Slovenija - BiH 06.02.2013

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Denizmare

Re: Slovenija - BiH 06.02.2013

Post Postao/la Denizmare » 01 feb 2013, 19:47

vendeta87 je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Bilbija rezerva 2 god u Vojvodini,sad je na posudbi u Borcu.Djuric rezerva u 2-3 ligi Italije,ne igra.Nadarevic tek sa 25 god dosao u predzadnju ekipu Italije,od profesionalnog fudbala skupio 1 utakmicu i ukupno 20 min. wtf
Sve od kuce izgleda lijepo,ali valjda trazimo igrace koji mogu biti medju 15 u repki.
Sve je to divno,krasno,ali valjda treba napraviti neki iskorak u karijeri,a ne samo imati potpisan ugovor sa ,,zvucnom ,, ekipom. Nadarevic ako nastavi ulaziti i dobro igrati sto da ne dobije poziv?Ovako,po meni sve je to tanko sto si nabrojao...
De bogati ne lupetaj, pa taj Nadarevic je bio prosle sezone jedan od najboljih igraca Serie B, koja je za dvije klase bolja od nase premier lige i na osnovu toga je ostvario transfer u Seriu A. A kada su Bilbija i Djuric u proslim kvalifikacijama mladog tima zabijali golove, svi smo ovdje svrsavali od dragosti a sada nevaljaju. Nije ni cudo sto ovi momci koa sto su oba Hajrovica, Seferovic i sl. nece da igraju za nas dovoljno im je da vide kako se odnosimo prema zasluzenim igracima kao sto je Bilbija koji je prosao sve nase omladinske selekcije i usvakoj bio nosioc igre a sada kad mu ne ide svi ga otpisali.
To si ti nekad cuo za Nadarevica prije nego je potpisao za Genovu? Jesi al u panjevima,nemoj bez veze glumiti.
Lako je Hicfildu pozvati Seferovica,decko ima njihove papire,ne nase,igrao je za sve selekcije i sarnes poziv i vozdra.To su propusti za koje je sad kasno,trebalo se njega i slicnih sjetiti kad je igrao za juniore ili kadete Svice,a to su grijesi Usketa i co. Sad se jedino mozemo uzdati u njegovu eventualnu ljubav prema BIH,Izet je svoju pokazao,mogao je birati i izabrao je. Ne branim nikoga,ali vama svi valjaju osim onih koji igraju srcem za nas. Ispade nema nista do tih momaka,te kako ce papire,te ovi mu sve dali mi nista. Pa i tu dokazi da si Bosanac,ganjaj papire i cekaj u redu ko i ja,ko i svi :D Ni meni nista ova drzava nije dala pa je volim svim srcem,ne pitam se ima li sta bolje. Moj je stav zato -nataknem ih na civiluk ako izaberu neku drugu repku......
Bilbiju i Djurica nece u formu dovoditi valjda A selekcija ili mislis da bi trebala...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 feb 2013, 20:30

