Ti znas sve ove sanereBianconeri1988 je napisao/la:A meni je nekako špica, pogotovo ovaj drugi dio pjesme, doduše ja znam ove momke.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma raja iz komšiluka, oni inače furaju taj rep, mene to nikad nije privlačilo, ali ovo mi je baš smiješno nekako pa sam podjelio s vama. 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pse ce svakako ova zima dokrajcitteodolit je napisao/la:E raja ne znam jeli neko prije ovo objavljaio, al ako nije zanima me vaše mišljenje.
Lik navodno ubija ovu paščadiju po sarajevu. Da se razumijemo ja volim živodinje ali ovom liku bi dao neku nagradu i čestitao mu za ideju i hrabrost jer će ga sad oni hajvani iz organizacija za zaštitu džukela odrati živog.
http://www.wix.com/senad_husejnovic/sinter#" onclick="window.open(this.href);return false;!
Tog lika treba zatvoriti u neku instituciju,a davati mu nagradu za ubijanje zivotinjaSarajlijc@ je napisao/la:Ovo nije rjesenje.teodolit je napisao/la:E raja ne znam jeli neko prije ovo objavljaio, al ako nije zanima me vaše mišljenje.
Lik navodno ubija ovu paščadiju po sarajevu. Da se razumijemo ja volim živodinje ali ovom liku bi dao neku nagradu i čestitao mu za ideju i hrabrost jer će ga sad oni hajvani iz organizacija za zaštitu džukela odrati živog.
http://www.wix.com/senad_husejnovic/sinter#" onclick="window.open(this.href);return false;!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Covek koji ima potrebu za ubijanjem bilo kakvih zivotinja je ckapi u dusi i ima malu kitu ,ruzan je ko lopov i nosi hulahopke i suknjicu.
Zaboravio sam kol'ka si yebena legenda, ma'ke mi.
Btw, možda je mislio da treba čovjeka držati dok ga neko mlati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:![]()
Zaboravio sam kol'ka si yebena legenda, ma'ke mi.![]()
Btw, možda je mislio da treba čovjeka držati dok ga neko mlati.
Brate da sam ja tu negde blize,ja bih ga i drzao i mlatio
Monoloze sutra od vas sa severa Engleske ocekujem bar jedan gol,ucinite mi toliko
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kad smo obojica već ovdje, moram te upitati što ti ne ideš na "naš" podforum i tamo baciš neke svoje parove.
Čisto da vidim ko će koga zayebavati (ti mene il' ja tebe).
Btw, ja očekujem sutra 2:2.
I to će Tottenham u posljednjim trenucima zabiti za 2:2, a ja ću od huje zalupiti vrata, ostaviti ženu i napit' se k'o stoka.
Vratiću se u ranim jutarnjim satima, al' brava će već bit promijenjena, pa ću se snalaziti. Kad smo već kod snalaženja, je l' ti ista adresa? 
Btw, ja očekujem sutra 2:2.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Kad smo obojica već ovdje, moram te upitati što ti ne ideš na "naš" podforum i tamo baciš neke svoje parove.Čisto da vidim ko će koga zayebavati (ti mene il' ja tebe).
![]()
Btw, ja očekujem sutra 2:2.I to će Tottenham u posljednjim trenucima zabiti za 2:2, a ja ću od huje zalupiti vrata, ostaviti ženu i napit' se k'o stoka.
Vratiću se u ranim jutarnjim satima, al' brava će već bit promijenjena, pa ću se snalaziti. Kad smo već kod snalaženja, je l' ti ista adresa?
Brate kod mene si uvek dobrodosao,dodji da se zajedno "ubotaničimo"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moje posjete drugim državama (pa i gradovima) su svedene samo na CNN i reklame koje se tamo vrte.
Tu i tamo smijem uzeti 3 sedmice oduška i posjetiti sestru.
I to moram pošteno moliti jarane.
A naš podforum = kladionica.
Zbog toga sam se i registrovao ovdje.
Kad smo već kod botanike, mogu ti reć' da nisam dugo glumio Hemulija.
