Prije svega, svi mi znamo da se ovi igrači ne mogu u potpunosti zamijeniti, da oni imaju ono nešto, posebno R&R su tu bitni jer je do sada ta igra išla dosta preko krila.
Međutim, pokazuje se sada da jako dobro možemo igrati kroz sredinu i čak mislim da je moguće da se u budućnosti igra i neće toliko zasnivati na krilima, koliko je to slučaj bio u posljednjih par godina.
A jednostavno da čak i ne dovedemo neke zamjene za krila, postoji i sada niz mogućnosti. Jedna od tih bi bila:
Goetze - Thiago - Muller (prednja linija) te odmah defanzivno: Martinez - Rode (Gaudino). Ovo govorim o mogućnosti kada ne bude više u timu niti Riberyja i Robbena, a niti Schweinija i Lahma, pa ni Xabi Alonsa. A i sadašnji kadar nudi i druge kombinacije, poput one da Alaba igra lijevo krilo ili npr da to čini Bernat. Vremenom bi se i takve kombinacije uigrale.
Ovo su samo neke od mogućnosti.
Međutim, moguće da bi trebali možda kupiti samo jedno krilo ili eventualno još jednog beka. Sve zavisi kako će se ekipa dalje taktički razvijati i u kojem će to sve smjeru ići.
Ali neku posebnu brigu ja stvarno nemam.....