se dosta toga poklopitit.. Iskreno se nadam da će naša sjajna ekipa uspjeti ponoviti osvajanje lp dok je ova generacija na okupu (robben, ribery, lahm, schweini itd..) , godinu ili dvije.
Samo naprijed momci! FC BAYERN!
Zadnja izmjena: rotweiss, dana/u 27 feb 2015, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Na ovom forumu postoje dezurni kriticari i oni su tu stalno nekad su blazi nekad nepodnosljivi al momci imaju svoja misljenja i ja to cijenim, al ti brate muamere prosle sedmice si svim i svacim branio pepa ekipu al ove ti nista nevalja, stvarno nisam nesto pretjerano opterecen tim tvojim razmisljanjem i prisanjem al probaj se sam sa sobom dogovoriti pa onda kritikuj il pohvaljuj. Ovaj Bayern igra fantasticno, trenutni Bayern da se razumijemo u zadnje tri tekme 20 golova, presing na nivou suteva centar suteva atrakcije ma neni licno fantasticno. Veliku al bukvalno veliku nadu daje taj dvojac robery i to je snaga ove ekipe plus lewa plus gece pa i alkantara i ovo strasno obecava i daje meni licno nadu u jos jednu fantasticnu sezonu kao pod jupovom palicom.
bavaracmujo je napisao/la:Na ovom forumu postoje dezurni kriticari i oni su tu stalno nekad su blazi nekad nepodnosljivi al momci imaju svoja misljenja i ja to cijenim, al ti brate muamere prosle sedmice si svim i svacim branio pepa ekipu al ove ti nista nevalja, stvarno nisam nesto pretjerano opterecen tim tvojim razmisljanjem i prisanjem al probaj se sam sa sobom dogovoriti pa onda kritikuj il pohvaljuj. Ovaj Bayern igra fantasticno, trenutni Bayern da se razumijemo u zadnje tri tekme 20 golova, presing na nivou suteva centar suteva atrakcije ma neni licno fantasticno. Veliku al bukvalno veliku nadu daje taj dvojac robery i to je snaga ove ekipe plus lewa plus gece pa i alkantara i ovo strasno obecava i daje meni licno nadu u jos jednu fantasticnu sezonu kao pod jupovom palicom.
Nema nikakvog razloga za kritiku nakon ove pobjede, ne može se svaka utakmica odigrati da se ne pruži prilika protivniku.
Ovo večeras je dobro bilo, protivnik dotučen u 10 minuta, ostalo malo Nojo i rutina.
Večeras bi se Pepu mogla zamjeriti igra bez šestice, jer ta šestica uvijek znači više i za odbranu i za napad, nego li još jedan ofanzivni igrač.
Evo poslije Shakhtara kao da je došao malo sebi, nema više one mahnite formacije sa uduplanim bekovima, jednim stoperom...
Zamjeram mu i žao mi je što u ovakvim utakmicama ne pušta Rodea, jer kad će ako neće sad,
a Rode zaslužuje da igra.
Pizi šansu ni sa klupe ne da, također neopravdano i loš potez.
Sve dok se pobjeđuje, a pogotovo kad se pobjeđuje sa 2-3 razlike moramo biti zadovoljni,
Očekujem ,ja se nadam da neće više eksperimentisati, da će ustaliti sistem sa 2 stopera i obaveznom šesticom, a onda nek traži pozicije za Švajna, Xabija i Tijaga.
Za šesticu naravno prvi izbor Martinez, a u njegovom odsustvu Lahm i Alaba, s tim što bih prije izabrao Alabu, zbog Bernata i Lahma koji su na bekovima čista batina.
Šta s Rodeom, nema planova Pep za njega.
ps:Ni ostatak konkurencije u Evropi nije bolji, no Realova najveća nada je svakako Karlo, specijalista za turnire, i njih vidim kao jedinog konkurenta, jer bez obzira na formu u stanju su turnir uvijek odlično odigrati.
Chelsea, Barca, Atletico, PSG ima li još ko?
, ako mene pitate ipak nisu ozbiljna prijetnja. 
Ovo večeras je dobro bilo, protivnik dotučen u 10 minuta, ostalo malo Nojo i rutina.
