FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 18 mar 2011, 15:49

Neprilagodjen je napisao/la:ajd ne moj se odmah osjećati ugrožen zbog avatara,ima sa valterom i tvojih :D
Ja zivota mi pisem o Zelji i nikad ne ovom forumu o necem drugom, jer mi nema smisla.Zato te i pitam ko se vratio...ocigledno da ti ciljas negdje drugo...
Da su njih dvojica spremna mijenjao bih nešto. Iz ekipe bi ispali Bajro Spahić i Mirsad Bešlija. Također, sigurno je da bih na klupi ostavio jednog stopera, ali nemam alternativu, jer Bogičević još uvijek nije sto posto spreman», rekao je Osim misleci pritom na Colica i Popovica i ispadanju Vasilica iz prvih 11...
Kad budemo igrali taj leprsavi fudbal bicemo i prvaci godinama zaredom...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 18 mar 2011, 15:55

[youtube][/youtube]

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 18 mar 2011, 16:01

Džoka_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
najludji mi je ovaj beslijin go na kosevu :D :D
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 mar 2011, 16:04

pile87 je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:ajd ne moj se odmah osjećati ugrožen zbog avatara,ima sa valterom i tvojih :D
Ja zivota mi pisem o Zelji i nikad ne ovom forumu o necem drugom, jer mi nema smisla.Zato te i pitam ko se vratio...ocigledno da ti ciljas negdje drugo...
Da su njih dvojica spremna mijenjao bih nešto. Iz ekipe bi ispali Bajro Spahić i Mirsad Bešlija. Također, sigurno je da bih na klupi ostavio jednog stopera, ali nemam alternativu, jer Bogičević još uvijek nije sto posto spreman», rekao je Osim misleci pritom na Colica i Popovica i ispadanju Vasilica iz prvih 11...
Kad budemo igrali taj leprsavi fudbal bicemo i prvaci godinama zaredom...

pa sad ruku na srce sam je kriv sto nema tih alternativa, mislim u ostale stvari ne ulazim ali on je trebo naci alterntive... evo gancev igra u velezu stopera meni se cini...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 18 mar 2011, 16:07

Sta je sa Nyema jel sredjena papirologija ?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 mar 2011, 16:52

Ljudi ima li kakvih novosti o izgradnji stadiona za Zelju? :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 18 mar 2011, 17:02

Problem je sto mi uvijek igramo isto i u istoj formaciji, gdje je jedino zeba sposoban nesto kreirati. Ova dva zadnja vezna cisti defanzivci jedva nekako prenose loptu (nadam se da ce se to promjeniti kad stanceski ili jamak zaigraju). I onda kad igramo u gostima gdje domacin zapne jace na zebu i gdje ga udvoje, ili kad igramo protiv jacih ekipa, nema se tu sta trazit od neke kreacije, jer nema pomoci od savica i svrake. Visca na krilu svaka ista prebaci na desnu i sut, ne nadopunjuje se sa mirkom, ne centrira jer nezna lijevom i odma je teze i napadacu (koji su ocajni jos ih i ovo sjebaje jer nedobijaju lopte) a i zebi jer ga nerasterete. Desno krilo beslija i colic (moje najvece razocarenje, konto sam bice bolji kad prodje pripreme, ali opet nista) i oni bi morali mnogo bolje i pomagat zebi i ici na centarsut. Zato kazem nadam se da ce stanceski ili jamak unijeti bar malo kreativnosti i rasteretiti zebu.
Za utakmicu sa sirokim mogu samo napisat da su sv ocajno odigrali i bezvoljno i da nismo zasluzili bolji rezultat, i da nam se kad tad ciganluk morao vratit, od nedovodjenja napadaca (bezveze se pouzdat u lazar koji je i prosle sezone bio ocajan, zamjena mu spahic koji je igro po kantonalnim ligama i koji ima 26-27 godina i tesko je ocekivati da u tim godinama on uci kretnje po terenu i slicno, nikolic i baljic neiskusni nisu dobivali ni prilike kad smo vodili po 8:0 kako ocekivat od njih kad sad udju u vatru nesto), pa do ovog igranja na penal i padanja po 16-ercu. Vazda se ciganluk obije o glavu. Opet kazem valjda ce biti bolje kad se vrate neki igraci i kad ovi neki steknu pravo igranja(Nyama).

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 18 mar 2011, 17:18

Probisvjet je napisao/la:Ljudi ima li kakvih novosti o izgradnji stadiona za Zelju? :roll:
Šta će nam novi stadion kad nam je posjećenost katastrofalna. Proljetni dio tri utakmice kući igrali protiv: Olimpic, Travnik i Š.Brijeg, prosječna posjeta realno gledajući bila oko 4.000 i mi sad hoćemo novi stadion koji prema projektu vrijedi 100 miliona KM zbog 4.000 gledalaca, mislim da nema smisla.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 18 mar 2011, 17:20

Odprilike kad Stanceski i Lazo udju u ekipu trebalo bi to puno bolje izgledat

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 18 mar 2011, 17:22

the maniacs 87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ljudi ima li kakvih novosti o izgradnji stadiona za Zelju? :roll:
Šta će nam novi stadion kad nam je posjećenost katastrofalna. Proljetni dio tri utakmice kući igrali protiv: Olimpic, Travnik i Š.Brijeg, prosječna posjeta realno gledajući bila oko 4.000 i mi sad hoćemo novi stadion koji prema projektu vrijedi 100 miliona KM zbog 4.000 gledalaca, mislim da nema smisla.
Porasla bi posjecenost bar prve godine, dolazili bi ovi da se slikaju na novom stadionu...

