..btw,hocel neko friendly ?!
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
..sta bi Cema ?! ..zablokira usred tekme ekran,ovo mi se prvi put desava otkad igram
..da nije do tvoje konekcije ?!
hocu ja aj udji eu 2 soba zdrava voda pw pecenjemuhovic je napisao/la:..sta bi Cema ?! ..zablokira usred tekme ekran,ovo mi se prvi put desava otkad igram..da nije do tvoje konekcije ?!
![]()
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
jasta je nego do moje u pmmuhovic je napisao/la:..sta bi Cema ?! ..zablokira usred tekme ekran,ovo mi se prvi put desava otkad igram..da nije do tvoje konekcije ?!
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ti si me pitao za friendly?muhovic je napisao/la:..sta bi Cema ?! ..zablokira usred tekme ekran,ovo mi se prvi put desava otkad igram..da nije do tvoje konekcije ?!
![]()
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
koga?DaRtAnJaN je napisao/la:ti si me pitao za friendly?muhovic je napisao/la:..sta bi Cema ?! ..zablokira usred tekme ekran,ovo mi se prvi put desava otkad igram..da nije do tvoje konekcije ?!
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
muhovic meneCeMa je napisao/la:koga?DaRtAnJaN je napisao/la:ti si me pitao za friendly?muhovic je napisao/la:..sta bi Cema ?! ..zablokira usred tekme ekran,ovo mi se prvi put desava otkad igram..da nije do tvoje konekcije ?!
![]()
we love United, we do!
..mislis ono na pm ?! ..hehe,to je jos od jutrosDaRtAnJaN je napisao/la: muhovic mene
..odoh sta prezalogajit,pa cemo poslije aBd koju bacit
cega, genitiv..btw,hocel neko friendly ?!
ti si me pitao za friendly?
koga?
muhovic mene
sjedi 1CeMa je napisao/la:cega, genitiv..btw,hocel neko friendly ?!
ti si me pitao za friendly?
koga?
muhovic mene
we love United, we do!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Fudbaleri CSKA otputovali su danas na zavrsni dio priprema u Dubaiu gde ce odigrati nekoliko prijateljskih utakmica uoci pocetka ss.ba PES 6 lige.
Par slika sa treninga :

Kapiten CSKA Wagner Love rekao je da ocekuje da ekipa poslije priprema bude potpuno spremna za pocetak sezone.Do sada smo obavili sve sto smo planirali, a nema povredjenih igraca. Sada nam predstoji finalizacija. U Dubaiju cemo raditi na sinhronizaciji novih igraca. Jos trazimo prvi tim, ali ce sigurno bar 15 igraca uvijek moci da bude spremno da odmah udje u startnu postavu. Imamo mogucnosti da igramo na razlicite nacine - rekao je trener CSKA Emir.
Fudbaleri CSKA su uoci odlaska u Dubai trenirali jutros u Sportskom centru "Mosnje", a Emir ih je podijelio na ekipe ozenjenih i neozenjenih. U duelu ovih timova pobedili su ozenjeni sa 12:10.- Vjerujem da cemo zavrsne pripreme obaviti na pravi nacin, a nadam se i da cemo se iz Dubaija vratiti bez povreda. Tamo cemo imati mir. Svijesni smo sta nas ceka na pocetku sezone, ali spremni smo za sva iskusenja - zakljusio je Wagner.
Par slika sa treninga :

A C A B !
-
jasko_juve
- Kontakt:
trebao si ih podijelit na ekipe lijepih protiv Rahimica

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
a ove 2 slike su iste? ili on na fazon dsf sportquiz
uoci razliku za milion eura 
we love United, we do!
imal ko hrabrosti da odmjeri snage s besiktasem ? 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nesto mi PES ?!?!?!?!

eu2 pass ss
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trener CSKA na meti Huligana
Trener CSKA, Emir, nadao u neugodnosti, kada su mu uvecer oko 22 h, nepoznati pocinilac ili vise njih, zapalili auto marke "Folcika".

Ovo nije prvi napad na Emira i njegovo vozilo, od preuzimanja klupe CSKA pocetkom sezone. Bivsem treneru Panathinaikosa, prvi put je auto posuto kiselinom i pocinjena je veca materijalna steta, a posinioci nisu pronadjeni.Inace dok je bio treber Grckog prvoligasa Panathinaikosa,bio je na meti huligana,pa je svake sedmice morao mjenjati auto,kao i stan.
Trener CSKA, Emir, nadao u neugodnosti, kada su mu uvecer oko 22 h, nepoznati pocinilac ili vise njih, zapalili auto marke "Folcika".

Ovo nije prvi napad na Emira i njegovo vozilo, od preuzimanja klupe CSKA pocetkom sezone. Bivsem treneru Panathinaikosa, prvi put je auto posuto kiselinom i pocinjena je veca materijalna steta, a posinioci nisu pronadjeni.Inace dok je bio treber Grckog prvoligasa Panathinaikosa,bio je na meti huligana,pa je svake sedmice morao mjenjati auto,kao i stan.
„Ne znam kome je ovo trebalo, posebno jer smo u rezultatskom naletu i ekipa igra sve bolje. Ovo me nece pokolebati da nastavim zapoceti posao i CSKA vratim u vrh tabele", izjavio je Emir.
A C A B !
-
jasko_juve
- Kontakt:
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
hajde pravijasko_juve je napisao/la:hocel ko za Japan?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
-
jasko_juve
- Kontakt:
tamo u pravilima za sezonu pise da se mora namjestit 6 pausa tokom tekme al ja kad namjestam mogu samo 3 il 9,,nema 6
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.