07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Wolverine
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la Wolverine » 04 sep 2010, 14:13

jedva cekam na kraju kvalifikacija pravilo da najbolji 3.plasirani ide direkt na euro :lol:

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 04 sep 2010, 14:15

Wolverine je napisao/la:jedva cekam na kraju kvalifikacija pravilo da najbolji 3.plasirani ide direkt na euro :lol:
Hahahahahahahhahaah :mrgreen: :mrgreen:
NE DAJ SE BOSNO !!

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 04 sep 2010, 14:21

SAD IL NIKAD..........FRANCUSKA MORA PASTI!!!!!!!!!!!!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 04 sep 2010, 14:21

Ma gledajte nesto!
Svi govore da francuzi dolaze u sarajevo napaljeni da nas dobiju!Ja mislim potpuno drugacije!
To je patka francuskog selektora!Oni su bili napaljeni protiv bjelorusa, i tu su zeljeli pokazati jedno novo lice podmladjene francuske reprezentacije!
Ja mislim da se blanu tresu gace od same pomisli da ce izgubiti i u sarajevu, tako da ce francuzi u utakmicu uci mnogo opreznije i mislim da bi se i oni zadovoljili bodom!
Nismo mi vise mala raprezentacije!Sve sam vise ubjedjen da cemo ih dobiti insAllah!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 sep 2010, 14:29

jedini igrac medju francuzima kojeg me strah je lloris.

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 04 sep 2010, 14:32

Mene je samo strah Riberija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Al on ne igra :mrgreen: :mrgreen:

Tako da mislim da cemo ih utabati :D Svjeza piletina za iftar, veceru za sta god hocete :D...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 sep 2010, 14:37

samo bi ja vise volio da je francuska dobila bjelorusiju, niko ne obraca paznju na bjeloruse, a jos iz proslih kvalifikacija za SP protiv hrvata kad su igrali ja sam vidio da je to predobra reprezenttacija, i hrvati su ih na srecu dobili i mogli bi nam vise oni zadat problema nego francuska...
sto se tice same francuske za njih se ne brinem, sto neko reko oni ce kao najbolja treceplasirana ekipa otic direktno :twisted:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 04 sep 2010, 14:40

adnan_hzsa je napisao/la:Mene je samo strah Riberija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Al on ne igra :mrgreen: :mrgreen:

Tako da mislim da cemo ih utabati :D Svjeza piletina za iftar, veceru za sta god hocete :D...
Ostat ce i za sehura.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 sep 2010, 14:42

Interesantan faktor protiv Francuske ce biti isto ostatak umora od jucerasnjih utakmica. Nasi su odigrali 70 minuta na lagano. Francusi se morali do 95 minute boriti sa Bijelorusijom. Sjecam se prosle sezone Bundeslige, kad je katastrofalna Hertha sravnila (od int. igre) umorni Wolfsburg 5:1.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 04 sep 2010, 14:45

ma smo svoj posao, bice u ovoj grupi puno nerijesenih i "iznenadjenja"
mi smo u stanju mlatnuti sviju i mislim da smo zreli da naguzimo francuze u utorak

smo hrabro i bez respekta

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 04 sep 2010, 14:47

19TM87 je napisao/la:samo bi ja vise volio da je francuska dobila bjelorusiju, niko ne obraca paznju na bjeloruse, a jos iz proslih kvalifikacija za SP protiv hrvata kad su igrali ja sam vidio da je to predobra reprezenttacija, i hrvati su ih na srecu dobili i mogli bi nam vise oni zadat problema nego francuska...
sto se tice same francuske za njih se ne brinem, sto neko reko oni ce kao najbolja treceplasirana ekipa otic direktno :twisted:
Ma daj kakvi bjelorusi!Oni su nama samo pomogli!Hrvati su ih dobili i gori i u zagrebu, jes da je bilo na jedvite jade, ali je tada hrvatska bila dosta oslabljena, tako da to nemoze biti mjerilo!
Rumunija i albanija jesu zafrkani, ali gledajuci sinoc, oni su daleko ispod naseg nivoa, samo ih netreba podcjeniti!
Dosta je vise da gledamo na drugu poziciju i tako navijati da francuzi sve dobiju a da mi budemo drugi!
Oni ce jos bodova prosut akBogDa!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 04 sep 2010, 14:48