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 18 mar 2011, 18:45

Admiral_TM87 je napisao/la:
the maniacs 87 je napisao/la:
Porasla bi posjecenost bar prve godine, dolazili bi ovi da se slikaju na novom stadionu...
U pravu si dolazili bi prvu sezonu da vide novi stadion kako izgleda i par fotografija napravili i onda ne bi morali dolaziti na utakmicu narednih 10 godina.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 18 mar 2011, 19:07

miki 90 je napisao/la:
najludji mi je ovaj beslijin go na kosevu :D :D
Ali brate kad vidim ovaj Zubanov go srce mi ko Trebevic :D
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 18 mar 2011, 19:31

Uz pozdrav svim iskrenim navijačima našeg kluba želim da se zahvalim na ovom pregledu naj golova.mnoge od njih sam i uživo vidjeo i podsjetio se tih vremena.Kratak komentar na kup utakmicu je da nismo bili "svoji",nismo uspjeli parirati stvoriti višak igrača u našu korist.Očit je problem bio sa transferom lopte prema golu protivnika.Imao sam utisak da je više igrača u bijelim majicama.Teren naprosto ne podnosi ovakvu našu igru od noge do noge i po tom pitanju se nešto hitno mora uraditi.Dileme Bajro ili Lazar,ovaj ili onaj će najbolje riješti Osi.Nadam se da ova papazjanija sa savezom neće zaustaviti uzlaznu putanju koje svi moramo biti svjesni

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 18 mar 2011, 19:41

U pravu si dolazili bi prvu sezonu da vide novi stadion kako izgleda i par fotografija napravili i onda ne bi morali dolaziti na utakmicu narednih 10 godina.
Ma necemo sada druze raspravljati o 10 god unaprijedi. Sigurna stvar je, da bez stadiona ne mozemo nista!!! To pokusaj svatiti!!! Znam da si razocaran, i ja sam pravo ali sta je tu je, TO JE REALNOST.

Stadion od 10.000 ili 20.000 svejedno. Bitno je samo da se napravi. A sada dode na red druga stvar, a to je posjeta. Pa ako se napravi taj stadion, necamo valjda jos igrati jos Bh premier ligi. Trebalo bi se osnovati regionala liga, pa bi ti onda posjeta bila kako treba. Sta ce vise u ljudi dolazi da gledaju sve utakmice kojima se zna vise napamet kraj!!! Ovo sto dolazi, ukljucujuci mene, zaboravi sta je realnost, pa se samo nadas bice bolje.

Ovdje fudbal ravan nuli, a svi nesto ocekuju, a nista ne ulazu. Pogledaj samo Srbiju, svi zive za dva tima, Zvezdu i Partizan. A kod nas, ovi veci timovi, nigdje ih vise. Ni na mapi. Zalosno je napomenuti da smo za svoj 80 rodendan 10 puta bili jaci nego sada!!!! Zalosno.

Kod nas osvajanje titule znaci i blamaza u evropi. zasto?? Jer nemamo konkurencije u ligi. Pa sta netko misli da ce ovakva igra Borca ili Sirokog negdje proci!! Bunker, samo bunker!! Dragi prijatelju, to sto oni igraju, igralo se 80 - tih godina proslog vijeka.

Mi smo tu, popravili smo se, ali FALI TU JOS MNOGO TOGA. Ako vec gajimo pas igru, prvi USLOV ZA TO, adekvatan teren. Razumijem, nema se. Jbg, bice jednog dana. Zato ako ista zelimo bolje, stadion je PRIORITEN BROJ 1!!!!

Zivio!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 mar 2011, 19:50

Momci je li se zna hoce li biti prenos protiv Dinama na nekom kanalu?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 mar 2011, 19:59

Devil je napisao/la:Momci je li se zna hoce li biti prenos protiv Dinama na nekom kanalu?
hmm tesko drug...mozda bude na vogosci snimak...a sad da li ima vogosca neki stream sumnjam...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 mar 2011, 20:01

pintol_TM87 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Momci je li se zna hoce li biti prenos protiv Dinama na nekom kanalu?
hmm tesko drug...mozda bude na vogosci snimak...a sad da li ima vogosca neki stream sumnjam...
Nema,to mi i jeste najveci problem,raspitivao sam se i kod momaka koji provaljuju streamove i niko nema za Vogoscu,a bas bi bilo lepo kada bi mogao pogledati svaku domacu Zelje.

Nadam se da ce ipak nesta izmajmunisati,i da ce biti prenos jer ipak je to jaka tekma.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 mar 2011, 20:36

Dobar izbor. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 18 mar 2011, 20:38

Hoće li biti šta od Džekinog transfera?, ozbiljno pitam ne zezam se. Nešto mi je to čudno niko ništa ne govori.
FEDERER= KLOC

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 18 mar 2011, 21:06

Stadion odnosno sva infrastruktura ne smiju doći u pitanje.10000 ili 20000 je relativna stvar ali trening centar sa više kvalitetnih terena koji ide u paketu sa ovom slovenačkom verzijom je možda i najveći dobitak.Ako sam dobro shvatio taj trening centar bi bio negdje u bližoj okolini Sarajeva.Tek onda možemo razmišljati o nekom većem dometu u evropi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 26 gostiju.