NK Široki Brijeg

mostarskiplemic
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la mostarskiplemic » 13 jul 2011, 23:20

E ovako,Miju Jelica u Sirokom mogu smisliti ,narod ga voli i cijeni?!Pitaj malo Pinjuha kako je dosao do minutaze u NK Sirokom Brijegu,pitaj malog Glavinu zasto je napustio klub ,zbog ovakvih javni tajni Siroki u kosarci i nogometu je nebo i zemlja!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 jul 2011, 23:24

A toga nema u drugim klubovima ili nogometu uopce? :|
Pa mislim da sam lijepo rekao to vec gore sve, to bi bilo jedno od ''stotinu stvari'', sto cu mu uvijek spocitati i reci, al ne vidim po cemu se to razlikuje od bilo kojeg drugog balkanskog kluba, al doslovno. Naravno da ga nece svi kovati u zvijezde, pogotovo u manjoj sredini gdje valjda svi kontaju kako je njihov sin/zet/rodjak/susjed Messi za bilo koga tko igra, ali, realno kad sagledas, napravio je nesto sto ostali u BiH (dakle u ovoj drzavi) mogu samo kopirati i uciti na datom primjeru, nebitno zvali se Zeljeznicar ili Donja Vrbanjusa. To je sustina price i cinjenica.
A usporediti nogomet i kosarku, hmm. Ne mozes nikako. Sto zbog financijskog faktora i potrebnih sredstava, pa sve do klase lige u kojoj nastupaju, plus Široki je uvijek bio tradicionalnije kosarkaska sredina, uostalom i navijaci su formirani na kosarci, 89e. Usporediti premijer ligu BiH sa NLB ligom koja je vjerovatno treca po snazi u Europi - takodjer nemoguce. Nije to za usporedbe.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 13 jul 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 13 jul 2011, 23:26

Hoce biti u Sirokom jos dolazaka ili je to ovaj kadar koji ce igrati premier ligu?jel dosao luka ?
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 jul 2011, 23:27

Dolazi stoper, pregovara se sa jos tri, cetiri igraca, pretpostavljam/nadam se da dolazi jos bar jedno pojacanje, vjerovatno u napadu, ili drugi stoper, po zeljama Karacica koji je istaknuo sta mu treba : dva stopera, golman, napadac.
...Život za Široki...

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 14 jul 2011, 00:28

ŠB_Fidelis je napisao/la:Dolazi stoper, pregovara se sa jos tri, cetiri igraca, pretpostavljam/nadam se da dolazi jos bar jedno pojacanje, vjerovatno u napadu, ili drugi stoper, po zeljama Karacica koji je istaknuo sta mu treba : dva stopera, golman, napadac.
Što će nam sad pojačanja kad ih nisu doveli kad smo igrali protiv Olimpije?

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 14 jul 2011, 00:57

Ljudi veoma mi je zao sto ste ispali od Olimpije! Imali ste dobar igracki sastav volju za igru pa cak i neke sanse ali sreca nije bila na vasoj strani! Sta se moze nadam se da cete sljedece godine proci!
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

jmsm
Kontakt:

Post Postao/la jmsm » 14 jul 2011, 09:41

The Maniacs '87 je napisao/la:Ljudi veoma mi je zao sto ste ispali od Olimpije! Imali ste dobar igracki sastav volju za igru pa cak i neke sanse ali sreca nije bila na vasoj strani! Sta se moze nadam se da cete sljedece godine proci!
imali smo qrac.
imali smo mijine fiks ideje oko trenera
ćutuka sa fiks idejom oko momčadi
i beko koji je odlučio da svaka lopta mora biti izbijenA
i maju kojem moram marku dati svaki dan

jmsm
Kontakt:

