FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

VelaHavle
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la VelaHavle » 15 apr 2015, 23:34

proFCB je napisao/la:STA JE JADNICI JEDNI??? DOSLI SE NASLADJIVATI???

Eto vam 6dana, iskoristite ih dobro. Mi smo 3-1 stizali za poluvrijeme, a gdje je 90minuta na Alianzu??

100% ubijedjen u prolaz dalje. Ne gine im golijada
:lol:
Aljegri, out!

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 15 apr 2015, 23:38

Teško je bavarci znam, po sebi, šta reći... ima puno toga

Pored grešaka alonsa i dante i ostale garde, msm da je u jednu ruku ovo i dobro prošlo jer smo bili nemoćni

Znam samo jedno, pored svega ovog što se izdešavalo... Kad nemaš igrače koji će napravit razliku utakmica se gubi.
Baš ovako kao večeras... Ako ne bude Robbena, imat ćemo težak zadatak.
Hajde ova sezona će se nekako pregrmit. Al treba kupit, al pod hitno dva krila jer od riberija nema ništa a počet će se i Robben povređivat i slabit,, Kupit dva dobra krila i najbolji smo na svijetu!iće

Nadam se u prolaz, vjerujem u naš tim! Biće to drugačije lice naših momaka siguran sam!
Treba mjenjat neke stvari na kraju sezone, dovest kojeg bržeg igrača kao zmjenu za roberija.. ima staronja pofino
Zadnja izmjena: rotweiss, dana/u 15 apr 2015, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 15 apr 2015, 23:39

katastrofa nema spavanja večeras, prvi gol neregularan faul čisti, drugi gol no koment a treći dešava se ali Boa je moro bolje da reaguje, molio bih sve koji znaju da napišu dali se neko vraća u revanšu od naših glavnih igrača to je suština, mi ćemo napraviti presing ali neko mora da prevagne od naših, nek igra Ribi barem 60 min.............

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 15 apr 2015, 23:40

Eto vam 6dana, iskoristite ih dobro. Mi smo 3-1 stizali za poluvrijeme, a gdje je 90minuta na Alianzu??

Što lažeš?
Bayern has NEVER advanced in a European tie after losing the 1st leg away from home by more than 2 goals (4 KOs in 4 tries)
Inače ste katastrofa, imate sreće što niste dobili Barcu ili Real, samo bi se nastavila agonija od prošle sezone.

isx
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la isx » 15 apr 2015, 23:43

NYKnicks Fan je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:nije mi jasno kako najbolja ekipa svijeta primi tri komada od ekipe koja je imala 3 posto sanse za pobjedu

nafurali se kobasicari,ismijavaju te kad kazes da bayern nema kvaliteta bez povrijedjenih igraca da uzme ligu prvaka,kad kazes da je veceras porto favorit,al kad vidis da je stub odbrane amazonski princ tame,da rafinja,rode,penzioner alonso itd vode igru bayerna,bude ti zao,u revansu nemate sanse nikakve jer ce vas kontrama ubiti dobri,al ipak drugorazredni porto
3-0 u revansu hladno. Slobodno me citiraj za 6 dana. :kafa:
Citirat cemo te odmah. :)

I ovoga.
Zadnja izmjena: isx, dana/u 15 apr 2015, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 15 apr 2015, 23:43

Remont odbrane komplet nam treba... bernat ko da je dijete malo pa ispada gdje god quaresma krenoo rafa tanko skroz a o nasim stoperima kiks igracima kad je bitno, necu ni trositi rijeci

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 15 apr 2015, 23:45

ljudi moji još nešto oni igraju bez svojih prvih bekova tu je šansa da Riberi riješi tekmu ako bude igrao...

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 15 apr 2015, 23:47

romario sviraš onoj stvarki javi se u utorak naveče...

