Safet Sušić - Pape

Bajric981
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Bajric981 » 15 nov 2014, 20:38

edin20 je napisao/la:safet susic

cak i ako izgubimo ostajemo u trci za prva dva mjesta :bow: bolje lazes nego nasi politicari :bow: probudi se iz zimskog sna i pogledaj stvarnost oko sebe safete odlazi sam safete
gdje i ko je to izjavio :( ..kako vam vise nedosadi..sto li cete samo pisat sutra kad razvalimo zidove :clap: :bih: :tralala: :bih:

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 15 nov 2014, 20:39

calcio je napisao/la:U finalu nastupamo u ovom sastavu. Daj nam francuze da se igramo :bih:

------LULIC-------DZEKO------HAJROVIC----
----MEDUNJANIN----BESIC----PJANIC-------
KOLASINAC----VRANJES-----SUNJIC----MUJDZA
------------------- BEGOVIC ----------------------
Ako Bog da inshaAllah. Samo Vranješ umjesto Spahića. Spaha će do tad sa štapom hodat. :thumbup:

edin20
Kontakt:

Post Postao/la edin20 » 15 nov 2014, 20:42

Bajric981 je napisao/la:

cak i ako izgubimo ostajemo u trci za prva dva mjesta :bow: bolje lazes nego nasi politicari :bow: probudi se iz zimskog sna i pogledaj stvarnost oko sebe safete odlazi sam safete
gdje i ko je to izjavio :( ..kako vam vise nedosadi..sto li cete samo pisat sutra kad razvalimo zidove :clap: :bih: :tralala: :bih:
evo gledaj i slusaj

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: edin20, dana/u 15 nov 2014, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 15 nov 2014, 20:42

cak i ako izgubimo ostajemo u trci za prva dva mjesta
:bow: bolje lazes nego nasi politicari :bow: probudi se iz zimskog sna i pogledaj stvarnost oko sebe safete odlazi sam safete
Nije istina!
Poslusaj press ponovo!

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 15 nov 2014, 20:42

Bajric981 je napisao/la: gdje i ko je to izjavio :( ..kako vam vise nedosadi..sto li cete samo pisat sutra kad razvalimo zidove :clap: :bih: :tralala: :bih:
Ti isti bi izdizali Safeta nerealno u nebesa riječima a u prsima krili zavist. To su destruktori društva. Parola: Odmogni na sve moguće načine. :roll:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 nov 2014, 20:44

"samo naprijed pape prvo sjutra pobijedit Izrajelce pa ondak proslavit to kakovalja pa ondak u Sarajvu to proslavit pa ondak pogledat snimak utakmice kako smo ih pobijedili pa ondak pojes sta."

Od Munire iz Duisburga
Sport je lijek za tijelo i duh.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 15 nov 2014, 20:50

Amarkony je napisao/la:
Bajric981 je napisao/la: gdje i ko je to izjavio :( ..kako vam vise nedosadi..sto li cete samo pisat sutra kad razvalimo zidove :clap: :bih: :tralala: :bih:
Ti isti bi izdizali Safeta nerealno u nebesa riječima a u prsima krili zavist. To su destruktori društva. Parola: Odmogni na sve moguće načine. :roll:
Slazes li se ti da i ako izgubimo imamo realne sanse za plasman na Euro? Valjda ti je to lakse odgovoriti nego objasniti poredjenje onih 7000 sa 207.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 15 nov 2014, 20:58

bvb je napisao/la:
Amarkony je napisao/la:
Slazes li se ti da i ako izgubimo imamo realne sanse za plasman na Euro? Valjda ti je to lakse odgovoriti nego objasniti poredjenje onih 7000 sa 207.
Da.

Ovo 7000 & 207 - poklapanje by Ibrahim. :salut:

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 15 nov 2014, 21:15

U jednom su postovaoci lika i djela trenerskog maga upravu,sve dok pomenuti ima podrsku i aplauze navijaca na stadionu,neka ga i treba da bude selektor,strah me jedne stvari,da dok shvate ljudi u konacnici da nas covjek unistava,da ne bude kasno...al i ako bude kasno i to je po zasluzi...ha ja..ruzno jeste al je cinjenica da Bosnjo po prirodi tvrdoglav i reijetko mijenja misljenje,tema se siri u nedogled a nikad jos nismo konkretne odgorovre dobili na mnoga pitanja...Cinjenice kazu,da safet susic LAZE,po hiljaditi put ponavljam i potkrijepicu dokazima ako treba,snimcima njegovih izjava kad kaze da je Tino Susic defanzivni vezni...do sad smo imali prilike da se uvjeruimo da je to LAZ,momak nije los i ima mjesta u 25 igraca u i oko reprezentacije al je svojim LAZIMA susic doveo do toga da ga ljudi prozivaju i mrze cak i kad nije los,druga LAZ,necu zvati igrace bez kluba i one koji ne igraju(Vranjes)...vjerujem da smo se i to do sad uvjerili dosta puta...dakle Safeta Susica zvati LAZOVOM je istina i cinjenicno stanje,nisam za uvrede tipa tele itd,za mene je on LAZOV jer tako njegova djela govore i imam puno pravo da ga Lazovom nazivam!

