Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

suhi
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la suhi » 17 jan 2014, 15:01

Dilema za sutra Jese ili Di maria xD cuj dilema xD
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 17 jan 2014, 17:17

Treba reci reci da u ove 4 tekme nismo primili gola,kobi rekao Pepe igra u strasnoj formi steta sto je tandem sa Ramosom.Hajde vise Varan vracaj se hebemu skoro 7 mjeseci ga hebe to koljeno :roll:
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 17 jan 2014, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 jan 2014, 18:31

emir18 je napisao/la:Treba reci reci da u ove 4 tekme nismo primili gola,ko rekao Pepe igra u strasnoj formi steta sto je tandem sa Ramosom.Hajde vise Varan vracaj se hebemu skoro 7 mjeseci ga hebe to koljeno :roll:
Problem je sto ce PEPE na klupu kad se varane vrati :D

Ne moze i drugi kapiten sjediti na klupi,too much :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 17 jan 2014, 18:36

suhi je napisao/la:
emir18 je napisao/la:Treba reci reci da u ove 4 tekme nismo primili gola,ko rekao Pepe igra u strasnoj formi steta sto je tandem sa Ramosom.Hajde vise Varan vracaj se hebemu skoro 7 mjeseci ga hebe to koljeno :roll:
Problem je sto ce PEPE na klupu kad se varane vrati :D

Ne moze i drugi kapiten sjediti na klupi,too much :D
Ima i druga solucija Ramosa na bek sasvim sam siguran da bi bio tamo korisniji a Pepe i Varane tandem na stoperu,Arbelo baciti desno kad se igra protiv jaci jer Marcelo se pogubio.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 17 jan 2014, 18:42

Protiv Betisa najljepša godišnjica koja prati ovu ekipu.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 17 jan 2014, 18:45

Najtuzniji period u historiji Madrida jedna takva velicina da sjedi na klupi sramota.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 17 jan 2014, 18:48

"Kažu da smo klub aristokrata,snobova i bogatuna.Istina je malo drukčija.Kad smo prikupljali novac za stadion,među sociosima koji su otkidali od svojih usta za njega, takvih je bilo zapravo vrlo malo.
U usporedbi s ostalima,hoću reći.Naš je stadion izgrađen uglavnom novcem radnika,liječnika,profesora,vatrogasaca pa i studenata i domaćica...uz pokoju izdašniju svotu nekog poduzetnika ili vlasnika nečega.Niko nam ga nije sagradio ni poklonio...a ako smo dominantni nad ostalima-a jesmo-onda to nije radi fantomskog aristokratskog novca,već naših igrača i naših titula,kao i ljudi koji sjede u upravi ovog kluba i odgajaju ga ljubavlju kojom se odgaja vlastito dijete"
"Režimski klub kojeg Franco gura naprijed,kupuje mu igrače i uspjehe? Otpao bi mi obraz od sramote da je to istina." - ova rečenica je izrečena dok je Franco bio živ.
"Jedino što smo ikada imali od Franca to je činjenica da nas je iskorištavao,i nikada nam i za ništa nije dao ni jednog jedinog centa.Mogu li i oni koji nas povezuju s njim to isto reći za sebe?Ostavljam im na savjest odgovor na to pitanje,a Real Madrid neka ostave na miru."
- Santiago Bernabeu.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 jan 2014, 19:19

emir18 je napisao/la:Najtuzniji period u historiji Madrida jedna takva velicina da sjedi na klupi sramota.
Sam je kriv ,ispasta za svoje greske :mrgreen:

"Morata no ha pedido irse, está contento aquí y necesitamos de Morata este año" :cry: :cry:

