JerryLouis je napisao/la:E nek su vala izgubili iako su mi izbili 130 km iz dzepa.
Ovaj Tata nece dugo, a o Neymaru da ne pricam. Jedan od najvecih promasaja u istoriji fudbala sto se tice transfera.
Ne mozes nikako na osnovu pola ne pune sezone tvrditi da je promasaj, istina je da skoro nista ne pokazuje, mozda je dobro odigrao jednu, maksimalno dvije utakmice dosad.Ali lik je mlad, placen je puno i sad kad nema Messija sva ocekivanja su na njemu, svi ocekuju da on zabija sad i rijesava utakmice, ali on se u svemu tome izgubio.Previse srlja sa loptom, gledam veceras ide na 4 igraca, pa da si Messi i Ronaldo u jednom izgubices je

Ali ja mislim da ce sa vremenom to doci na svoje, svi smo vidjeli da ima puno potencijala i ako bude pravilno radio moze izrasti u igraca koji ce barem djelimicno moci zamjeniti Messija kad ovog nema.
Po meni je najveca mana ove sezone umor, ne moze Xavi koji ima preko 30 godina ovoliko igrati, a ni Iniesta bgm nije u cvijetu mladosti fudbalski gledano, a i ovi mladji igraci posustaju kondicijski kako sezona odmice.U Barci B a i na klupi prvog tima ima mladica koji bi grizli i orali po terenu da dobiju priliku, samo Martino to ne vidi i nema nikoga da mu otvori oci.Na poceku sezone kad su svi bili odmorni igra je izgledala bolje jer su vrsili presing i na trenutke je to podsjetilo na Guardiolin presing, ali previse se igraci forsiraju i kao sto sam rekao kondicijski posustaju sto se vidi na terenu, nekog blagog presinga ima prvih 20 min, kasnije nista