Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
terabajt je napisao/la:Pa zanimljiv si mi iz razloga sto ti je svaki posto o HusejInovicu![]()
![]()
.
nime_tm87 je napisao/la:Nije sve u igrackim sposobnostima vjeruj... papcina mrtva lik i po izjava i svemu... od Zebe bi trebao da uci... kakav igrac treba da bude i na terenu, a i van njega
Ovo je jedna od vecih bruka tadasnje Uprave FK.Sarajevo,sto mu je ispunila zelju da obuce bordo dres.Sarajlijc@ je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:Nije sve u igrackim sposobnostima vjeruj... papcina mrtva lik i po izjava i svemu... od Zebe bi trebao da uci... kakav igrac treba da bude i na terenu, a i van njegaZeba je bas covjek svijetla obraza
Ja dobro si. Ili Ademovic u sredinu, a Said lijevo ili Nuhanovic lijevo a Said u sredinu.VanBasten je napisao/la:Zlatković im asusneziju, ne igra sutra
da nam dudlate ?ljozeTM je napisao/la:pitari jeste svjesni sta cemo sutra da vam radimo
Van Basten i ostali nemojmo nasjedati na provokacije....Ovo samo ponavljam šta je čovjek rekao juče..admin je napisao/la:Imate temu Sarajevo vs. Željezničar... tu ću dopustiti prepucavanja pred derbi.
Ovdje se piše o FK SArajevo, a na Željinoj temi o FK Željezničaru.
Svi koji na ove dvije teme dolaze da bi malo provocirali ekipu iz protivničkog tabora, rizikuju da budu TRAJNO banovani sa foruma.
A ne znam sta je ovo za provaljivanje ?momak fino otpjevo i sad se treba ismijavat beze baThe Maniacs '87 je napisao/la:
zakletve mi moje![]()
![]()
ma pjesma je beton jedva čekam da dođem na gradski stadion, da je puste na gradski razglas pa da se njišemo. vrh, woow.likusa je napisao/la:A ne znam sta je ovo za provaljivanje ?momak fino otpjevo i sad se treba ismijavat beze baThe Maniacs '87 je napisao/la:
zakletve mi moje![]()
![]()
ima u drugih nacina za zafrkanciju
8-9 hiljada.Buu je napisao/la:Koliki je kapacitet istoka ?
pa zar nije 30000 ?Sarajlijc@ je napisao/la:8-9 hiljada.Buu je napisao/la:Koliki je kapacitet istoka ?
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, mercurial, mnon46 i 72 gosta.