Vidjeces kad pocnu otkazivati luzeri, koji izgube u pocetnim utakmicama ligedrH je napisao/la:E sad ce poceti odustajanja, nije jos ni prvo kolo pocelo![]()
@unLz
Odgovori na Juventus0244-ovo pitanje i primljen si.
Moderator/ica: Padovan
Vidjeces kad pocnu otkazivati luzeri, koji izgube u pocetnim utakmicama ligedrH je napisao/la:E sad ce poceti odustajanja, nije jos ni prvo kolo pocelo![]()
kivi je napisao/la:hocel ko ????
ma evo ja bih, ali nece da mi se konektuje...sad igrao sa goalgeterom, i izbaci me usred tekmekivi je napisao/la:kivi je napisao/la:hocel ko ????
Imam DeeMaz 6 i PES 6, probao sam igrati online i sve radi. Mislim da ne bi trebalo biti komplikacija i problema.juventus 0244 je napisao/la:Imas li sve namjesteno, i dali ćeš biti redovan? Ukoliko ispunjavaš ove uslove savez će razmotriti prijedlog!unLz je napisao/la:Mogu li ja uletiti umjesto njega, ako ima slobodno mjesto, naravno.
meni hoce bez problemaCeMa je napisao/la:ma evo ja bih, ali nece da mi se konektuje...sad igrao sa goalgeterom, i izbaci me usred tekmekivi je napisao/la:kivi je napisao/la:hocel ko ????mozda je server preopterecen
Hoćemo li mi ?caNYOn je napisao/la:kako ste mogli izbaciti palermo a ostaviti leverkuzen koji je doso meni
haj napravi pa me zovibavarian_bk je napisao/la:Hoćemo li mi ?caNYOn je napisao/la:kako ste mogli izbaciti palermo a ostaviti leverkuzen koji je doso meni
eu 2 soba ermin pw 1234caNYOn je napisao/la:haj napravi pa me zovibavarian_bk je napisao/la:Hoćemo li mi ?caNYOn je napisao/la:kako ste mogli izbaciti palermo a ostaviti leverkuzen koji je doso meni
To sve dogovori sa protivnikom.CeMa je napisao/la:a sta ako me u nekoj utakmici lige izbaci iz tekme
Eto mene kivikivi je napisao/la:aj ba neko jednu, da se ustelim sa sevilom![]()
ne bih nikad izasao namjerno sve i da gubim 5:0, ovo je samo igraGoalgetter je napisao/la:To sve dogovori sa protivnikom.CeMa je napisao/la:a sta ako me u nekoj utakmici lige izbaci iz tekme
Npr. ako si gubio 0:1 i izbacilo te, zapocnete ponovo, s tim da tvom protivniku pustis jedan gol, da stoji opet stari rezultat.
A mozete i ponoviti utakmicu, zavisi sve kako se dogovoris protivnikom![]()
Na vasem mjestu ne bih namjerno izlazio iz utakmice, zna Unica_Liverpool zasto .
napokon nekoGoalgetter je napisao/la:Eto mene kivikivi je napisao/la:aj ba neko jednu, da se ustelim sa sevilom![]()
Pravi room
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.