mene ne zanima kolko smo skupili na jadnom 4.mjestu bodova više od nekoga,mene zanima kolko smo ispod nekoga.a ovdje velika većina pokušava prodat priče kao ovi političari priče kako je sve super,bome je super ovakav arsenal onome tko je napušenGunner4 je napisao/la:Ti Seamane da nadjes kakvu zensku da ispraznis malo kesu covjece naskodit ces sebi... Kakve ti sile spominjes? Da neces postati dzedaj?![]()
Pogledaj malo tabelu PL zadnjih sezona sbroji bodovnu razliku podjeli i dobices prosjek bodova. Mislim da je cak i veci da sam ga smanjio...![]()
Rasprava se vodila ko je bolji, Liverpool ili Arsenal tako da mi nije jasno zasto spominjes one sa vrha kada ovih sezona ni jedni ni drugi nisu bili gore... Spomenuo sam prosjek jer jednostavno ljudi uporedjujuci ispade da su kvalitetniji na svim pozicijama...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
I tako je cuveni detektiv Kok Nikol,prerusen u vozaca 'ladnjace nastavio put..Proganjalo ga je sokantno saznanje,da je u njegovoj 'ladnjaci les,heheh,les muskarca...inace ukusnog odevenog sto namece je'li zakljucak da je to delo ruske mafije ili neke druge domace nevladine humanitarne organizacije...huh,sta da radim s njim ?Gunner4 je napisao/la:
Evo pogadjamo. Covjek koji proziva sarajevske ekipe vjerovatno dolazi iz drugog grada. Dalje to inicira da taj troller dolazi iz Zenice najverovatnije jer po svemu sudeci navija za Celik!
Chily provaljen si!
![]()
![]()
Samo me zanima ko je ovaj rambo16? Vedo,Nedim ili Arnel?![]()
![]()
Gledajuci u svoje bokserske rukavice,koje su ga podsecale na njegovo sampionsko poreklo i mladost.detektiv Kok Nikol se setio,surdugnicemo smrdu s neke litice,heh,.Koje qrceve litice kad je ovdje sve ravno zapita se glupi detektiv Kok Nikol..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Haaahahahaha upravo je to i bila inspiracija!chily-rz je napisao/la:I tako je cuveni detektiv Kok Nikol,prerusen u vozaca 'ladnjace nastavio put..Proganjalo ga je sokantno saznanje,da je u njegovoj 'ladnjaci les,heheh,les muskarca...inace ukusnog odevenog sto namece je'li zakljucak da je to delo ruske mafije ili neke druge domace nevladine humanitarne organizacije...huh,sta da radim s njim ?Gunner4 je napisao/la:
Evo pogadjamo. Covjek koji proziva sarajevske ekipe vjerovatno dolazi iz drugog grada. Dalje to inicira da taj troller dolazi iz Zenice najverovatnije jer po svemu sudeci navija za Celik!
Chily provaljen si!
![]()
![]()
Samo me zanima ko je ovaj rambo16? Vedo,Nedim ili Arnel?![]()
![]()
Gledajuci u svoje bokserske rukavice,koje su ga podsecale na njegovo sampionsko poreklo i mladost.detektiv Kok Nikol se setio,surdugnicemo smrdu s neke litice,heh,.Koje qrceve litice kad je ovdje sve ravno zapita se glupi detektiv Kok Nikol..
[youtube][/youtube]
PS: Neka prica ko sta hoce ali na zimu treba krenuti po Lewandovskog! Covjek je zivina i ako mu istice ugovor za 6 mjeseci nebi trebalo zaliti ni 15 miliona za njega dati! Dortmundu bi sigurno odgovaralo sada ga prodati u inostranstvo i izvuci bilo koju paru. Mada njima nije do novca, njima je najbitnije da on ne zavrsi u Bayi a ovo je idealna prilika. Takodje treba uzeti u obzir da on ne bi imao nista protiv selidbe u Englesku a jos je dobar prijatelj sa nasim Vojom tako da nam je i to prednost.
Jeste da su on i Giroud isti tip napadaca ali konkurencija ih moze samo natjerati da budu bolji i da se jos vise trude!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Arsenal-Liverpool preko 10,5 kornera, ispod 4,5 žuta kartona, oba tima daju go i 3 + i iz x u 1. Dosta od mene.
Sretno vam danas, neka bolji pobjedi, a kako Rodgers postavlja taktiku u drugom poluvremenu i bod je zlata vrijedan.
Martin Atkinson nas baš i ne voli, pa pretpostavljam da će biti i jedan penal na meču.
Sretno vam danas, neka bolji pobjedi, a kako Rodgers postavlja taktiku u drugom poluvremenu i bod je zlata vrijedan.