Denizmare je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Bilbija rezerva 2 god u Vojvodini,sad je na posudbi u Borcu.Djuric rezerva u 2-3 ligi Italije,ne igra.Nadarevic tek sa 25 god dosao u predzadnju ekipu Italije,od profesionalnog fudbala skupio 1 utakmicu i ukupno 20 min. wtf
Sve od kuce izgleda lijepo,ali valjda trazimo igrace koji mogu biti medju 15 u repki.
Sve je to divno,krasno,ali valjda treba napraviti neki iskorak u karijeri,a ne samo imati potpisan ugovor sa ,,zvucnom ,, ekipom. Nadarevic ako nastavi ulaziti i dobro igrati sto da ne dobije poziv?Ovako,po meni sve je to tanko sto si nabrojao...
De bogati ne lupetaj, pa taj Nadarevic je bio prosle sezone jedan od najboljih igraca Serie B, koja je za dvije klase bolja od nase premier lige i na osnovu toga je ostvario transfer u Seriu A. A kada su Bilbija i Djuric u proslim kvalifikacijama mladog tima zabijali golove, svi smo ovdje svrsavali od dragosti a sada nevaljaju. Nije ni cudo sto ovi momci koa sto su oba Hajrovica, Seferovic i sl. nece da igraju za nas dovoljno im je da vide kako se odnosimo prema zasluzenim igracima kao sto je Bilbija koji je prosao sve nase omladinske selekcije i usvakoj bio nosioc igre a sada kad mu ne ide svi ga otpisali.
To si ti nekad cuo za Nadarevica prije nego je potpisao za Genovu? Jesi al u panjevima,nemoj bez veze glumiti.
Lako je Hicfildu pozvati Seferovica,decko ima njihove papire,ne nase,igrao je za sve selekcije i sarnes poziv i vozdra.To su propusti za koje je sad kasno,trebalo se njega i slicnih sjetiti kad je igrao za juniore ili kadete Svice,a to su grijesi Usketa i co. Sad se jedino mozemo uzdati u njegovu eventualnu ljubav prema BIH,Izet je svoju pokazao,mogao je birati i izabrao je. Ne branim nikoga,ali vama svi valjaju osim onih koji igraju srcem za nas. Ispade nema nista do tih momaka,te kako ce papire,te ovi mu sve dali mi nista. Pa i tu dokazi da si Bosanac,ganjaj papire i cekaj u redu ko i ja,ko i svi :D Ni meni nista ova drzava nije dala pa je volim svim srcem,ne pitam se ima li sta bolje. Moj je stav zato -nataknem ih na civiluk ako izaberu neku drugu repku......
Bilbiju i Djurica nece u formu dovoditi valjda A selekcija ili mislis da bi trebala...
Evo fino Sejo imao tu povredu pa nece biti tu protiv Grka. Pa sta ako se nesta desi sa Lulom, sta onda!?, Zar nije ovo prilika da se pozovu Nadarevic i Visca.
Nego jesil ti cuo sa Vrsajevica prije nego sto je dosao u repku?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 feb 2013, 20:32

Čuo je Inter, ne mora @Denizmare
Ako ćemo realno, tu ima mnogo igrača koji ne pripadaju " A " vrsti, i ne spadaju tu, al Bože moj, takvi nam grasi pali.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 feb 2013, 20:47

Denizmare je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Pa nisam se ja juce rodio, naravno da sam cuo za nadarevica jos kad je igrao u Krajini cak sam ga gledao na jednoj tekmi uzivo, pa sam onda pratio i njegove igre u Italiji, jos od prosle sezone ja njega spominjem ovdje na forumu. Da trebala bi A selekcija njih kako ti kazes dovoditi u formu i to bas na ovakvim tekmama kao protiv Slovenije kada nemamo dva igraca na klupi. Samo nedaj boze da se Dzeko povrijedi mi bi odmah mogli kvalifikacije otpisati.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 01 feb 2013, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 feb 2013, 20:51

Kada si ti to Nadarevica gledao u Krajini?

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 feb 2013, 20:54

samson je napisao/la:Kada si ti to Nadarevica gledao u Krajini?
Zeznuo sam se igrao je negdje u Krajini (mislim na geografsko podrucje) a ne u klubu, ja tad radio nesto honorarno za jednog menadzer koji je imao igraca u protivnickoj ekipi pa isao nesto da vidim sa snjim i usput primjetio Nadarevica. Bio je to neki priateljski mec tako da neznam da li je on tu igrao u klubu ili je dosao cini mi se iz Austrije pa ga ovi pustili da igra uglavnom kvalitet mu je neosopran.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 feb 2013, 20:58

2005 godine je otisao za Italiju. Pa ti skontaj sta pises ..

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 feb 2013, 21:01

samson je napisao/la:2005 godine je otisao za Italiju. Pa ti skontaj sta pises ..
a gdje je igrao prije toga :?:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 feb 2013, 21:02

samson je napisao/la:2005 godine je otisao za Italiju. Pa ti skontaj sta pises ..
Ne kontas ti mene ja mislim da on tu nije bio jos otiso u Italiju cini mi se da su tad rekli da oni igra za nekog Austrijskog nizeligasa cini mi se Kufstein da se zvao klub ili tako nekako. A onda sam bio i na jednoj tekmi Italijanskih nizeligasa ( u Italiji) kad je on igrao za neki Sanvisete ili tako nekako.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 01 feb 2013, 21:03, ukupno mijenjano 2 puta.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 feb 2013, 21:03

Whatever ...