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 15 nov 2014, 21:33

Ovi navijaci repke samo kada izgubi su svaki dan sve smjesniji i smjesniji. Kazu sta ce igraci Hajduka i tako to. To pamtite neku generaciju reprezentacije kada u njoj nije bilo igraca iz HNL-a a pogotoho Hajduka? Kaze Pape unistio neki sistem neku zlatbu generaciju. Koju zlatnu generaciju? Zlatnu generaciju grijaca klupa? Koji siatem? Onaj od 3 Bosnjaka, 3 Hrvata, 3 Srba, jednog homoseksualca i jefnog iz reda ostalih? Onaj sistem kada su menadzeri upracljali repkom? Neki selektori sinu dopustali da bude menadzer i da kroji tim. Onaj sistem kada se sa Rijekom pravio prelaz za kladionicu? Obaj sistem kada su nam svi krali igrace? Onaj sistem kada se tjerao Ibrahimovic? ... vratite se u rupe gdje ste bili uvijek.
Kocka je bačena

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 15 nov 2014, 21:38

sta da ti se odgovori? ti ako si zadovoljan uzivaj u ljepoti igre nase reprezentacija,posebno u zadnjih godinu i po. rezultat ionako nije bitan.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2014, 21:39

:bow: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 15 nov 2014, 21:47

warenge je napisao/la:

cak i ako izgubimo ostajemo u trci za prva dva mjesta
:bow: bolje lazes nego nasi politicari :bow: probudi se iz zimskog sna i pogledaj stvarnost oko sebe safete odlazi sam safete
Nije istina!
Poslusaj press ponovo!
Jesi li Pape odveo igrače do zida plača,bolje da se danas isplaču,sutra će ionako biti kasno,a je li Hadžić izoštrio glasnice da zapjeva onu svoju himnu..... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2014, 22:05

:lolno:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 15 nov 2014, 22:18

Sabinho je napisao/la::lolno:
Ne plači,ne plači primakni se zidu i zamisli želju.... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 nov 2014, 22:24

Ljudi dosta je vise. Svima je cilj i volio bih da na dan i pred sami pocetak ne kmecite i ne pljujete dok se utakmica ne zavrsi. A nadam se da ni poslije utakmice nece biti.
15.10 - 15.06 ...

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 15 nov 2014, 22:28

Ja mislim da se ni dok je Pape igrao nije ovoliko pricalo o njemu koliko mi ovdje u zadnjih par dana, kako god sutra je dan D, momcima želim sreću jer samo sreća nam dole i treba a i Safetu isto tako, njemu treba još više, ne bih volio da bude remi jer smo onda na patu, nadam se pobjedi ali i ako izgubimo neću biti razočaran jer znat ću zbog čega je poraz a nadam se da to neće proći bez posljedica po selektora, ako ipak Safet dole razvali Izrael treba mu dići spomenik...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 15 nov 2014, 22:35

ja vas nerazumijem,majke mi...imali smo puno jacu repku prije,koliko god vi dizali ove nase sadasnje zvijezdice..
cuj nije se dobro krenulo,to se pljuje boze sacuvaj,hajde po safetu,on stvarno nema blage,tele obicno..
ali po igracima,fuj
bolic,baljic,barbarez,salihamidjic,hibic,music, beslija,i td i td..pogledati malo istoriju nebi nam skodilo..
i sta bude..remi sa farskim otocima,porazi od malte,makedonije,slovenije,i koga sve ne jbt...sa takvim zvijezdama.. :roll:
i opet se islo navijalo,kada igra repka srce mi ko djamija,kumim molim oca,bjezim iz skole..da me vodi,place i on,nema...nismo imali.. :oops:
sad se nesto digli,boze sacuvaj...nedo bog da se po forumu sta oslucuje fij,ponekada mi zgadite zivot majke mi moje :) **** vas vise safet ba,otice i on,ionako smo se namjenjali selektora mozemo prvu postavu sa rezervama sastaviti za 20 godina :rol:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 15 nov 2014, 22:43

Kako god da sutra zavrsi, znam da bi bili jos bolji bez Safeta. Zamislite samo formaciju bez selektora trenutnog:

---------------------------Napadac----------------------------------
----Lulic-------------------------------------------Hajrovic--------
--------------Medunjanin----------Pjanic--------------------------
-----------------------------Besic------------------------------------
---Lijevi bek----Spahic-----------Sunjic---------Mujdza----------
---------------------------Begovic------------------------------------

Tesko i zamisliti, lijevi bek na poziciji lijevog beka, lijevo krilo na poziciji lijevog krila, desno krilo na desnom krilu, pravi napadac itd., prosto nezamislivo :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 nov 2014, 23:02

Pa i sutra ce ti biti sve kako dolikuje samo bez napadaca. Sto znaci da cemo osvojiti sredinu terena, eh sad hocemo li to znati zavrsiti druga je prica,.
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.