AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
da ne igra dzeko davno bih ovo ugasio 
nije ovo nazalost nikakvo pustanje iako se osjeti odredjena doza qurcobolje, ubija ih roma iz prostog razloga sto su petoduplo bolji tim od ovog smeca.
al' eto, mozemo se dalje nastaviti tjesiti ako nam je tako lakse...
nije ovo nazalost nikakvo pustanje iako se osjeti odredjena doza qurcobolje, ubija ih roma iz prostog razloga sto su petoduplo bolji tim od ovog smeca.
al' eto, mozemo se dalje nastaviti tjesiti ako nam je tako lakse...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Iskreno svejedno mi, mislim sredina Matias, Sosa i Paša, štoperi Palleta-Zapata
Čekam iduću sezonu pa da vidim kako ćemo proći sa pojačanjima i pravom ekipom i nadam se da vlasnici gledaju utakmicu i da vide da ne može više ovako.
Džekson nek još gol ili dva uvali, navijam barem za to
Čekam iduću sezonu pa da vidim kako ćemo proći sa pojačanjima i pravom ekipom i nadam se da vlasnici gledaju utakmicu i da vide da ne može više ovako.
Džekson nek još gol ili dva uvali, navijam barem za to
- muha milanez
- Kontakt:
Dosta mu dva, mada mislim da je veceras namirisao da moze zabit jos koji pa je i za ocekivat tako nesto. Bruka i nista drugo, ja bi njima podijelio obicne bijele majice za tjelesno da u njima igraju jer ne zasluzuju da nose dres Milana.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Evo Bertogola, evo preokreta 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
majko mila, do kakvog stadijuma je ovaj klub dosao kad si prinudjen ubaciti govedo da te vadi iz go.vana
tako je vadzajna, lopta moze proci ali igrac ne
tako je vadzajna, lopta moze proci ali igrac ne
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
gledam i ne vjerujem, užas
više želje su pokazivali na prijateljskim u januaru
više želje su pokazivali na prijateljskim u januaru
Aaaj pa ne u gol dragi Mario 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Nadam se da poslije ove utakmice kvaliteti određenih igrača nek budu jasni Montelli. Zapata i Palleta
Ne želim da poziraju s dresom Milana, a tek da igraju, kombinovani IQ im je u minusu. Roma je pokazala kako izgleda iznadprosječna ekipa u Europi, bio bih zadovoljan kada bi mi postali slična ekipa iduće sezone
Ne želim da poziraju s dresom Milana, a tek da igraju, kombinovani IQ im je u minusu. Roma je pokazala kako izgleda iznadprosječna ekipa u Europi, bio bih zadovoljan kada bi mi postali slična ekipa iduće sezone
Ako cemo iskreno, i kvalitete Montele su pod znakom pitanja nakon posljednjih utakmica
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
ne bih da nista komentarisem... 
ustvari moram, nabijem na qurac svakog igraca za ovo veceras
kad vam vec nije do igre, to se fino gospodski odigra, zatvori utakmica, pustis par puta protivnika da osuta i odnese bodove i alajhimanet, a ne da se ovako brukas i kaljas ime kluba.
e i ovaj sarafi neka se goni u sto pi.cki materni
yebo majku svoju, tip opet ima najbolju statistiku od svakog naseg krila uz znacajno manju minutazu, a mi ga se rijesili i lafo unaprijedili boljim igracima... e jesmo daleko i dogurali, u pm.
ustvari moram, nabijem na qurac svakog igraca za ovo veceras
kad vam vec nije do igre, to se fino gospodski odigra, zatvori utakmica, pustis par puta protivnika da osuta i odnese bodove i alajhimanet, a ne da se ovako brukas i kaljas ime kluba.
e i ovaj sarafi neka se goni u sto pi.cki materni
yebo majku svoju, tip opet ima najbolju statistiku od svakog naseg krila uz znacajno manju minutazu, a mi ga se rijesili i lafo unaprijedili boljim igracima... e jesmo daleko i dogurali, u pm.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Ni sam više ne znam. X puta je dokazao kako je dobar trener, a isto tako je pokazao da zna strašno kiksati. Sve je krenulo nizbrdo čim su došli novi vlasnici, vjerovatno je svima jasno da većina igrača odbrajava posljednje dane u Milanu. Sad da li ne žele u LE ili jednostavno ne mogu drugi je par cipela. Povrijeđen je Montolivo , Bona i Rom koji su nam i ključni igrači, dosta se stvari nije poklopilo Milanu, ali ovo je stvarno užas, ali ponavljam da oni NE MOGU bolje. Ostavio bih 5 igrača samo u Milanu od trenutnog kadra: Gigija, Romanjolija, Bonu, Locatellija i Susa, za ostale me boli briga 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nakon nešto više od 3 sedmice, i nakon finansijski isplativog putovanja, elhamdulillah vratio sam se kući.
Nisam gledao utakmice zadnjih par sedmica, tek tu i tamo sam pogledao rezultat. Ovo je jednostavno šlag na tortu svega lošeg što se dešavalo u Milanu zadnjih 5 godina.Svi znamo čija je slika i prilika ovaj Milan, i hvala Bogu ti ljudi veze više nemaju sa ovim klubom. Sve dobro što su radili 25 godina, i više nego dobro su porušli u zadnjih 5 sezona.
