vidjećemo …rastjero je sve oko sebe uključujući i ruskinju … ima nade
ili će biti ko skoro svi kineski plivači u parizu …sa tegovima oko pojasa
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Rekao sam, Dopingas bez pomagala je Rublev level igraca. Ono kako dobro je izgledao krajem 2023. i pocetkom 2024. je bilo sumnjivo i sad smo dobili objasnjenje.
Sta sam ja gledao,bio sam ubjedjen da su Carlos i Novak u istoj polovini zrijeba
Nesto te prebacilo, Novak ima Sheltona i Rubleva da ga zaustave
Fino sam prognozirao.
pa na AO je nole izgubio od sinera u SF, na RG prosle godine je dobio raza u SF.
Namlatio bi se i spanski cackobuljac da je mogao da uzme Novaku bar jedan SET na betonu u 11 godina.Celestial je napisao/la: ↑27 avg 2024, 21:39Grcka letva ispade, Khachanov koji je obecavao, Corica mlati deduka Mannarino.![]()
Dobro smo rekli da se NoVaxer namlatio slemova u konkurenciji laksoj od trulexa. Zato nikada nece biti najveci.
Od USA cetvorke Shelton, Tiafoe, Paul, Fritz je bas tesko reci ko je najbolji. Kome bi dali najvece sanse da uzme GS?
Fritza uvijek smatram za nekog dark horse-a, ali mislim da Shelton ima najvise sanse da u karijeri bude GS sampion. Ima slifa, mlad je, mozda mu se i poklopi da Alcaraz bude imao neku povredicu, a Sinner ne bude dopingovan.
Mislim da od njih 4 najbolje sanse za osvajanje GSa ima Shelton, cisto zbog pristupa i neustrasivog mentaliteta kojeg ostali navedeni bas i nemaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.