AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 07 maj 2017, 21:25

Ovo je sramota

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 maj 2017, 21:30

da ne igra dzeko davno bih ovo ugasio :mrgreen:

nije ovo nazalost nikakvo pustanje iako se osjeti odredjena doza qurcobolje, ubija ih roma iz prostog razloga sto su petoduplo bolji tim od ovog smeca.
al' eto, mozemo se dalje nastaviti tjesiti ako nam je tako lakse... :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 maj 2017, 21:41

Iskreno svejedno mi, mislim sredina Matias, Sosa i Paša, štoperi Palleta-Zapata :urnebes:

Čekam iduću sezonu pa da vidim kako ćemo proći sa pojačanjima i pravom ekipom i nadam se da vlasnici gledaju utakmicu i da vide da ne može više ovako.

Džekson nek još gol ili dva uvali, navijam barem za to

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 maj 2017, 21:47

Dosta mu dva, mada mislim da je veceras namirisao da moze zabit jos koji pa je i za ocekivat tako nesto. Bruka i nista drugo, ja bi njima podijelio obicne bijele majice za tjelesno da u njima igraju jer ne zasluzuju da nose dres Milana.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 maj 2017, 21:48

Evo Bertogola, evo preokreta :cool:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 maj 2017, 21:51

majko mila, do kakvog stadijuma je ovaj klub dosao kad si prinudjen ubaciti govedo da te vadi iz go.vana :facepalm:

tako je vadzajna, lopta moze proci ali igrac ne :urnebes:

FORZA MILAN !

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 07 maj 2017, 21:58

gledam i ne vjerujem, užas

više želje su pokazivali na prijateljskim u januaru

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 maj 2017, 22:20

Aaaj pa ne u gol dragi Mario :(
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 maj 2017, 22:38

Nadam se da poslije ove utakmice kvaliteti određenih igrača nek budu jasni Montelli. Zapata i Palleta :puke: :puke:

Ne želim da poziraju s dresom Milana, a tek da igraju, kombinovani IQ im je u minusu. Roma je pokazala kako izgleda iznadprosječna ekipa u Europi, bio bih zadovoljan kada bi mi postali slična ekipa iduće sezone

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 maj 2017, 22:43

Ako cemo iskreno, i kvalitete Montele su pod znakom pitanja nakon posljednjih utakmica

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 maj 2017, 22:48

ne bih da nista komentarisem... :mrgreen:

ustvari moram, nabijem na qurac svakog igraca za ovo veceras :puke:
kad vam vec nije do igre, to se fino gospodski odigra, zatvori utakmica, pustis par puta protivnika da osuta i odnese bodove i alajhimanet, a ne da se ovako brukas i kaljas ime kluba.

e i ovaj sarafi neka se goni u sto pi.cki materni :mrgreen:
yebo majku svoju, tip opet ima najbolju statistiku od svakog naseg krila uz znacajno manju minutazu, a mi ga se rijesili i lafo unaprijedili boljim igracima... e jesmo daleko i dogurali, u pm.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 maj 2017, 22:50

Ni sam više ne znam. X puta je dokazao kako je dobar trener, a isto tako je pokazao da zna strašno kiksati. Sve je krenulo nizbrdo čim su došli novi vlasnici, vjerovatno je svima jasno da većina igrača odbrajava posljednje dane u Milanu. Sad da li ne žele u LE ili jednostavno ne mogu drugi je par cipela. Povrijeđen je Montolivo , Bona i Rom koji su nam i ključni igrači, dosta se stvari nije poklopilo Milanu, ali ovo je stvarno užas, ali ponavljam da oni NE MOGU bolje. Ostavio bih 5 igrača samo u Milanu od trenutnog kadra: Gigija, Romanjolija, Bonu, Locatellija i Susa, za ostale me boli briga :salut:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 maj 2017, 22:50

Nakon nešto više od 3 sedmice, i nakon finansijski isplativog putovanja, elhamdulillah vratio sam se kući.

Nisam gledao utakmice zadnjih par sedmica, tek tu i tamo sam pogledao rezultat. Ovo je jednostavno šlag na tortu svega lošeg što se dešavalo u Milanu zadnjih 5 godina.Svi znamo čija je slika i prilika ovaj Milan, i hvala Bogu ti ljudi veze više nemaju sa ovim klubom. Sve dobro što su radili 25 godina, i više nego dobro su porušli u zadnjih 5 sezona.

Milan je doveden u rang jedne prosječne ekipe i to je ono što svi znamo ali često prešutimo. I ovo ljeto praktički kreće se od nule i samog početka.Ono što je bilo ne samo zadnjih 5 godina, nego i 25 godina prije toga je samo dio historije i od toga se ne živi i na egzistira u fudbalskom svijetu. Prebogata historija nije garancija blistave budućnosti ako nema planskih i kontinuiranih ulaganja.

U ovom Milanu ima nekoliko igrača koji zaslužuju da budu tu i naredne sezone, ali puno je više onih koji moraju biti potjerani iz Milana.Bez 5-6 ozbiljnh pojačanja, i sljedeća sezona će biti samo repriza ove, i prethodne 3 ili 4.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 maj 2017, 22:54

Dobro smo počeli sa Kinezima, od kako su službeno došli, mi pobjede nemamo :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 maj 2017, 23:11

paleta igrač sa najviše crvenih kartona u evropi :mrgreen:

ako ništa, pumpamo statistiku sa ovim crvenim kartonima kad nam već ništa drugo ne ide od noge, te paleta najviše kartona, te ščiljo onomad najbrži crveni, pa ekipa u ligi sa najviše crvenih, mašala bome :cool:

koliko su puta dobili crveni karton u zadnje 2-3 sezone, pa to broja nema...

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 maj 2017, 23:16

Kada smo kod crvenog, ne vidim šta je u onoj situaciji bilo pa da je Paletta zaslužio crveni.

Al' to postaje nebitno kada se sve ostalo uzme u obzir.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 maj 2017, 00:04

pa pise last foul man mada nisam bas siguran da je tako bilo, al' kako velis nije ni bitno :mrgreen:

mada mi je tip nejasan, do januara je bio vjerovatno ponajbolji igrac polusezone i onda slijedi horor. :damn:
ako nista, bar se iskristalisalo koga ostaviti, a koga ne i ko je ispao prevara od igraca iako ce doimalo drugacije na pocetku, samo je gigi ispao konstantan kroz citavu godinu i dostojan ovog dresa (uz roma).

zuzo je prevara takodjer :kafa: kad cujem da nesto zanovijeta oko ugovora i trazi bolje uslove kao da je messi grob ga yebo, nogom bi ga nabio.
djerar takodjer ispuhao, a i igra nam je za qurac otkad su skuzili da je on najveca (jedina) opasnost i zatvorili ga.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 08 maj 2017, 00:39

Jos 3 kola braco i najgore je aBda iza nas.
Romagnoli13 dobrodosao nazad. U sivilo :D

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 08 maj 2017, 09:09

Raonffa je napisao/la:Ponizi nas Edine!
:rol:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 08 maj 2017, 10:09

Sudija, sviraj kraj sezone.
Sreća da su mečevi sa Interom i Juventusom završeni ranije inače bi bila velika bruka.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []