Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

rammstein
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 18:32

mamaSmurf je napisao/la:Edine, oprosti se od reprezentacije. Što ti treba da svaka šuša može pljunuti na sve što si do sad uradio. Potpuno te razumijem,imam i ja šefa levata koji stalno gleda da me zavali,pa ozbiljno razmišljam o penziji :) Živ i zdrav bio i neka te povrede zaobiđu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jako ce nam nedostajati, psoebno je dobar bio u odlucujucim utakmicama sa slovackom... nek se sagne hajrovicu za onu bombu inace bi opet igrali baraž a i to je pitanje

nije veci od REPKE niti ce kad biti... od stare slave se ne zivi... to sto je ON RADIO i sto BIO je proslost
i messi je zaduzio argentinu pa svaku tekmu gine covjek da zabije gol...
i toti i del piero su bili tada najveci u italiji pa im je cast bila dobiti poziv i ginuli su svaku utakmicu za repku...
ne shvatam koja je to logika da ako je nekad prije bio dobar sad mu se ne smije nsita reci?

jeste, ispao je hinja ove dije utakmice sa 13% aktivnog ucesca u igri, znaci jedna poveća šljiva bi u šesnestercu bila korisnija od njega

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 18:35

Ma pokusati ga sa novim selektorom spustiti na zemlju, ako ne moze sam sa sobom rijesiti stvari kao sto su nedostatak jarana i slicne gluposti moze se potraziti i alternativa. Vrijeme je da se svi okrenu prema sebi i vide u cemu grijese. ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 18:36

Trebao je Husejnovica umjesto njega, da igra laznu devetku :mrgreen:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 jun 2014, 18:37

nema potrebe za pogrdne rijece prema edinu, niti njegovoj obitelj. medjutim konstruktivna kritika je na mjestu. nemogu vjerovati njegovo ponasanje sinoc. nije se trudio dovoljno i to je jasno svima. pa onda je bio skroz bez efikasnosti pred golom protivnika. onaj osmijeh na kraju je slag na tortu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 18:38

Ako se krivica nastavi svaljivati na igrace i ako se nastavi pluvati po njima mi u sljedecih 10 godina necemo moci pobijediti ni Andoru.
Samo nastavite,dobro vam ide.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 18:41

drummer je napisao/la:Ako se krivica nastavi svaljivati na igrace i ako se nastavi pluvati po njima mi u sljedecih 10 godina necemo moci pobijediti ni Andoru.
Nemaju druge profesionalne reprezentacije klanove kao sto mi imao. Mozda jedino africke ;)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 18:43

Otjerajte Dzeku,Spahu,Lulica i jos neke,ostavite Susica da sa braticem pravi dar mar San Marinu.Mozda nam dovede jos koje pojacanje iz agencije,nije da mi nemamo talenata.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 18:44

drummer je napisao/la:Ako se krivica nastavi svaljivati na igrace i ako se nastavi pluvati po njima mi u sljedecih 10 godina necemo moci pobijediti ni Andoru.
jeste, nemojte ljudi na Edina molim vas eto, ako on ne bude igrao za Bosnu reprezentacija ce se raspasti
nemojte pisati o njegovih 13% aktivnosti u dvije utakmice jer ce edin onda shvatii da mi svi njega mrzimo a da je sve ovo krivica najer ne znamo nista od fudbala.. nemojte molim vas protiv dzeke, sutra ce otici jos ce sa sobom povesti ibricica i spahica...
jos ce na to, ljuti edin kad ode i vidi kakva smo đubrad nasa repka toliko biti slaba da necemo nikog pobjediti, jer prije edina nisu padale ni italija ni danaska, nit se mucila spanija... nit smo pobjedjivali bilo koga...

drugi put, umejsto zastave sa ljiljanima svi ponesite edinovu sliku, jer, ode nam ekonomija i napredak ako se edin naljuti!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2014, 18:45

Izdrži dijamantu, vratićeš se ti bolji nego ikad, samo kad se riješimo kabadahije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 18:45

Nemojte na Edina, ignorirat će nas kao što ignorira naše novinare.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 18:47

On da je covjek igrao bi za drzavu i zanemario bi sve probleme.
Zbog naroda, zbog drzave... Ali nece.
Toliko o tome koliko nas voli.
Dobio je i Ibricica i Hrasnicu i opet je dokazao da je qarina kad nam najvise treba.

