irridu je napisao/la:reebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost
brate razumijem ja da nije BAJNO SJAJNO ,al vala ga pretjera i ti ono bas finoxD
Uđoh u nadi da ću vidjeti kakav je to penal dosuđen Borcu u 2 minuti utakmice...kad ono vidim aktuelna naša tema...kad na temi, jedan se iznerviro pa komentariše...
Odigrasmo sa Olimicom, glatko ih 3:0 sredili...Onda sa Zvijezdom, centimetri su nas dijelili od gostujuće pobjede.
Onda ode Olimpic u Lišticu, pa im hladno zašrkipaše tri komada...
I sad kad u kupu nismo dobili ŠB na domaćem, ispade da smo loši... Pa kako smo mi loši, ako smo dobili bolje od Širokog? Ne zna se još. Ali svaki gol koji zabijemo u ŠB, to je dupla muka za domaćina.
Onda idemo malo u nazad...Mi dobismo Leotara 8:0, a Leotar Borca 2:1...Kako je moguće da je sad Borac 8 bodova ispred nas,a mi dobili Leotara 8:0, a leotar njih dobio...ma garant je Amar opet kriv za to.
Mi dobismo Veleža u Mostaru, a Borac izvukao samo bod...Sramota, opet nismo prvi! Pa kako, jbt!? Amare, nešto tu ne valja.
Mi Borca u Kupu Dobili 3:0 i izbacili ih... A pazi sad... Taj isti Borac dobio Širokog u Širokom Brijegu, u prvom kolu druge polusezone, pa jbt nismo ni trebali onda igrati sa Širokim, jer šta imamo igrati sa njima ako smo mi izbacili Borca, a njih Borac pobijedio u Širokom? Opet je Amar kriv...
Jbt, a ima još jedna stvar zanimljiva...
Ako Hapoel dobije Benficu 3:0 u grupnoj fazi Lige prvaka, onda i mi komotno možemo igrati ligu prvaka...zašto ne?
"UPOZORENJE"
Sve sličnosti sa stvarnim ličnostima i događajima su slučajne...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...