Bude to u bližoj budućnosti, ha ya. I, ja tebe očekujem ovdje; kažu da sam dobar domaćin pa ti vidi (btw, živ bio nemoj misliti na homo fazone). 
A naš podforum = kladionica.
Kad smo već kod botanike, mogu ti reć' da nisam dugo glumio Hemulija.
Monolog je napisao/la: Kad smo već kod botanike, mogu ti reć' da nisam dugo glumio Hemulija.Bude to u bližoj budućnosti, ha ya. I, ja tebe očekujem ovdje; kažu da sam dobar domaćin pa ti vidi (btw, živ bio nemoj misliti na homo fazone).
Brate to mi nije ni palo napamet ,sta mi se sve u zivotu nije desavalo,jos samo fali da me naguzi neko
A sto se kladionice tice,brate,svraticu ja ,nije problem,pisao sam tamo par puta ,ali sam stekao utisak da niko nikog ne yebava ,svi pisu nesto svoje
Dok tipkam ovo slusam staru dobru stvar
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Znači dobro sam odigro ps1 ha Monologe
Meni je dovoljno i 1:1
Šta ovo nigdje nikoga ,pa ove dve narko/pijanice
pišu po chatu
Evo opet počeo snijeg EMIRE haj da čistimo
Meni je dovoljno i 1:1
Šta ovo nigdje nikoga ,pa ove dve narko/pijanice
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Joj ove Sare na ZMBT Boze sacuvaj , ima glas ko groka iz mumijevih
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa ti i dalje pričaj kako nisam jaran.
Čekaju te ponuda, papir, olovka, vruća kafa i Marleyevača.
Ono, čisto da mozak dostigne radnu temperaturu, ništa drugo.
Da i ja tebe počastim pjesmom, kad si tako fin.
[youtube][/youtube]
Čuvaj se prika, pa se sutra (valjda) vidimo i čujemo. Mene zove krevet; haman me opet nešto spanđalo, ne'am snage ni 120 kila dići.
Da i ja tebe počastim pjesmom, kad si tako fin.
[youtube][/youtube]
Čuvaj se prika, pa se sutra (valjda) vidimo i čujemo. Mene zove krevet; haman me opet nešto spanđalo, ne'am snage ni 120 kila dići.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma tu sam ,ložim vatru i sjedim ,malo na komp malo TV itd.Tribalian je napisao/la:De si Legendo ,de si brate
Nego evo pročita jednu tragičnu vijest pa gdje je Denga udarnik da provjeri jeli ovo tačno
Lider Sjeverne Koreje Kim Jong-un ubijen u Pekingu?
Baš je pizda ovaj Monolog čim ja dođem on bježi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hvala za pesmu Monoloze ,uzivaj brate,cujemo se sutra,i ja cu u krevet za koji sat, malo me bole ledja od lopatanja 
@ Legendo nisam cuo za to. Svetska politika i politika kao takva me uopsteno opterecuju,ali pretpostavljam da @ Sarajlica ima pricu sa lica mesta
@ Legendo nisam cuo za to. Svetska politika i politika kao takva me uopsteno opterecuju,ali pretpostavljam da @ Sarajlica ima pricu sa lica mesta
@Legenda
Čista laž.
Izvor im twiter.
E svašta u Božijoj bašti ima. A ko bi ga naslijedio onaj što 'studira' u Mostaru?
@Tribalian
Gdje si pijanico stara?
Čista laž.
@Tribalian
Gdje si pijanico stara?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Evo brate,ne pijem do sutraLjumanM95 je napisao/la: @Tribalian
Gdje si pijanico stara?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jarane ovo nije humanolegenda reala je napisao/la:
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Dobro je onda, zabrinuo sam se. Reko da nisi zaboravio put do privatnih poruka da se javiš nekad.Tribalian je napisao/la:Evo brate,ne pijem do sutraLjumanM95 je napisao/la: @Tribalian
Gdje si pijanico stara?Nervira me ova zima
Ne znam gde cu,ne znam sta cu
Sta ima kod tebe? Jel stiglo neko kvalitetno pojacanje u Buducnost?
Jeste došlo je, toliko kvalitetno da bi 85% ja prije mogao uletiti u ekipu nego on.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.