Pa u traileru za Morbiusa je scena sa Keatonovim Vultureom.Donnie Darko je napisao/la: ↑22 dec 2021, 18:24Ne.
Mislim, poslije ovog Spidermana uvijek je sve otvoreno i moguće, ali u principu, ne.

Hype is real.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa u traileru za Morbiusa je scena sa Keatonovim Vultureom.Donnie Darko je napisao/la: ↑22 dec 2021, 18:24Ne.
Mislim, poslije ovog Spidermana uvijek je sve otvoreno i moguće, ali u principu, ne.
hahah ne skonta da je izasao a nesto slabo na torrente idem u zadnje vrijeme tj. bacim pogled vidim nema nista interesantno, tako da mi je promaklo a sad vidim da kasnim bas
Nisam gledao trailere, pretpostavio sam da MCU ne želi da ima išta s tim, ali sam očigledno fulio.Finn je napisao/la: ↑22 dec 2021, 18:27Pa u traileru za Morbiusa je scena sa Keatonovim Vultureom.Donnie Darko je napisao/la: ↑22 dec 2021, 18:24Ne.
Mislim, poslije ovog Spidermana uvijek je sve otvoreno i moguće, ali u principu, ne.![]()
Hype is real.![]()
Morbius je zapravo u svom nekom morbiusverseu, ako je suditi po traileru. Tu je Keaton iz MCU, tu je Oscorp iz Amazing Spider-Mana i mural Spider-Mana iz Raimijevih filmova. Plus Morbius u jednoj sceni govori "I Am Venom".Donnie Darko je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:14
Nisam gledao trailere, pretpostavio sam da MCU ne želi da ima išta s tim, ali sam očigledno fulio.
Ima, 1.1. od 00.30h na.MY TV
gledao, meni bas sranje, nisam ocekivao nesto sad vau film al ovako los
Trenutno korisnika/ca: zamorano1plus8 i 3 gosta.