MRS IZ REPREZENTACIJE
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 18:47

Zametica je otvorio bal, da vidimo ko ima muda nastavit. Spaha i ima izgovor za bojkot medija, jer je istina da su pisali i govorili svasta o njemu (ne svi). Ali Dzeko nema nikakvo pravo na to. Dizu ga kao da je svetac, a on je obicni seljak.

NEKA TE JE STID EDINE.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 18:50

Cartman je napisao/la:Zametica je otvorio bal, da vidimo ko ima muda nastavit. Spaha i ima izgovor za bojkot medija, jer je istina da su pisali i govorili svasta o njemu (ne svi). Ali Dzeko nema nikakvo pravo na to. Dizu ga kao da je svetac, a on je obicni seljak.

NEKA TE JE STID EDINE.
Da imaju imalo obraza nasi novinari bi bal prvo otvorili na prevarantu,najvecoj varalici u istoriji nase reprezentacije.
A kad to zavrse,tek onda i po igracima,po zasluzi.
Povraca mi se od njih ,snose veliki dio krivice za ovaj debakl.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 22 jun 2014, 18:50

Nikad ti ovo neću zaboravit..Nek te je stid i sram onog naroda što te gledo sinoc, da te stignu sve one suze koje su puštene sinoc..

slika

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 22 jun 2014, 18:50

http://sportsport.ba/bh_fudbal/tesko-je ... zda/134231" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve je ovdje receno!!!

Dzeko nek te bude sram i sitd.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 18:54

drummer je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Zametica je otvorio bal, da vidimo ko ima muda nastavit. Spaha i ima izgovor za bojkot medija, jer je istina da su pisali i govorili svasta o njemu (ne svi). Ali Dzeko nema nikakvo pravo na to. Dizu ga kao da je svetac, a on je obicni seljak.

NEKA TE JE STID EDINE.
Da imaju imalo obraza nasi novinari bi bal prvo otvorili na prevarantu,najvecoj varalici u istoriji nase reprezentacije.
Susic je izgubio svu podrsku (osim par fundamentalista), on je svoje zavrsio, to svi znamo. Nema potrebe da se jos jednom ponavlja koliki je amater. Dzeksona treba osamarit dobro i opametit ga. Jer ne mozemo ga otjerat, koliko god on to zasluzio nakon one sramote sinoc, mora igrat, ali ovakvo ponasanje se ne moze nastavit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 22 jun 2014, 18:57

Cartman je napisao/la:
drummer je napisao/la:

NEKA TE JE STID EDINE.
Susic je izgubio svu podrsku (osim par fundamentalista), on je svoje zavrsio, to svi znamo. Nema potrebe da se jos jednom ponavlja koliki je amater. Dzeksona treba osamarit dobro i opametit ga. Jer ne mozemo ga otjerat, koliko god on to zasluzio nakon one sramote sinoc, mora igrat, ali ovakvo ponasanje se ne moze nastavit.
Ma u globalu,osim Begovica i Sunjica su svia,ama bas svi podbacili.
BosnaE

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 18:57

@Cartmane nastavit ce se, jer cemo mi ovo sve zaboraviti i gotiviti ga ponovo.
Dizati u nebesa zbog svakog gola koji zabije Norwichu iz odbijene.
Problem nije igra, problem je odnos i ponasanje.
Prioriteti i arogancija
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 22 jun 2014, 18:58

Hajmo raja unfollow ovog papka. Sad sam unfollow i njega i spahica. To je bre zvijezda......
G BUSSA BUSS

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 18:59

Slazem se da pojedine igrace treba posteno naprasiti,ne vrijedjati ali naprasiti posteno.
I kad dodje novi,normalan selektor(moramo insistirati da bude nepotkupljiv,profesionalan i patriota)ako Dzeko ne daje sve od sebe da ga mjenja ako treba i u 20-oj minuti utakmice.
Dzeko je definitivno bio nas najgori igrac na prvenstvu,volim ga ali bio je.I NAJMANJE SE TRUDIO I TRCAO.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BiH26, CAGarfia, Sheyi i 38 gostiju.