Milan je doveden u rang jedne prosječne ekipe i to je ono što svi znamo ali često prešutimo. I ovo ljeto praktički kreće se od nule i samog početka.Ono što je bilo ne samo zadnjih 5 godina, nego i 25 godina prije toga je samo dio historije i od toga se ne živi i na egzistira u fudbalskom svijetu. Prebogata historija nije garancija blistave budućnosti ako nema planskih i kontinuiranih ulaganja.
U ovom Milanu ima nekoliko igrača koji zaslužuju da budu tu i naredne sezone, ali puno je više onih koji moraju biti potjerani iz Milana.Bez 5-6 ozbiljnh pojačanja, i sljedeća sezona će biti samo repriza ove, i prethodne 3 ili 4.
Nisam gledao utakmice zadnjih par sedmica, tek tu i tamo sam pogledao rezultat. Ovo je jednostavno šlag na tortu svega lošeg što se dešavalo u Milanu zadnjih 5 godina.Svi znamo čija je slika i prilika ovaj Milan, i hvala Bogu ti ljudi veze više nemaju sa ovim klubom. Sve dobro što su radili 25 godina, i više nego dobro su porušli u zadnjih 5 sezona.
Milan je doveden u rang jedne prosječne ekipe i to je ono što svi znamo ali često prešutimo. I ovo ljeto praktički kreće se od nule i samog početka.Ono što je bilo ne samo zadnjih 5 godina, nego i 25 godina prije toga je samo dio historije i od toga se ne živi i na egzistira u fudbalskom svijetu. Prebogata historija nije garancija blistave budućnosti ako nema planskih i kontinuiranih ulaganja.
U ovom Milanu ima nekoliko igrača koji zaslužuju da budu tu i naredne sezone, ali puno je više onih koji moraju biti potjerani iz Milana.Bez 5-6 ozbiljnh pojačanja, i sljedeća sezona će biti samo repriza ove, i prethodne 3 ili 4.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dobro smo počeli sa Kinezima, od kako su službeno došli, mi pobjede nemamo 
paleta igrač sa najviše crvenih kartona u evropi 
ako ništa, pumpamo statistiku sa ovim crvenim kartonima kad nam već ništa drugo ne ide od noge, te paleta najviše kartona, te ščiljo onomad najbrži crveni, pa ekipa u ligi sa najviše crvenih, mašala bome
koliko su puta dobili crveni karton u zadnje 2-3 sezone, pa to broja nema...
ako ništa, pumpamo statistiku sa ovim crvenim kartonima kad nam već ništa drugo ne ide od noge, te paleta najviše kartona, te ščiljo onomad najbrži crveni, pa ekipa u ligi sa najviše crvenih, mašala bome
koliko su puta dobili crveni karton u zadnje 2-3 sezone, pa to broja nema...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kada smo kod crvenog, ne vidim šta je u onoj situaciji bilo pa da je Paletta zaslužio crveni.
Al' to postaje nebitno kada se sve ostalo uzme u obzir.
Al' to postaje nebitno kada se sve ostalo uzme u obzir.
pa pise last foul man mada nisam bas siguran da je tako bilo, al' kako velis nije ni bitno 
mada mi je tip nejasan, do januara je bio vjerovatno ponajbolji igrac polusezone i onda slijedi horor.
ako nista, bar se iskristalisalo koga ostaviti, a koga ne i ko je ispao prevara od igraca iako ce doimalo drugacije na pocetku, samo je gigi ispao konstantan kroz citavu godinu i dostojan ovog dresa (uz roma).
zuzo je prevara takodjer
kad cujem da nesto zanovijeta oko ugovora i trazi bolje uslove kao da je messi grob ga yebo, nogom bi ga nabio.
djerar takodjer ispuhao, a i igra nam je za qurac otkad su skuzili da je on najveca (jedina) opasnost i zatvorili ga.
mada mi je tip nejasan, do januara je bio vjerovatno ponajbolji igrac polusezone i onda slijedi horor.
ako nista, bar se iskristalisalo koga ostaviti, a koga ne i ko je ispao prevara od igraca iako ce doimalo drugacije na pocetku, samo je gigi ispao konstantan kroz citavu godinu i dostojan ovog dresa (uz roma).
zuzo je prevara takodjer
djerar takodjer ispuhao, a i igra nam je za qurac otkad su skuzili da je on najveca (jedina) opasnost i zatvorili ga.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jos 3 kola braco i najgore je aBda iza nas.
Romagnoli13 dobrodosao nazad. U sivilo
Romagnoli13 dobrodosao nazad. U sivilo
Raonffa je napisao/la:Ponizi nas Edine!
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Sudija, sviraj kraj sezone.
Sreća da su mečevi sa Interom i Juventusom završeni ranije inače bi bila velika bruka.
Sreća da su mečevi sa Interom i Juventusom završeni ranije inače bi bila velika bruka.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.