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 17 jan 2014, 22:16

RickBlaine je napisao/la:"Kažu da smo klub aristokrata,snobova i bogatuna.Istina je malo drukčija.Kad smo prikupljali novac za stadion,među sociosima koji su otkidali od svojih usta za njega, takvih je bilo zapravo vrlo malo.
U usporedbi s ostalima,hoću reći.Naš je stadion izgrađen uglavnom novcem radnika,liječnika,profesora,vatrogasaca pa i studenata i domaćica...uz pokoju izdašniju svotu nekog poduzetnika ili vlasnika nečega.Niko nam ga nije sagradio ni poklonio...a ako smo dominantni nad ostalima-a jesmo-onda to nije radi fantomskog aristokratskog novca,već naših igrača i naših titula,kao i ljudi koji sjede u upravi ovog kluba i odgajaju ga ljubavlju kojom se odgaja vlastito dijete"
"Režimski klub kojeg Franco gura naprijed,kupuje mu igrače i uspjehe? Otpao bi mi obraz od sramote da je to istina." - ova rečenica je izrečena dok je Franco bio živ.
"Jedino što smo ikada imali od Franca to je činjenica da nas je iskorištavao,i nikada nam i za ništa nije dao ni jednog jedinog centa.Mogu li i oni koji nas povezuju s njim to isto reći za sebe?Ostavljam im na savjest odgovor na to pitanje,a Real Madrid neka ostave na miru."
- Santiago Bernabeu.
Evo suze :cry:
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 jan 2014, 22:23

Vala ako onom Betisu sutra ne daju bar 5 komada neka se rane svi

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 17 jan 2014, 22:49

Korinov je napisao/la:Evo suze :cry:
Pogresan i promasen dozivljaj. Sjedi jedan. Idealno stivo za rernu i slicne koji jos uvijek vjeruju u postojanje Nessieja, Yetija i Bigfoota.
suhi je napisao/la:Vala ako onom Betisu sutra ne daju bar 5 komada neka se rane svi
Tesko. Pozitivan sok nakon promjene trenera bi upravo sutra mogli vidjeti od njih. Ocekujem neku gustu pobjedu.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 17 jan 2014, 22:56

Ajde ba @Rick sta se lozis odma, ja tebe pustim da trollas po temi Barcelone a ti se odma oces udarat :mrgreen: :mrgreen:
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 17 jan 2014, 22:59

On je filozof :mrgreen: ..
RIP CITY!

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 17 jan 2014, 23:04

Korinov je napisao/la:Ajde ba @Rick sta se lozis odma, ja tebe pustim da trollas po temi Barcelone a ti se odma oces udarat :mrgreen: :mrgreen:
Ma jok ba. Kakvo lozenje :D A i nisam nesto posebno kreativan u zadnje vrijeme za trolanje, uzela me nauka pod svoje.
Mada, otkad je otiso Jozo, sad na nasim temama vlada bratsvo, clanovi su miroljubiviji i susretniji. Eh da je jos manje religije, bilo bi idealno.

http://www.marca.com/2014/01/17/futbol/ ... 83746.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Drug Fabio ka'e.

Bernabeu i Franco:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Lillard0 je napisao/la:On je filozof :mrgreen: ..
Moderni filozof, ispravnije :mrgreen:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 jan 2014, 23:10

slika

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 jan 2014, 00:59

Korinov je napisao/la:
RickBlaine je napisao/la:"Kažu da smo klub aristokrata,snobova i bogatuna.Istina je malo drukčija.Kad smo prikupljali novac za stadion,među sociosima koji su otkidali od svojih usta za njega, takvih je bilo zapravo vrlo malo.
- Santiago Bernabeu.
Evo suze :cry:
daj mu i bukvar nek nauci po cijem je diktatorskom oficiru Bernabeu - tako uljudan - na ranu zavit pa se i stadion prozvo po njemu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 18 jan 2014, 01:04

bparena je napisao/la:daj mi bukvar
Mislim da je upravo to ono sto ti je potrebno.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 jan 2014, 01:07

RickBlaine je napisao/la:
bparena je napisao/la:daj mi bukvar
Mislim da je upravo to ono sto ti je potrebno.
Izvrces rijeci i podsjecas na zmiju koja guta sama sebi rep ne znajuci ni gdje je pocetak ni gdje kraj koja usput valja neznanje cak i ne znajuci ko je covjek po kome se zove stadion tvog omiljenog kluba. Od mene ti je . a ti se vrti i dalje u mjestu.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 18 jan 2014, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 18 jan 2014, 01:07

Ha? xD

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 18 jan 2014, 01:22

bparena je napisao/la:Izvrces rijeci i podsjecas na zmiju koja guta sama sebi rep ne znajuci ni gdje je pocetak ni gdje kraj koja usput valja neznanje cak i ne znajuci ko je covjek po kome se zove stadion tvog omiljenog kluba. Od mene ti je . a ti se vrti i dalje u mjestu.
Prevoditelj. Netko...

[youtube][/youtube]

Ne bi ovo mijenjao za tri Lige prvaka.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.