Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
+ prespori arteta na dmf-u koji babu u kolicima nebi stigo pokriti,a još ako bude igrao rosicky ne vidim ko će to osim Ramseya stići pokrivati kontre.Ozil i Cazorla će drkat naprijed 

Ne mogu da vjerujem da cu ovo reci, ali slazem se u potpunosti.Paradajz je napisao/la:Meni je ovo poredjenje igraca po pozicijama iz dva tima uvek bilo decija sprdnja, na takav nacin kad neko posmatra fudbal, to je zaista smesno...
O tome sam jos sinoc pricao. To je ona prica, moj tata veci od tvog tate...
Inace sto se tice utakmice bitno je samo biti ne porazen. Ako odigramo X ili jos bolje ako pobijedimo ostajemo prvi...
Inace sto se tice utakmice bitno je samo biti ne porazen. Ako odigramo X ili jos bolje ako pobijedimo ostajemo prvi...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Je li istina ovo za Wilshera ??
Za Jecka je istina ali mi nije jasno gdje Beg nadje ovo za Gnabrya? Po mojim izvorima on bi trebao biti spreman i cak mozda biti i starter...VGS je napisao/la:Je li istina ovo za Wilshera ??

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Mathieu Flamini remains sidelined with his groin problem, and an ankle injury rules out Serge Gnabry, while Theo Walcott is still recovering from minor abdominal surgery.
#Arsenal team to play Liverpool: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Arteta, Ramsey, Cazorla, Ozil, Giroud
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:#Arsenal team to play Liverpool: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Arteta, Ramsey, Cazorla, Ozil, Giroud
Sta je sa Jackom, jel bar na klupi????
Jack je ogroman faktor za nas, toliko brzine donosi da je to nevjerovatno, JOOOJ FLAMINI kad se vrati.. nije da imam nesto protiv Artete, naprotiv veoma mi je drag ali francuz nam je bitniji za 70 posto..
Fabianski, Vermaelen, Monreal, Jenkinson, Hayden, Akpom, Bendtner
Opa.. sto japanskog Pokemona bar nema??
Mislim da cemo krenuti full ofanziva, prvo poluvrijeme da damo 2-3 gola nadam se bar.. jer nema smisla igrati polu ofanzivu jer imamo slabiju zadnju vezu a nema ko da to popuni kako treba, ocekujem full napad i odmah postizanje golova a kasnije samo da branimo rezultat..
GO ARSENAL!
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 02 nov 2013, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Dosta ste jači,uzimate ovo.anell je napisao/la:#Arsenal team to play Liverpool: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Arteta, Ramsey, Cazorla, Ozil, Giroud
You'll never walk alone.
Nema Jacka ni na klupi
#Arsenal subs: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Jenkinson, Hayden, Akpom, Bendtner #AFCvLFC
#Arsenal subs: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Jenkinson, Hayden, Akpom, Bendtner #AFCvLFC
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nadam se da Rodgers ne vodi tom logikom.Believe je napisao/la:Dosta ste jači,uzimate ovo.anell je napisao/la:#Arsenal team to play Liverpool: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Arteta, Ramsey, Cazorla, Ozil, Giroud
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Bravo Wengeru Wilshera protiv Chelsijevog stomilionskog tima sa nasim drugim timom plus Wilshere i Ramsey stavi da igra kako bi se povrijedio da imamo sto vece sanse da kiksamo danas. Povlacim sve sto sam rekao prije utakmice, sa Rosickim i Artetom zajedno u timu mi mozemo izgubiti od bilo koga na svijetu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
lagano nas će iskontrirat,iza nepokretni Per,ispred njega još trabant Arteta,a i tu je Rosicky koji nema baš nešto snage za igru u oba smjera.Bolje da igra Hayden nego Arteta
S obzirom da nam igra jedan od najboljih bekova svijeta Flanagan,pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Samo ovo kad vidim.....

Ima li vecih baksuza u EPL od Arsenala sto se tice povreda
Go Gunners! Nadam se pobijedi!

Ima li vecih baksuza u EPL od Arsenala sto se tice povreda

Go Gunners! Nadam se pobijedi!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ima li sporklub link ? 

Eustahije Mertesacker ce izdominirati u sesnestercu.
-
- Kontakt:
Slagirani Rosicki vec izdise a Cazorla svojim virtuoznim driblizima je najbolji organizator napada Liverpoola.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ARTETIN PAS¨!!!! JESTE VIDJELI¨!
SANTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
SANTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.