jao pa mi smo BH fudbalski Bogovi covjece,namjestamo na srani,namjestamo kuci...hmm nisam znao da smo toliko uticajnimiky_hz je napisao/la:Trebala bi Sloboda-Zrinjski,ali posto je Sloboda u pitanju nebi me cudilo da izmisle neke probleme,kao protiv Zelje reflektori i nesto slicno tako...gojko je napisao/la:koga cemo sada gledati na tv?msm ovo sada kolo sto ide jel borac-sarajevo?
Tako da mislim da ce Sarajevo-Borac,iako je prva utakmica kvalitetnija(bar prema polozaju na tabeli). Zbog razloga sto je Sloboda domacin mislim da ce naci neki razlog samo da ne budu na tv-u jer je poznato kako prolaze ekipe kod njih
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Super bi bilo da pod reflektorima igramo s Borcem.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Je li ima neko informaciju koja ce tekma biti na TV - u u 20. kolu ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- slani grad
- Kontakt:
na stranici kluba pise da je Sloboda-zrinjski u 16 sati...sto dalje impicira da je u nocnom terminu vjerovatno sarajevo-borac
...nema mi tu neke logike prenosit ovo iz SA prije ove iz TZ al et..valjda su kontali da je previse zrinjskog bilo na TV..mada nemam nista protiv ove tekme sa Koseva
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Zasto se ne bi prenosilo Sloboda -Zrinjski? to je derbi kola..jedino ako paše Slobodi da nije na tv-u ili nekome smeta sto je Zrinjski svako malo na tv-u!?slani grad je napisao/la:na stranici kluba pise da je Sloboda-zrinjski u 16 sati...sto dalje impicira da je u nocnom terminu vjerovatno sarajevo-borac...nema mi tu neke logike prenosit ovo iz SA prije ove iz TZ al et..valjda su kontali da je previse zrinjskog bilo na TV..mada nemam nista protiv ove tekme sa Koseva
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pa nekako je logično da se prenosi utakmica u kojoj igraju treća i prva ekipa prvenstva.
Momče Hercegovče
ma logicno je, ali slobodi se uvjek reflektori "pokvare" jer su namjesteni da subotom ne rade

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
- slani grad
- Kontakt:
lupas bezveze..sloboda da nije htjela da se prenose njene utakmice ne bi ni potpisivala ugoor o prenosu...nije morala,jel tako...svi se ovdje ko mutavi fatate te famozne utakmice protiv zelje u 1. kolu....ljepo je objasnjeno zasto se nije prenosila ta utakmica i neznam sta hocete...evo ja cu vam rec jer valjda to hocete da cujete....da,mi namjestamo utakmice i kod kuce i na strani...da,mi kupujemo sudije..zato svake godine igramo u evropi,zato nas je borac dobio na Tusnju sa jednim udarcem prema golu...bezz tu nesto kolutate ocima kao najvece postenajcine a znate NAZALOST I SAMI kakva je ovo ligakinone je napisao/la:ma logicno je, ali slobodi se uvjek reflektori "pokvare" jer su namjesteni da subotom ne rade![]()
- RK Gradacac
- Kontakt:
Pa od podpisa ugovora se uzme neka kinta, kakva takva al se dobije... A onda fino ne rade reflektorislani grad je napisao/la:lupas bezveze..sloboda da nije htjela da se prenose njene utakmice ne bi ni potpisivala ugoor o prenosu...nije morala,jel tako...svi se ovdje ko mutavi fatate te famozne utakmice protiv zelje u 1. kolu....ljepo je objasnjeno zasto se nije prenosila ta utakmica i neznam sta hocete...evo ja cu vam rec jer valjda to hocete da cujete....da,mi namjestamo utakmice i kod kuce i na strani...da,mi kupujemo sudije..zato svake godine igramo u evropi,zato nas je borac dobio na Tusnju sa jednim udarcem prema golu...bezz tu nesto kolutate ocima kao najvece postenajcine a znate NAZALOST I SAMI kakva je ovo ligakinone je napisao/la:ma logicno je, ali slobodi se uvjek reflektori "pokvare" jer su namjesteni da subotom ne rade![]()
Pa opet kinta od ulaznica...