Večeras bi se Pepu mogla zamjeriti igra bez šestice, jer ta šestica uvijek znači više i za odbranu i za napad, nego li još jedan ofanzivni igrač.
Evo poslije Shakhtara kao da je došao malo sebi, nema više one mahnite formacije sa uduplanim bekovima, jednim stoperom...
Zamjeram mu i žao mi je što u ovakvim utakmicama ne pušta Rodea, jer kad će ako neće sad,
a Rode zaslužuje da igra.
Pizi šansu ni sa klupe ne da, također neopravdano i loš potez.
Sve dok se pobjeđuje, a pogotovo kad se pobjeđuje sa 2-3 razlike moramo biti zadovoljni,
Očekujem ,ja se nadam da neće više eksperimentisati, da će ustaliti sistem sa 2 stopera i obaveznom šesticom, a onda nek traži pozicije za Švajna, Xabija i Tijaga.
Za šesticu naravno prvi izbor Martinez, a u njegovom odsustvu Lahm i Alaba, s tim što bih prije izabrao Alabu, zbog Bernata i Lahma koji su na bekovima čista batina.
Šta s Rodeom, nema planova Pep za njega.
ps:Ni ostatak konkurencije u Evropi nije bolji, no Realova najveća nada je svakako Karlo, specijalista za turnire, i njih vidim kao jedinog konkurenta, jer bez obzira na formu u stanju su turnir uvijek odlično odigrati.
Chelsea, Barca, Atletico, PSG ima li još ko?
- anelbavarac
- Kontakt:
Žalosno je da se ekipa kritikuje poslije pobjede od 3 razlike. Eto šta dočekasmo... Trebali ste se uzdrzat barem za rođendan kluba...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Onaj effe naziva Lewu "krampom" a kad majstor proradi ovog ni na mapi.
Toliko rada za ekipu, otvaranja, trke i + gol opet ne valja..
Tuga.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Onaj effe naziva Lewu "krampom" a kad majstor proradi ovog ni na mapi.
Toliko rada za ekipu, otvaranja, trke i + gol opet ne valja..
Tuga.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 28 feb 2015, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Dok je Guardiola na klupi Martinez neće igrati 6ticu ... Džaba maštaš @klare ...
jest vama bavarcima dobro, jbt kralj
zavidim vam iskreno
....završili ligu vec na pola sezone, natrpali ovu nejač oko sebe i sad se posvetili traženju dlake u jajetu....sve se analizira i svemu se nađe neka mana.
- gerdmuller
- Kontakt:
Zbog pojedinaca sa takvim razmisljanjem sve manje i pisem na ovome forumulet3 je napisao/la:jest vama bavarcima dobro, jbt kraljzavidim vam iskreno
....završili ligu vec na pola sezone, natrpali ovu nejač oko sebe i sad se posvetili traženju dlake u jajetu....sve se analizira i svemu se nađe neka mana.
U zadnje cetiri bundesligaske utakmice gol razlika 20:1,Robben trpa svaku tekmu,Lewa polako hvata kontinuitet,Ribery se vraca u staru formu a tema puna pesimisticnih komentara
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
Korijenje koje smo posadili uspjesno je niklo-Franz JohnBayern@heart je napisao/la:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
pozz.momci jel ko moze ako nije frka da metne golove sa jucerasnje tekme ,nisam stigao gledati tekmu pa eto ako nije frka da metnete golove
.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Ljudi moji ćemu takav pesimizam, evo uzmimo poćetnu postavu od sinoćnje tekme, to je napadačka postava protiv lošijih timova gdje su istovoremeno 5 ofanzivnih igrača ( Lewa, Robben, Muller, Gotze i Ribery), e sada kada igramo protiv jačih timova (Chelsea, Real, Baraca itd) onda nam umjesto Gotze ili Mullera treba Alcantara. Kada istovremeno na terenu igraju Robbben, Ribery i Alcantara imamo po krilima i u sredini po jednog igrača koji s loptom u nogama mogu stvoriti višak tj. predriblati 2-3 protivnička igrača i stvoriti višak u protivničkom šensestercu i to protiv svake odbrane na svijetu. Kladim se da je prošle sezone Thiago bio spreman u tekmama protiv Reala mi bi smo nih prošli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.