Post Postao/la jmsm » 14 jul 2011, 09:44

ŠB_Fidelis je napisao/la:Dolazi stoper, pregovara se sa jos tri, cetiri igraca, pretpostavljam/nadam se da dolazi jos bar jedno pojacanje, vjerovatno u napadu, ili drugi stoper, po zeljama Karacica koji je istaknuo sta mu treba : dva stopera, golman, napadac.
ima ducu za stopera, a naš je i toni markić iz zrinjskog ( :D )
ima bandovića za golmana
ima našeg napadača u branitelju

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 jul 2011, 23:57

koliko čujem..trener nam odličan, odlično se radi..

dolazi stoper koji je igrao proslih sezona u njemackoj 2. i 3. ligi,a trebalo bi jos jedno pojacanje pravo doc..pregovara se sa nekoliko igraca 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 15 jul 2011, 00:10

Ove godine nalov je naš.Šteta što nisu Karačića doveli prije Olimpije.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jul 2011, 11:12

Znas za ikakvog napadaca kevine? Znam za stopera, mislim da je rijec o jednom kapetanu kluba iz druge bundeslige.

A o treneru sam cuo od rodjaka mu sve sto je rekao i o struci i igracima. U dva dana je tocno procijenio sve igrace i tocno rekao sta mu treba i gdje, ja sam paf ostao.
...Život za Široki...

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 15 jul 2011, 12:25

Karačić bolji od Ćutuka
Bilobrk (nikad ga vidio) sigurno bolji od Bačka
Marko Kopilaš igrao u 2. i 3. Njemačkoj ligi, visok 1.95 m. Zna li iko valja li, vjerujem da je bolji bar od ovih naših stopera?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jul 2011, 12:27

Ne mogu nikako biti losiji od svojih prethodnika.
Samo eto ja bi jos jednog pravog stopera i napadaca. Ostalo prebaci u svoj romb sustav, uz Wagnera obavezno iza dva napadaca, i igraj konacno nogomet brz sa jakim presingom.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 jul 2011, 12:29

Galion je napisao/la:Karačić bolji od Ćutuka
Bilobrk (nikad ga vidio) sigurno bolji od Bačka
Marko Kopilaš igrao u 2. i 3. Njemačkoj ligi, visok 1.95 m. Zna li iko valja li, vjerujem da je bolji bar od ovih naših stopera?
ko ce ga znat..dok ga ne vidim na terenu nevjerujem nista..iako decko je iz Graza (širokobriješkog) 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 15 jul 2011, 12:37

Zna li neko je li iz Donjeg ili Gornjeg Graca, mater mi iz Gornjeg :D ?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jul 2011, 12:39

Nekako mislim da mu to i ne utjece bas na eventualne igre. :D
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jul 2011, 13:11

Na medijski istup Zrinjskog oko situacije s njihova dva bivša juniora, koji su potpisali ugovore sa Širokim Brijegom, odgovor s Pecare brzo je stigao. Reagirao je predsjednik kluba Zlatan Mijo Jelić.

U svojevrsnom usmenom priopćenju odgovorio je na optužbe Zrinjskog iz kojeg su na press konferenciji,istaknuli da je Široki prekršio džentlmenski ugovor i da im je praktički oteo Ivana Barišića i Zvonimira Kožulja.

- Mi nismo išli u Zrinjski tražiti te igrače. Nama ih je ponudila agencija Germaniasport uz naglasak da oni neće potpisati ugovore sa Zrinjskim. To su nam potvrdili i njihovi roditelji. O tomu sam još prije mjesec dana obavijestio predsjednika Zrinjskog Antu Vidačka i prenio mu da su nam ponuđeni Barišić, Kožulj i Drežnjak. Zvali su nas ponovno, a ja sam rekao da neću uopće o tome razgovarati dok ne prođu utakmice s Olimpijom. Mi smo dakle dovoljno dugo čekali da vidimo kako će se situacija razviti, rekao je za Dnevni list Jelić, dodavši priči zatim i novi trenutak.

- U ponedjeljak me zvao sportski direktor Splita Nenad Pralija i kazao da im Germaniasport nudi dvojicu juniora Zrinjskog, a za mišljenje je pitao i Igora Musu, što se može lako provjeriti. Kad smo shvatili da bi oni mogli završiti u Splitu, sklopili smo s njima petogodišnje ugovore pod jednakim uvjetima s kojima sklapamo ugovore i s našim juniorima izlaznog godišta.