010 ISN'T JUST A CODE
- slani grad
- Kontakt:
da,doduse ja sam skroz zaboravio na te milione...opasno te neko izvaro u vezi para od prijenosaRK Gradacac je napisao/la:Pa od podpisa ugovora se uzme neka kinta, kakva takva al se dobije... A onda fino ne rade reflektorislani grad je napisao/la:lupas bezveze..sloboda da nije htjela da se prenose njene utakmice ne bi ni potpisivala ugoor o prenosu...nije morala,jel tako...svi se ovdje ko mutavi fatate te famozne utakmice protiv zelje u 1. kolu....ljepo je objasnjeno zasto se nije prenosila ta utakmica i neznam sta hocete...evo ja cu vam rec jer valjda to hocete da cujete....da,mi namjestamo utakmice i kod kuce i na strani...da,mi kupujemo sudije..zato svake godine igramo u evropi,zato nas je borac dobio na Tusnju sa jednim udarcem prema golu...bezz tu nesto kolutate ocima kao najvece postenajcine a znate NAZALOST I SAMI kakva je ovo ligakinone je napisao/la:ma logicno je, ali slobodi se uvjek reflektori "pokvare" jer su namjesteni da subotom ne rade![]()
![]()
Pa opet kinta od ulaznica...
- RK Gradacac
- Kontakt:
Moze li neki link kao dokaz za ovu tvrdnju??slani grad je napisao/la: da,doduse ja sam skroz zaboravio na te milione...opasno te neko izvaro u vezi para od prijenosa![]()
..nema Sloboda marke od TV prava...jel znas kolkoje dinamo recimo dobio od tv prava za VOLIM NOGOMET...5000 kuna,junace...a njihova emisija i sve sto se vrti oko njihove lige je 10 jaca od nase...pa i finansije...
010 ISN'T JUST A CODE
Svi klubovi su dobili kolko tolko para (mislim da ove sto su potpisali) nisu neke velke pare ali uglavnom bolje ista nego nista...jedino je Siroki svoje utakmice ustupio besplatno na gledanje 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
mislim da sam i ja to negdje procitao, izvor je sportske ili index. mada bi to mogla biti patka lopovskoga dinamaRK Gradacac je napisao/la:Moze li neki link kao dokaz za ovu tvrdnju??slani grad je napisao/la: da,doduse ja sam skroz zaboravio na te milione...opasno te neko izvaro u vezi para od prijenosa![]()
..nema Sloboda marke od TV prava...jel znas kolkoje dinamo recimo dobio od tv prava za VOLIM NOGOMET...5000 kuna,junace...a njihova emisija i sve sto se vrti oko njihove lige je 10 jaca od nase...pa i finansije...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
ovi prijenosi su dobri, ako nista onda radi sudjenja... pa sad sudjenje Celik - sloboda, bilo bez greske. samo se nadam da ce i Celik, jednom ove polusezone, prikazivati uzivo na strani, pa da i mi okusimo slast dobrog sudjenja.
Postovanje treba zaraditi.
celika u gostima moze prenositi samo protiv zrinjskog,jer ostali njegovi protivnici nisu potpisali ugovor za prijenoskad_kako je napisao/la:ovi prijenosi su dobri, ako nista onda radi sudjenja... pa sad sudjenje Celik - sloboda, bilo bez greske. samo se nadam da ce i Celik, jednom ove polusezone, prikazivati uzivo na strani, pa da i mi okusimo slast dobrog sudjenja.
Republika Zenica
- RK Gradacac
- Kontakt:
Moguce, jos jedna u nizu izjava Zdravka Mamicabh hrvat je napisao/la: mislim da sam i ja to negdje procitao, izvor je sportske ili index. mada bi to mogla biti patka lopovskoga dinama
010 ISN'T JUST A CODE
pravi klub..miky_hz je napisao/la:Svi klubovi su dobili kolko tolko para (mislim da ove sto su potpisali) nisu neke velke pare ali uglavnom bolje ista nego nista...jedino je Siroki svoje utakmice ustupio besplatno na gledanje
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja koliko znam nitko od klubova ne dobiva nista za to, no et, nee znam odakle miky-u informacije?
...Život za Široki...
Pa receno je jbg,a i slusao sam onoga bevandu kako se zove iz sirokog kako kaze da su oni jedino besplatno dali,jbg ako on laze lazem i ja tebeŠB_Fidelis je napisao/la:Ja koliko znam nitko od klubova ne dobiva nista za to, no et, nee znam odakle miky-u informacije?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.