EmreBelozoglu
Kontakt:

Post Postao/la EmreBelozoglu » 02 feb 2013, 11:34

MA TREBA DATI PASOS NEKOM BR<ZILCU STO JE DOBAR A NEMA MJESTA U REPREZENTACIJI BRAZILI ILI ARGENTINE, KRILO NIKAD NISMO IMALI KAKO TREBA.

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 02 feb 2013, 11:35

EmreBelozoglu je napisao/la:MA TREBA DATI PASOS NEKOM BR<ZILCU STO JE DOBAR A NEMA MJESTA U REPREZENTACIJI BRAZILI ILI ARGENTINE, KRILO NIKAD NISMO IMALI KAKO TREBA.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
sve su pite pitice, samo burek pitac je

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 feb 2013, 11:38

Neće Bišćanin protiv BiH igrati, gdje baš sada da se ozlijedi ?

Bilo bi zanimljivo vidjeti da li bi slavio gol ukoliko bi isti postigao, al et' yebi ga, kako je - tako je.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 02 feb 2013, 11:53

samson je napisao/la:Whatever ...
Ma pusti prijatelju,nema ti ovdje rasprave kvalitetne,sve sami menadjeri.Gledali su svakog igraca od krajine do italije,cak i kad su ti igraci dolazili u posjetu familiji pa ih ovi ubacivali da igraju :mrgreen:
Kad citam postove na forumu sve mi se cini crno,ko da smo najgora repka na svijetu i moram priznati da mi se u jednom trenutku ogadi i reprezentacija i igraci i selektor.Treba ovo izbjegavati,nije dobro za psihu...

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 02 feb 2013, 13:01

...................begovic................

..vranjes....sunjic..spahic..zukanovic..

..stevanovic.pjanic.zahirovic.lulic.....

.............ibisevic......dzeko...........

begovic 5.000.000
vranjes 1.200.000
sunjic 700.000
spahic 3.000.000
zukanovic 1.500.000
stevanovic 2.000.000
pjanic 14.000.000
zahirovic 850.000
lulic 8.500.000
ibisevic 10.000.000
dzeko 27.000.000
sve su pite pitice, samo burek pitac je

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 feb 2013, 13:15

vendeta87 je napisao/la:
Zeznuo sam se igrao je negdje u Krajini (mislim na geografsko podrucje) a ne u klubu, ja tad radio nesto honorarno za jednog menadzer koji je imao igraca u protivnickoj ekipi pa isao nesto da vidim sa snjim i usput primjetio Nadarevica. Bio je to neki priateljski mec tako da neznam da li je on tu igrao u klubu ili je dosao cini mi se iz Austrije pa ga ovi pustili da igra uglavnom kvalitet mu je neosopran.
Vjerujem da taj menadžer sada radi za tebe, obzirom na tvoju moć zapažanja?!

,,uglavnom kvalitet mu je neosporan,,
F.K.SARAJEVO

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 02 feb 2013, 13:15

Ma joj sta se brinete oko povreda, ako zatreba ima da Piplica stane na gol, Baljic u spic, Borce defanzivni vezni, a blizu njega i Papeta stavit... samo nisam Karabegu naso mjesto :lol: :lol: :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 feb 2013, 13:42

Karabeg će biti vodonoša

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 feb 2013, 13:44

molotovljev je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Vjerujem da taj menadžer sada radi za tebe, obzirom na tvoju moć zapažanja?!

,,uglavnom kvalitet mu je neosporan,,
Nek si ti sarajlijica meni dosao reci ko za koga radi. Ja sam sinko sve u zivotu steko svojim radom. Da si iole pismen skonto bi da ja tu nisam bio radi Nadarevica nego zbog desetog posla, jer tako ti je to prvo obavis ono zasto si placen a onda zvirnjas okolo.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 02 feb 2013, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 feb 2013, 13:51

Prevedi to na bosanski, ne znam o čemu pričaš.
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.