Martin Atkinson nas baš i ne voli, pa pretpostavljam da će biti i jedan penal na meču.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Gnabri ponovo nije u sastavu, stvarno ovo nervira i previse. Bilo receno kako je dobio udarac u clanak i nije bio tu protiv Dortmunda ko mjera opreza, sta je onda sad vise u pm. Hocel oni kreteni ikad iz prve pogodit sta se desava sa igracima. Nijedan se nije vratio prije ocekivanog, po 3 mjeseca traje oporavak od onog sto oni najave ko 7 dana.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
BigBigBang
- Kontakt:
To su ti imbecili a Wenger je kao i oni cim drzi takve debile pa ja gledam ostale klubove kad kazu 4 sedmice igrac odsustvuje 4 sedmice samo kod nas ima ovo bice a 2 pa onda po tri puta produze i na kraju ispadne 2 mjeseca.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Očekujem jednu otvorenu tekmu sa puno šansi i priželjkujem 3:2 za nas..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Dobro necu da ulazim tko je bolji na kojoj poziciji i to,stvarno nema smisla dok definitivno znam ko igra bolji fudbal a to je Arsenal.Gledajuci sa tog aspekta Arsenal ce i biti bolji ovu utakmicu,imat ce i posjed lopte i sve,Liverpoolova sreda se nece moci nositi gdje je poslje 60.min.Mene kao navijaca Liverpoola vadi mozda jedino to sto imamo strasan individualni kvalitet u napadu koji moze odluciti utakmicu ili ajd recimo izvuci bod bez obzira na to koliko je Arsenal bolji bio na terenu a mozemo odnjeti i sva 3,to sve zavisi od Suareza a ne od vase odbrane jer ruku na srce i nema je u ovom trenutku koja ga moze pratiti kad je on raspolozen,toliko od mene,zelim srecu i finu utakmicu neka bolji pobjedi
pusa decki 
"You'll Never Walk Alone"
Meni je ovo poredjenje igraca po pozicijama iz dva tima uvek bilo decija sprdnja, na takav nacin kad neko posmatra fudbal, to je zaista smesno...
- Ozymandias
- Kontakt:
Cesto se u skorijoj proslosti znalo desiti da Liverpool dominira a Arsenal odnese bodove, danas bi mogli bit obrnutoRtoX je napisao/la:Dobro necu da ulazim tko je bolji na kojoj poziciji i to,stvarno nema smisla dok definitivno znam ko igra bolji fudbal a to je Arsenal.Gledajuci sa tog aspekta Arsenal ce i biti bolji ovu utakmicu,imat ce i posjed lopte i sve,Liverpoolova sreda se nece moci nositi gdje je poslje 60.min.Mene kao navijaca Liverpoola vadi mozda jedino to sto imamo strasan individualni kvalitet u napadu koji moze odluciti utakmicu ili ajd recimo izvuci bod bez obzira na to koliko je Arsenal bolji bio na terenu a mozemo odnjeti i sva 3,to sve zavisi od Suareza a ne od vase odbrane jer ruku na srce i nema je u ovom trenutku koja ga moze pratiti kad je on raspolozen,toliko od mene,zelim srecu i finu utakmicu neka bolji pobjedipusa decki
Doduse bas je Arsenal toliko dominirao da smo izgledali kao Duboki potok i Gosk
i laickom oku na prvu vidljivo.
"You'll Never Walk Alone"
Breaking News : Jack Wilshere Ruled Out Of Liverpool Match With Ankle Injury
Evo Celzi izgubio, bilo bi sjajno da pobjedimo veceras i odvojimo se na tabeli.
Treba se cuvati danas. Koliko god da su Liverpoolu igraci vecinom prosjek, ipak imaju i najboljeg igraca lige.
Mislim da je Merte previse spor da bi ga cuvao. Valjda Koscielny bude na nivou.
Mislim da je Merte previse spor da bi ga cuvao. Valjda Koscielny bude na nivou.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
+ prespori arteta na dmf-u koji babu u kolicima nebi stigo pokriti,a još ako bude igrao rosicky ne vidim ko će to osim Ramseya stići pokrivati kontre.Ozil i Cazorla će drkat naprijed 
Ne mogu da vjerujem da cu ovo reci, ali slazem se u potpunosti.Paradajz je napisao/la:Meni je ovo poredjenje igraca po pozicijama iz dva tima uvek bilo decija sprdnja, na takav nacin kad neko posmatra fudbal, to je zaista smesno...
O tome sam jos sinoc pricao. To je ona prica, moj tata veci od tvog tate...
Inace sto se tice utakmice bitno je samo biti ne porazen. Ako odigramo X ili jos bolje ako pobijedimo ostajemo prvi...
Inace sto se tice utakmice bitno je samo biti ne porazen. Ako odigramo X ili jos bolje ako pobijedimo ostajemo prvi...
Je li istina ovo za Wilshera ??
Za Jecka je istina ali mi nije jasno gdje Beg nadje ovo za Gnabrya? Po mojim izvorima on bi trebao biti spreman i cak mozda biti i starter...VGS je napisao/la:Je li istina ovo za Wilshera ??