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 15 apr 2015, 23:48

pa dosta timova nam konstantno pokazuje nase mane a guardiola i ekipa nikako da to poprave... razumijem ja izostanke, sve je to dio fudbala, ali ovako da se igra pa dugo vecu sramotu nismo dozivjelii realno, jednostavno KATASTROFA IGRA, DVIJE SANSE U DRUGOM POLUVREMENU NISMO NAPRAVILI... KOJA BRUKA

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 16 apr 2015, 00:11

Treba Boga molit da Robben mogne makar i na stakama da igra jer jos jedan potop ne gine. Nazalost previse se dizemo nakon pobjeda protiv werdera i slicnih a jel dodje jaca ekipa posebno u ligi prvaka pretvaramo se u prosjecnu ekipu sto nazalost u evropi jesmo al et.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 apr 2015, 00:25

heh najjaci su ovi sto misle da ce porto u revansu rastelovati sa 3 nula i slicno,pa ljudi dragi s ovom odbranom ne bi nulu sacuvali ni protiv beira mar ili gil vincentea portugalskog,amazonski princ tame i boateng ce dati sami sebi golove ako treba

veceras ste i dobro prosli kako losa odbrana, i sudija vas je spasio kod crvenog nojeru

al hajd odbrana sto ne moze sacuvati nulu,kako cete dati tri gola kad je igra bezidejna,svaki jaci protivnik i u bundesligi vas je limitirao,guardiila je pogrijesio mora se priznati sa svojim stilom igre jer u bayernu nema igrace za tu vrstu,tika taka bez xavija iniestebi messija i to u najboljim formama nije moguca,u bayernu to i lici na nesto da su riberi i roben u top formi,ovako proslogodisnje kantanje od reala i ovogodisnje ispadanje od porta,dovoljnibrazlozi za otkaz i dovodjenje klopa i vracanje svapskim korijenima,u minhenu tika taka moze uspijevati kao sto mogu uspijevati mandarin
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Klare

Post Postao/la Klare » 16 apr 2015, 00:29

Upravu je Romario, teško ćemo do prolaza ovdje, srce hoće, ali glava ne da. :cry:

Šta mislite da Klopa dovedemo, ovamo mu Goce i Lewa, još previše vrsnih fudbalera kakve ni izbliza u Dortmundu nije imao, ha mačci radi li vam mašta, ha? :bale:

Večeras je opet Gvardo podbacio, ali njegovom zaslugom je trebalo biti 0 u našoj mreži, ovako su nas upropastili igrači svojim banalnim greškama.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 apr 2015, 00:32

Trebamo dva gola u prvom a da oni ne pogledaju prema golu. I onda u drugom sta bude. Sa ovom spremom i formom tesko, ali sto se ne nadati. 85% prolaz na Porto koji me je dojmio sigurno.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 16 apr 2015, 00:44

Kao sto sam i rekao, iskontrirat ce vas neko opet kao Real prosle godine, samo sto nisam mislio da ce to biti bas Porto. Igrate "pasivnu tiki-taku" , tj ono sto je Barca prosle 2 sezone igrala pa smo vidjeli kako je zavrsilo.Bit ce gutavo u uzvratu, Porto u Njemackoj vrlo lagano moze uvaliti neki krompir i :wave: Ako kojim slucajem i prodjete, nemate sanse protiv Barce, Reala/Atletica, a sve zbog pogresnog sistema.Nekakvo izmisljanje kao Lahm na zadnjem veznom, pa i Dante :tokralju: To je mogao raditi u Barci ali kad imao Messija , Xavija i Iniestu u najboljoj formi.Steta je sto ispasta ova vasa generacija i sto ce ostati na jednoj tituli LP.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 apr 2015, 00:59

:facepalm: :facepalm: svega se ovdje napisalo

Još kad bi pojedinci malo ukljucili moždane vijuge pa segledali realnije neke stvari:

Bayern je igrao bez: Robbena, Riberya, Alabe, Javi Martineza, Benatiae, Schweinsteigera.
Ovdje malo zastanite, pa zamislite šta znaci pola tima van stroja....ili ako ne možete tako, onda probajte ovako - npr. zamislite Barcelonu bez Messia, Suareza, Neymara, Inieste, Busquetsa, Piquea
ili pak Real bez Ronalda, Jamesa, Ramosa, Benzeme, Marcela, Kroosa itd