Ne vidim tu nikakvo vrbovanje igrača, jer da su se oni dogovorili sa Zrinjskim, ne bi nam padalo na pamet tražiti ih.

Jelić na ovomu nije stao, jer kaže, jako ga je neugodno iznenadio istup predsjednika Zrinjskog Ante Vidačka.

- Frapiran sam Vidačkovom mržnjom koji se bez ikakvih argumenata istresa na Širokom Brijegu, a sve zbog nekih svojih problema. Mi te juniore ni na koji način nismo vrbovali, Vidačak je s čitavom situacijom na vrijeme bio upoznat.

Odgovorio je Jelić i na komentare iz Zrinjskog na situaciju s Goranom Zakarićem. Odgovarao je na ovaj komentar Vidačka: "Prije godinu dana išli sam u Gradišku na pregovore s čelnim ljudima Kozare oko dovođenja Gorana Zakarića, ali odustali smo upravo zbog Širokog Brijega, iako su u Gradišci govorili da bi bili sretniji da Zakarić karijeru nastavi u Zrinjskom."

Zakarić je sada član Dinama na posudbi u Širokom, a završilo je tako jer je, kaže Jelić, Široki prije Zrinjskog došao do tog mladog talenta.

- To su priče za malu djecu. Mi smo prvi vidjeli Zakarića, ponudio nam ga je Gagula (bivši igrač Širokog, sada menadžer, op. a.), a moguće da je on kasnije ponuđen i Zrinjskom, čisto da bi mu se podigla cijena.

--------

I dosta o toj prici. Uvijek ce se netko uvrijedjen naci na obje strane iz sebi poznatih razloga i kompleksa. Medjutim, dok svi ne skontaju da probleme i uzroke ovakvih i slicnih stvari moraju traziti primarno medju svojim redovima i opce poznatoj nesposobnosti svojih Uprava (isto kao sto smo i mi i trilijun ostalih klubova na isti nacin ostali bez svojih talentiranih mladih igraca), sto organizacijskoj, sto financijskoj (jer bez toga nista nema), a ne se sramotiti javno i blatiti susjede i medjusobno napadati, pogotovo kad pojedini i sami nemaju apsolutno nikakav kredibilitet medju domacom javnosti i navijacima zbog svojih politickih igara, rastjeravanja ''nepodobnih ljudi'' i politike nepotizma i nesposobnosti koja je i nakratko srozala taj klub, nema od toga nista.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jul 2011, 14:30

Olimpija ide na Austriu u iducem pretkolu. Pa ovo je za upucati se, od kakvih levata smo mi radi kretena od Ćutuka i prespore uprave ispali, a otvoren put do play off faze, zalosno...
...Život za Široki...

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 15 jul 2011, 14:56

Bojim se da kad imadnemo ekipu da ćemo naletit na Bešiktaš, Hapoel, Basel ili tako nekog. Ali stvarno zadnje 3 sezone smo imali povoljan ždrijeb: 2009-Banants, Sturm, Petrovac; 2010-Olimpija, Austria, Ruch; 2011-Olimpija, Bohemians. Trebalo je izboriti barem 1 play-off i imat siguran status nositelja u prva dva pretkola.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2011, 15:27

ŠB_Fidelis je napisao/la:Olimpija ide na Austriu u iducem pretkolu. Pa ovo je za upucati se, od kakvih levata smo mi radi kretena od Ćutuka i prespore uprave ispali, a otvoren put do play off faze, zalosno...
Sta otvoren put???Pa ta je ista Austrija preslusala Siroki i prosle sezone.I to zavrsno guzenje je bilo doma :lol:
Prije ste ispadali od imalo normalnijih klubova,sad ste prosirili kucnu radinost na ispadanje i od nenormalnih klubova.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: f16 i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []