Champions League 2023/24

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Tko osvaja?

Real Madrid
32
58%
Borussia Dortmund
23
42%

Ukupno glasova: 55

Shategabri
Kontakt:

Re: Champions League 2023/24

Post Postao/la Shategabri » 03 jun 2024, 09:44

Mukebir je napisao/la:
03 jun 2024, 09:37
Shategabri je napisao/la:
03 jun 2024, 09:00
Mukebir je napisao/la:
03 jun 2024, 08:45

Takvim frazama se još samo dede iz doba komunizma služe. Trolu.
Ponavljam: boli, proći će.

Čim prestaneš pišati u pelenu.
Evo ti si kako kažeš u zrelijim godinama a napravio si profil na forumu kako bi cijelo vrijeme trolao, bez ijednog normalnog i smislenog posta osim vrijedjanja, provociranja, trolanja. To je inace odlika zrele i ozbiljne osobe. Ko je ovdje dijete, pitanje je, balo balavi.
Meni forum dođe kao razonoda, zezancija.
Nisam uvrijedio nikog ko nije mene.

Šta ti očekuješ, disertacije na sportskom forumu? Mogu ti reći da si onda zalutao.

Problem je što je tebe uhvatila muka zbog Realovih uspjeha i onda pokazuješ nemoć.
Kad ti se odgovori, vrijeđaš. Kad te se uvrijedi, kmečiš.

Evo, diskutuj sa mnom, al nemoj vrijeđati, nikad ti pola ružne riječi neću reći.
A možemo i drugačije, ako insistiraš ima ono fino dugme block, pa mirna Bosna.
Koševo Zapad

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 03 jun 2024, 09:46

nema teme koje ovaj cuckold nije zarazio svojim autizmom :bow:

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 03 jun 2024, 11:09

03 jun 2024, 09:44
Mukebir je napisao/la:
03 jun 2024, 09:00

Ponavljam: boli, proći će.

Čim prestaneš pišati u pelenu.
Evo ti si kako kažeš u zrelijim godinama a napravio si profil na forumu kako bi cijelo vrijeme trolao, bez ijednog normalnog i smislenog posta osim vrijedjanja, provociranja, trolanja. To je inace odlika zrele i ozbiljne osobe. Ko je ovdje dijete, pitanje je, balo balavi.

Šta ti očekuješ, disertacije na sportskom forumu? Mogu ti reći da si onda zalutao.

Problem je što je tebe uhvatila muka zbog Realovih uspjeha i onda pokazuješ nemoć.

Evo, diskutuj sa mnom, al nemoj vrijeđati, nikad ti pola ružne riječi neću reći.
I meni dodje kao razonoda.
Sa djecom ne diskutujem.

Na ovom forumu itekako se ima s kim fino pisati o bilo kojoj temi samo problem je sto ti i slični tebi iz dana u dan trujete bilo koju temu koje se dotaknete. Nego znaš sta je problem, kada dobiješ porciju iz vlastite kuhinje onda ide filozofiranje kako je tebi ovo zezancija, bla, bla, bla. Prepucavanja real m Barcelona je uvijek bilo i biće. Ali ne mozes samo ti trolat. Mora i tebe neko malo potkaciti.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 jun 2024, 11:15

Mukebir je napisao/la:
03 jun 2024, 11:09
Mukebir je napisao/la:

Sa djecom ne diskutujem.

Na ovom forumu itekako se ima s kim fino pisati o bilo kojoj temi samo problem je sto ti i slični tebi iz dana u dan trujete bilo koju temu koje se dotaknete. Nego znaš sta je problem, kada dobiješ porciju iz vlastite kuhinje onda ide filozofiranje kako je tebi ovo zezancija, bla, bla, bla. Prepucavanja real m Barcelona je uvijek bilo i biće. Ali ne mozes samo ti trolat. Mora i tebe neko malo potkaciti.
Izvini, kako ja trujem bilo koju temu?
Nije problem, potkači. Originalna zezancija uvijek može.
Evo recimo, ovo bold nije originalno. To je baš dječja fora.
Vjerujem da ti možeš bolje.
Koševo Zapad

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 jun 2024, 11:16

To prepucavanje je proslost, Real Madrid je osvajac La Lige 36. i Lige prvaka 15. put. Tu sva diskusija zavrsava. Ubjedljivo najveci klub ikad. Ona cetvorica imaju vise osvojenih LP nego Barcelona.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 03 jun 2024, 11:19

Tako je, pobjednik a pogotovo rekorder u svemu i treba da se šprda sa buranijom i ostalim ekipama. Drugi trebaju da se ovo ljeto poklope i uživaju u Euru, i da jecaju kada krene transfer period. a por la 16
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 03 jun 2024, 11:33

03 jun 2024, 11:15
Mukebir je napisao/la:

Sa djecom ne diskutujem.

Nije mi uključen autokorekt. Tvoj problem je sto ga tražiš i tamo gdje ga nema. Pozdrav i time bi zaključio besmislenu raspravu. Frankisto

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 jun 2024, 11:43

Mukebir je napisao/la:
03 jun 2024, 11:33
03 jun 2024, 11:15
Mukebir je napisao/la:

Sa djecom ne diskutujem.

Nije mi uključen autokorekt. Tvoj problem je sto ga tražiš i tamo gdje ga nema. Pozdrav i time bi zaključio besmislenu raspravu. Frankisto
Jah. Žuč i dalje čini svoje. Bar da nešto na kraju dodaš. Pozdrav i sretno u narednoj sezoni, da ponovite uspjehe iz ove.
Koševo Zapad

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 03 jun 2024, 11:59

Nema više potrebe raspravljati o Real Madridu i Ligi Prvaka, jer nakon 15 komada, šta reći više, a da nismo do sada rekli 15 puta.

Novi format je osuđen na propast, to je već u ovom momentu manje više jasno svima. Novi format LP služi samo kao izgovor u popuštanju UEFE engleskim klubovima, davanju dodatnih slotova, wild cardova, igranja u Americi i tako dalje. Najviše će profitirati klubovi poput Tottenhama i Arsenala, vječito 5 6 7. u svojim ligama i realno nikada nebi vidjeli Ligu Prvaka redovno da nije ovako kako jeste.

Isto tako se puno pogoduje i PSG-u koji u ovom formatu može završiti 20 na toj tabeli a onda opet imati šansu za osminu finala. Smiješno.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 03 jun 2024, 12:04

Da li sada ovaj dolazak Mbappea znači da će Real prestati kopirati taktiku Tonya Pullisa? :hmmmmm:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 jun 2024, 12:14

Sve na uzorku revanša sa Cityjem.
I sve jer Carlo nije dopustio da ga zmija dvaput ujede na isti način.
Navedi još bar jednu utakmicu na kojoj je Real ove sezone igrao, kako kažeš, taktiku Tonyja Pullisa?
Koševo Zapad

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 jun 2024, 12:18

denimen99 je napisao/la:
03 jun 2024, 11:59
Nema više potrebe raspravljati o Real Madridu i Ligi Prvaka, jer nakon 15 komada, šta reći više, a da nismo do sada rekli 15 puta.

Novi format je osuđen na propast, to je već u ovom momentu manje više jasno svima. Novi format LP služi samo kao izgovor u popuštanju UEFE engleskim klubovima, davanju dodatnih slotova, wild cardova, igranja u Americi i tako dalje. Najviše će profitirati klubovi poput Tottenhama i Arsenala, vječito 5 6 7. u svojim ligama i realno nikada nebi vidjeli Ligu Prvaka redovno da nije ovako kako jeste.