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 16 apr 2015, 01:04

anonymousHD je napisao/la:

Što lažeš?
Bayern has NEVER advanced in a European tie after losing the 1st leg away from home by more than 2 goals (4 KOs in 4 tries)
Inače ste katastrofa, imate sreće što niste dobili Barcu ili Real, samo bi se nastavila agonija od prošle sezone.
Ne govori meni da lazem
Stern des Südens

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 apr 2015, 01:06

tacno je steta sto ova generacija zavrsava samo s jednom ligom prvaka,trebale su biti barem dvije,ono protiv celzija je bilo zalosno

elem ovog ljeta uprava bayerna je na velikom ispitu,vidjecemo hoce li raditi kozmeticke promjene dovodjenjem samo jednog ili dvojice dobrih igraca,ili ce poslusati romarija i napraviti jedan projekat vracanja korijenima,tj dovesti klopa i recimo humelsa,reusa ili de brynea,tako neke najbolje igrace bundeslige,zahvaliti se vremesnim i rovitim roberiju,mladjim snagama dati prostora da budu glavne poluge,lahm i svinja da budu vodje,alcantara i gece da dobiju vise prostora i sl,po meni tako neka radikalnija osvjezenja su vam potrebna
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 apr 2015, 01:06

let3 je napisao/la::facepalm: :facepalm: svega se ovdje napisalo

Još kad bi pojedinci malo ukljucili moždane vijuge pa segledali realnije neke stvari:

Bayern je igrao bez: Robbena, Riberya, Alabe, Javi Martineza, Benatiae, Schweinsteigera.
Malo zastanite, pa zamislite šta znaci pola tima van stroja....ili ako ne možete tako, onda probajte ovako - npr. zamislite Barcelonu bez Messia, Suareza, Neymara, Inieste, Busquetsa, Piquea
ili pak Real bez Ronalda, Jamesa, Ramosa, Benzeme, Marcela, Kroosa itd
Naravno da mnogi lupetaju....Svako ko normalno, razumno prati fudbal zna,da Bayern ako pruži ono što zna može savladat bilo koju ekipu.
Ali i pored toga što si ti naveo, mislim na ove izostanke (koji naravno igraju ulogu), prema ekipi ne bi baš bio blag (i stojim iza svega što sam napisao u ranijem postu), u potpunosti je večeras zakazala. Malo je igrača zaslužilo prolaznu ocjenu. Npr. jedan Boateng koji je asistirao za pogodak je imao par nepreciznih dodavanja, da kažemo i lakomislenih. Thiago koji je zabio pogodak i koji pokazuje otkako se vratio na teren, svoj raskošni talenat, imaju je isto par grešaka, koje su isto onako bile bespotrebne. Ali Lahmu i Thiago se zbog dugog odsustva s terena može oprostiti, ostali su zakazali i to će im sada biti vjerovatno i rečeno. Sa drugačijim, pravim pristupom, Bayern Porta dovoljnom razlikom može, pa čak i mora dobiti, jer je puno kvalitetnija ekipa.
A povratkom određenih ozlijeđenih, u polufinalu bi postojale realne šanse protiv bilo koga.
Prije svega je sada bitan povratak Schweinija (koji je mozak) te Robbena koji je u top formi ove sezone. Onda ako se i Ribery vrati u dobroj formi, to bi bio vrh.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 16 apr 2015, 06:08

Ipak se osjeti i to dobro kad fali skoro pola startera...
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 apr 2015, 08:34

Sa ovako limitiranim rosterom za revanš utakmicu pobjeda sa dva ili više razlike našeg Bayerna i prolazak u polufinale bit će pravi podvig. Vjerovatno ćemo opet istrčati sa istim sastavom teško da će se do utorka neko od povređenih vratiti ili ako se vrati prije svih Bastian i Franck to će biti dovoljno za nekih 20 ili 30 minuta. Pred Pepom su dani u kojima vjerovatno neće spavati, ako ispne Bayern u ovoj fazi LP vjerovatno na kraju sezone katalonac će sam napustiti kormilo jer je prije svega doveden da kempo redovno dolazi u Minken.

slika

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.