proFCB je napisao/la:STA JE JADNICI JEDNI??? DOSLI SE NASLADJIVATI???
Eto vam 6dana, iskoristite ih dobro. Mi smo 3-1 stizali za poluvrijeme, a gdje je 90minuta na Alianzu??
100% ubijedjen u prolaz dalje. Ne gine im golijada

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
proFCB je napisao/la:STA JE JADNICI JEDNI??? DOSLI SE NASLADJIVATI???
Eto vam 6dana, iskoristite ih dobro. Mi smo 3-1 stizali za poluvrijeme, a gdje je 90minuta na Alianzu??
Što lažeš?proFCB je napisao/la:STA JE JADNICI JEDNI??? DOSLI SE NASLADJIVATI???
Inače ste katastrofa, imate sreće što niste dobili Barcu ili Real, samo bi se nastavila agonija od prošle sezone.Bayern has NEVER advanced in a European tie after losing the 1st leg away from home by more than 2 goals (4 KOs in 4 tries)
Citirat cemo te odmah.NYKnicks Fan je napisao/la:3-0 u revansu hladno. Slobodno me citiraj za 6 dana.Romariooo je napisao/la:nije mi jasno kako najbolja ekipa svijeta primi tri komada od ekipe koja je imala 3 posto sanse za pobjedu
nafurali se kobasicari,ismijavaju te kad kazes da bayern nema kvaliteta bez povrijedjenih igraca da uzme ligu prvaka,kad kazes da je veceras porto favorit,al kad vidis da je stub odbrane amazonski princ tame,da rafinja,rode,penzioner alonso itd vode igru bayerna,bude ti zao,u revansu nemate sanse nikakve jer ce vas kontrama ubiti dobri,al ipak drugorazredni porto
I ovoga.proFCB je napisao/la:STA JE JADNICI JEDNI??? DOSLI SE NASLADJIVATI???
Ne govori meni da lazemanonymousHD je napisao/la:Što lažeš?proFCB je napisao/la:STA JE JADNICI JEDNI??? DOSLI SE NASLADJIVATI???
100% ubijedjen u prolaz dalje. Ne gine im golijadaInače ste katastrofa, imate sreće što niste dobili Barcu ili Real, samo bi se nastavila agonija od prošle sezone.Bayern has NEVER advanced in a European tie after losing the 1st leg away from home by more than 2 goals (4 KOs in 4 tries)
Naravno da mnogi lupetaju....Svako ko normalno, razumno prati fudbal zna,da Bayern ako pruži ono što zna može savladat bilo koju ekipu.let3 je napisao/la:![]()
svega se ovdje napisalo
Još kad bi pojedinci malo ukljucili moždane vijuge pa segledali realnije neke stvari:
Bayern je igrao bez: Robbena, Riberya, Alabe, Javi Martineza, Benatiae, Schweinsteigera.
Malo zastanite, pa zamislite šta znaci pola tima van stroja....ili ako ne možete tako, onda probajte ovako - npr. zamislite Barcelonu bez Messia, Suareza, Neymara, Inieste, Busquetsa, Piquea
ili pak Real bez Ronalda, Jamesa, Ramosa, Benzeme, Marcela, Kroosa itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.