teska je situacija sada. dobro je sto je euforija tu pred utakmciom sa francuzima, ali nije prevelika, vecina nas ima u glavi, ipak je ovo francuska. tako je i kod mene, na jednu stranu kazem sebi sad ili nikad, jer su stvarno na dnu, na drugoj strani, to su ipak francuzi, koji imaju puno kvalitetnih igraca, i mozda jos nisu nesto posebno uigrani, ali moze odluciti akcija jednoga igraca, oni imaju igrace koji imaju taj kvalitet.
tu smo onda mi, nasa repka vec igra 2-3 godine zajedno, uz mozda 3-4 izmjene, ali kostur je vec dugo na okupu. susicu stvarno nije lako. ili ce pojacati defanzivu jahicem mjesto ibisevica naprimjer, jer kao sto sam rekao moze jedan igrac odluciti utakmicu. ili ipak krenuti kao protiv luxemburga, da nakon 15 minuta vodimo 3-0 :D sale na stranu, ali jednostavno krenuti sa presingom, i nedati im sansu da razviju igru, ali se zato nesmiju otvoriti puno rupa, jer ako uspiu naci recept protiv naseg presinga, vrlo lako se mogu naci pred nasim golom, a svi znamo kakva nam je odbrana. secom pa neigraju svi tako precizno kao spanci sa kratkim pasom, tako da tek treba razviti igra kad te protivnik pritisce. u sucaju da jahic bude igrao mjesto ibisevica, dzeki ce biti teze, ali on ima kvalitet da se izbori protiv svakog defanzivca, i protiv bayerna je imao nekoliko prilika, kad je bio sam naprijed uz pomoc ofanivnih veznih iza njega. a sa jahicem bi sigurno dosta pojacali defanzivu, pa bi mujdza i lulic dosli do vise mogucnosti da pomognu u napadu jer u slucaju da se izgubi lopta, opet iza stoje jahic, spahic, rahimic i nadarevic.

uglavnom i ako niste razumjeli sta sam napisao iznad :D, hocu da kazem da susicu nije lagano, jer bojim se da u slucaju poraza ce biti ispljuvan do nemilosti, a ja cu ga podrzavati, pametno je odigrao protiv luxemburga, i mislim da ce i dobro posloziti kockice protiv francuza, samo je pitanje hoceli njegova zamisao uroditi plodom. on je, kako god prosao protiv francuza, nasa legenda.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 04 sep 2010, 14:53

19TM87 je napisao/la:samo bi ja vise volio da je francuska dobila bjelorusiju, niko ne obraca paznju na bjeloruse, a jos iz proslih kvalifikacija za SP protiv hrvata kad su igrali ja sam vidio da je to predobra reprezenttacija, i hrvati su ih na srecu dobili i mogli bi nam vise oni zadat problema nego francuska...
pa mislim da i netrebamo obracati jos preveliku paznju na njih, sa njima tek igramo slijedece godine, nama je najbitnije da mi uzmemo sto vise bodova protiv francuza i u oktobru protiv albanije, pa cemo se o bjelorusima brinuti dogodine. treba prvo gledati na nas, a nadam se da necemo morati gledati na druge, jer to bi znacilo da cemo biti ovisni o nekim rezultatima u drugim utakmicama.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 sep 2010, 15:04

Kako stvari stoje Benzema ce igrati protiv nas. No u njegovoj formi i tako kratko poslije povrede je to manje bitno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 sep 2010, 15:11

BH_Patriot je napisao/la:Ocekujem u utorak pakao na Kosevu. nesto slicno kao protiv Danske.
Ne vjerujem da ce biti kao protiv Danske ni blizu,jer ono sto je bilo protiv Danske se nikad nece ponoviti.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 sep 2010, 15:14

Principatus je napisao/la:Kako stvari stoje Benzema ce igrati protiv nas.
Munja je vec angazovao par maloljetnica koje ce docekati Benzemu :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2010, 15:15

harry_90 je napisao/la:
BH_Patriot je napisao/la:Ocekujem u utorak pakao na Kosevu. nesto slicno kao protiv Danske.
Ne vjerujem da ce biti kao protiv Danske ni blizu,jer ono sto je bilo protiv Danske se nikad nece ponoviti.
Stampano je 28 000 karata, a s obzirom da je najjeftinija 20 KM, tesko da ce se napunit. :)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 04 sep 2010, 15:16

harry_90 je napisao/la:
Sačekaj utorak...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 sep 2010, 15:17

miky_hz je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Kako stvari stoje Benzema ce igrati protiv nas.
Munja je vec angazovao par maloljetnica koje ce docekati Benzemu :mrgreen:
Dobar, dobar. :lol: :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 sep 2010, 15:19

kokakolas je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Sačekaj utorak...
Hajde vidjecemo... volio bih da bude priblizno mecu protiv Danske,ali teskoo.. Ona atmosfera se vise nikada nece ponoviti,barem po meni ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.