Safet Sušić - Pape

bvb
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bvb » 14 nov 2014, 21:53

Sabinho je napisao/la:
ZvornikBBB je napisao/la:
slika
Papke zakasnio na avion.
:zzz: ... Cak i da sam medju onima koji nisu za Papeta rek'o bi ti da si glup.
Popusices ban Sabinho :D

A slika je smijesna zato sto je "glupa", a i komentar ispod nije los :lol:

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 14 nov 2014, 21:55

Kaunas je napisao/la: po čemu naš najbolji joker?
u koliko utakmica je odigrao zapaženu ulogu?
Potpuno se slazem s tobom. Visca je u nekoliko zadnjih utakmica bio toliko los da uopste nije ni zasluzio poziv za ovaj mec. A u pravu su kad kazu da ovi mladici trebaju pojesti jos pure, Visca ima iskustvo koje oni nemaju. Ali ja sam ubijedjen da ce sva trojica u narednih par godina postati mnogo bolji igraci od Visce.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2014, 21:56

Mozda Susic ne vidi potencijal u igracima koji godinama (5 i vise godina) igraju po slabim istocnoevropskim ligama. Sta mislite o tome, ispravno ili ne? Najbolji igraci iz tih liga obicno predju negdje na zapad.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2014, 21:59

@kaunas nevjerovatno da si tako prekrizio Zakarica. Cudno zasto bas njega.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 nov 2014, 21:59

Virtu4l je napisao/la:
Kaunas je napisao/la: to za najboljeg jokera neću da komentarišem zabio gol latviji (u pobjedi od 5-0) i asist protiv slovenije (3-0) Aferim momčino :tokralju:
ma nije puno stariji, od Duljevića 3, a od ove dvojice 6 godina :nene:
Čovjek pokušava da ti objasni da oni moraju još pure jesti da stignu i ovaj Višćin nivo, igra u solidnoj ekipi u ligi koju je smiješno upoređivati sa našom. Igrač je koji uvijek može uskočiti, a ovi nisu dokazani ni na nivou naše lige, a kamoli nešto drugo. Višća se sigurno nalazi među naših 14-15 igrača, i sve ovo je sasvim dovoljno da njegov poziv nikada ne dođe u pitanje.
ovo Virtual piše sa 2 acca Dzane mi :rol:
al nema veze, idemo ispočetka, objašnjavati dok ne shvatite (pardon, dok ne shvatiš):

Čovjek pokušava da ti objasni da oni moraju još pure jesti da stignu i ovaj Višćin nivo - jedino ako misliš na to što je Višća otišao vani a oni su još u našoj ligi, ako misliš porediti njegovu kvalitetu sa Duljevićevom, nema dileme da je Dulja bolji igrač

igra u solidnoj ekipi u ligi koju je smiješno upoređivati sa našom. - Atromitos bio četvrti u Grčkoj prošle sezone, pa ga Sarajevo dobilo. Znači, to ti nije nikakvo mjerilo.

Igrač je koji uvijek može uskočiti, a ovi nisu dokazani ni na nivou naše lige, a kamoli nešto drugo. - glupa konstatacija

Višća se sigurno nalazi među naših 14-15 igrača, i sve ovo je sasvim dovoljno da njegov poziv nikada ne dođe u pitanje. - bolja ti je konstatacija iznad

@Sabihno ništa protiv Zakarića, kvalitetan igrač, ali vidjet ćemo kako će napredovati, više vjerujem iznad navedenima
imam osjećaj da kad bi Pape pozvao Turbića iz Gradine, Sabihno bi opravdao poziv
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 14 nov 2014, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 14 nov 2014, 22:01

AsmirBegovic je napisao/la:
Potpuno se slazem s tobom. Visca je u nekoliko zadnjih utakmica bio toliko los da uopste nije ni zasluzio poziv za ovaj mec. A u pravu su kad kazu da ovi mladici trebaju pojesti jos pure, Visca ima iskustvo koje oni nemaju. Ali ja sam ubijedjen da ce sva trojica u narednih par godina postati mnogo bolji igraci od Visce.
Kako tako pises kad je taj isti Edin pre neki dan briljirao u nakantavnju velike Galate...I asistencija kao i predobra defanzivna igra...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 14 nov 2014, 22:05

Pa skoknuo je ti Duljevic do Cvajte bio na probu pa se ispalio nazad k'o metak. Nije ni blizu Višći