Isto tako se puno pogoduje i PSG-u koji u ovom formatu može završiti 20 na toj tabeli a onda opet imati šansu za osminu finala. Smiješno.
Kako Englezima ako nisu dobili to dodatno mjesto, nego ostaju na 4 kao i dosad :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 03 jun 2024, 13:28

Pa liga prvaka od naredne sezone je prepisana superliga florentina pereza. Bas su dobro popustili Englezima a svabe i Italijani imaju 10 predstavnika. Sve je to po zaslugama. Koliko znam la liga ce se igrati u Americi. Par utakmica. Tu nesto ne vidim neku kuknjavu. Ono što je sigurno da trenutni format je u padu, gubi na popularnosti. Trajao koliko, 30 i nesto godina? Valjda je vrijeme za promjenu. Onda se provlači priča kako liga prvaka nikad nije bila gora. Evo ovaj sistem bi trebao osigurati da najbolji i prodju u nokaut faza mada i tu ce biti iznenađenja. Zadnja kola ce sigurno dobiti na draži i tu ce se rješavati poredak prvih osam itd. Ko ce u play off. Romantike u fudbalu više nema. Uništena je stvaranjem galaktikosa, transferima od 100 +m itd.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 03 jun 2024, 13:38

RollMan je napisao/la:
02 jun 2024, 18:28
Pensioner26 je napisao/la:
02 jun 2024, 17:27
Svaka čast Kroosu na trofejima ali reći da je najbolji CMF je totalni apsurd. Isto kao da kažeš za Carvajala da je najbolji desni bek ikada, ili za Nacha da je jedan od najboljih stopera ikada
Jah navedi nekog ko je osjetno bollji I rest my case

Pirlo truhlo nema karijeru ko ovaj ni bitnost

Iniesta , Lampard i sl više od pola karijera igrali ofanzivnije od ovog pa imaju bolju napadačke brojke

Zidane je bolji ali nije uopste CMF klasična 10ka

Ostane ti jedino od imena Xavi i Modrić

Drzim da je imao u bolju karijeru od Xavia , vitalan igrač u 5 Realovih LP i najbolji igrač prvaka svijeta 2014

Modrić moze u istu recenicu zbog uspjeha s reprezentacijom
Xavi u međuvremenu Euro 2008. svjetsko 2010. pa opet Euro 2012. popraćeno uz dvije triplete s Barcelonom i brdom trofeja.

Četiri nagrade za najboljeg playmakera Evrope, Kroos jedna :yawn:

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 03 jun 2024, 13:39

rio_Ferdy88 je napisao/la:
03 jun 2024, 12:18
denimen99 je napisao/la:
03 jun 2024, 11:59

Kako Englezima ako nisu dobili to dodatno mjesto, nego ostaju na 4 kao i dosad :mrgreen:
Tako što, kada englezi ne dočekaju evropsko proljeće, tu godinu završavaju u minusu s poslovanjem. Prošireni format i nakaradni swiss model i playout za knock out upravo daje šanu klubu koji posrne u jesenskom dijelu, da se čupa u januaru i februaru. Ma jarane propusta više nego prva verzija Super Lige. Uglavnom sve će biti jasno već krajem ove godine, na šta će to ličiti.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 jun 2024, 13:45

Ne bih se složio da su galacticosi krivi za nekakvo uništavanje romantike, današnji fudbal ide u korak sa evolucijom, sa kretanjem novčanih tokova i vrijednosti novca.

Nekad je milion bio cifra, danas je cifra 100 miliona.

Nikakve veze to nema sa galacticosima, nego volite da ponavljate tu mantru.

Jesu li galacticosi krivi za NBA, NFL, NHL uništenu romantiku?
Koševo Zapad

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 03 jun 2024, 13:50

denimen99 je napisao/la:
02 jun 2024, 20:23
Mogli je napisao/la:
02 jun 2024, 20:11
I najveci mrzitelji Guardiole ce reci da je bolji trener od Ancelottia.
Guardiola nema mrzitelja, bar ja tako mislim. I složiti ću se da je Pep bolji taktičar od Carla. Ali isto tako treba reći da Pep živi nogomet, Pep non stop analizira, razmišlja, tiltuje ukućane za ručkom o planovima, o Halaandu, o KDBu, gdje će šta će, možemo reći Pep je opterećen nogometom. Kada igrač nije sretan, Pep ga proda.

Carlo s druge strane sa mnogo manje stresa radi isti posao u većem klubu. Man handling mu je miljama ispred Pepa. Ne može se raspravljati o tome. Nema tu ko je bolji.