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 nov 2014, 22:06

Grcka gubi od Farana, Pape dijeli pljuske

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 nov 2014, 22:08

Grčka - Farski Otoci 0:1, Pape dijeli pljuske :bih:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 nov 2014, 22:09

imperator10 je napisao/la:Pa skoknuo je ti Duljevic do Cvajte bio na probu pa se ispalio nazad k'o metak. Nije ni blizu Višći
Virtual u diskusiju uključuje i treći account, večeras će da broji do 10 :mrgreen:
i Husejinović se vratio iz Bundeske pa napravio bummm u Sarajevu, da je bio malo mlađi, mogao otići dalje od Dinama

@Husika i Avdo je bio dobar protiv Intera, šta ćemo sad?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 14 nov 2014, 22:11

mirzatele je napisao/la:Grcka gubi od Farana, Pape dijeli pljuske
Hahahah. Eh ovo bi i mogla biti pljuska.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 nov 2014, 22:12

calcio je napisao/la:Mozda Susic ne vidi potencijal u igracima koji godinama (5 i vise godina) igraju po slabim istocnoevropskim ligama. Sta mislite o tome, ispravno ili ne? Najbolji igraci iz tih liga obicno predju negdje na zapad.
Po kojem li je kriteriju onda Stojan Rivaldo Makazice Vranjes upao u repku. :hmmmmm:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2014, 22:14

imperator10 je napisao/la:Pa skoknuo je ti Duljevic do Cvajte bio na probu pa se ispalio nazad k'o metak. Nije ni blizu Višći
Ne zna dijete šta priča. Upoređuje izgrađenog i afirmisanog igrača sa igračima koji realno u ovom trenutku nemaju ništa za ponuditi. Za par godina možda, ali sad trenutno se ne mogu porediti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 nov 2014, 22:14

Husika je napisao/la:
AsmirBegovic je napisao/la:
Kako tako pises kad je taj isti Edin pre neki dan briljirao u nakantavnju velike Galate...I asistencija kao i predobra defanzivna igra...
pričamo o reprezentativnim nastupima...
15.10.2013.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 14 nov 2014, 22:18

Kad da 10-12 golova za polusezonu u najgoroj ligi Europe,onda ga mozes preporucivati. Opet, Visci ni do koljena :)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 nov 2014, 22:18

Goalgetter je napisao/la:
calcio je napisao/la:Mozda Susic ne vidi potencijal u igracima koji godinama (5 i vise godina) igraju po slabim istocnoevropskim ligama. Sta mislite o tome, ispravno ili ne? Najbolji igraci iz tih liga obicno predju negdje na zapad.
Po kojem li je kriteriju onda Stojan Rivaldo Makazice Vranjes upao u repku. :hmmmmm:
Vala u ovom trenutku Stojan igra bolje u boljem klubu od Ognjena, čak i postiže golove. :D
Samo kažem :P

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2014, 22:19

Goalgetter je napisao/la:
Otkud njega izvuce :mrgreen:

Ovo sto grcka gubi od farana je samo jedno iznenadjenje u nizu u ovim kvalifikacijama. Portugal izgubio od Albanije, Njemacka izgubila od Poljske, igrali nerjeseno sa Irskom, mi izgubili od Kipra, Holandija izgubila od Islanda i Ceske, Spanija izgubila od Slovacke... Sve su to ekipe koje su igrale na SP, mozda je umor ucinio svoje?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 nov 2014, 22:21

Virtu4l je napisao/la:
Ne zna dijete šta priča. Upoređuje izgrađenog i afirmisanog igrača sa igračima koji realno u ovom trenutku nemaju ništa za ponuditi. Za par godina možda, ali sad trenutno se ne mogu porediti.
bravo majstore, napokon si shvatio!!
ako se vratiš na početak ove diskusije i pročitaš moj prvi post, shvatit ćeš o čemu pričam

Kaunas je napisao/la:nakon ovog ciklusa, ma kako on završio, napraviti blagu sjmenu u kadru...
dakle, 2016-e godine :wave:
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 14 nov 2014, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 nov 2014, 22:26

imperator10 je napisao/la:Kad da 10-12 golova za polusezonu u najgoroj ligi Europe,onda ga mozes preporucivati. Opet, Visci ni do koljena :)

ako gledamo Duljevića i njegovih 10-12 golova za polusezonu, Višća je kad je bio približno njegovih godina dao 11 golova u 48 tekmi za Želju ;)
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 14 nov 2014, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2014, 22:27

Opet ovaj lupa, ja sam se zakačio za Zakarića kojem bi se ti zahvalio, a Višća je došao kasnije u diskusiji :wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.