Evo ja smijem reći da Pep sa svojim stilom igre nebi nizao velike uspjehe sa Realom, Carlo bi umjesto Rodrija doveo Valverdea i osvojio sve sa Citijem.
Ancelotti u 30 godina trenerske karijere ima 20 trofeja, od toga 5 domaćih liga i 5 liga prvaka

Guardiola u 15 godina trenerske karijere ima 36 trofeja, od toga 12 domaćih liga i 3 lige prvaka

Gdje bi tek bio i kolika bi razlika bila da ima približan man handling Ancelottija :yawn:

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 03 jun 2024, 13:53

Rajaz je napisao/la:
03 jun 2024, 13:38
RollMan je napisao/la:
02 jun 2024, 18:28
Pensioner26 je napisao/la:
02 jun 2024, 17:27
Svaka čast Kroosu na trofejima ali reći da je najbolji CMF je totalni apsurd. Isto kao da kažeš za Carvajala da je najbolji desni bek ikada, ili za Nacha da je jedan od najboljih stopera ikada
Jah navedi nekog ko je osjetno bollji I rest my case

Pirlo truhlo nema karijeru ko ovaj ni bitnost

Iniesta , Lampard i sl više od pola karijera igrali ofanzivnije od ovog pa imaju bolju napadačke brojke

Zidane je bolji ali nije uopste CMF klasična 10ka

Ostane ti jedino od imena Xavi i Modrić

Drzim da je imao u bolju karijeru od Xavia , vitalan igrač u 5 Realovih LP i najbolji igrač prvaka svijeta 2014

Modrić moze u istu recenicu zbog uspjeha s reprezentacijom
Xavi u međuvremenu Euro 2008. svjetsko 2010. pa opet Euro 2012. popraćeno uz dvije triplete s Barcelonom i brdom trofeja.

Četiri nagrade za najboljeg playmakera Evrope, Kroos jedna :yawn:
Dodaj na to da je bio u prvih XI u izboru fife koliko ono puta ne sjećam se. Pojedincima je fudbal samo liga prvaka. Takvi se obično loze na Ronalda i koliko moze sklekova i trbusnjaka uraditi. Xavi, Buskec i Inijesta pa svi ostali.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 03 jun 2024, 13:54

Rajaz je napisao/la:
03 jun 2024, 13:50
denimen99 je napisao/la:
Mogli je napisao/la:
Guardiola nema mrzitelja, bar ja tako mislim. I složiti ću se da je Pep bolji taktičar od Carla. Ali isto tako treba reći da Pep živi nogomet, Pep non stop analizira, razmišlja, tiltuje ukućane za ručkom o planovima, o Halaandu, o KDBu, gdje će šta će, možemo reći Pep je opterećen nogometom. Kada igrač nije sretan, Pep ga proda.

Carlo s druge strane sa mnogo manje stresa radi isti posao u većem klubu. Man handling mu je miljama ispred Pepa. Ne može se raspravljati o tome. Nema tu ko je bolji.

Evo ja smijem reći da Pep sa svojim stilom igre nebi nizao velike uspjehe sa Realom, Carlo bi umjesto Rodrija doveo Valverdea i osvojio sve sa Citijem.
Ancelotti u 30 godina trenerske karijere ima 20 trofeja, od toga 5 domaćih liga i 5 liga prvaka

Guardiola u 15 godina trenerske karijere ima 36 trofeja, od toga 12 domaćih liga i 3 lige prvaka

Gdje bi tek bio i kolika bi razlika bila da ima približan man handling Ancelottija :yawn:
Opet priča šta bi bilo kad bi bilo.. to ti mene ne interesuje. 36 Pepovih titula i opet plače i za Zidanov 3peat i Ancelottijevih 5
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 03 jun 2024, 13:56

Rajaz je napisao/la:
03 jun 2024, 13:50
denimen99 je napisao/la:
Mogli je napisao/la:

I na to dodaj koliko je samo igrača Pep stvorio. Preporodio ih. Naravno one igrače čiji ego nije bio veći od trenerovog. Čovjek će na završetku karijere vjerovatno biti najtrofejniji u historiji sa osjetnom razlikom u odnosu na ostale.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.