FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
E sad da par stvari napisem nakon sto se glava ohladila malo...
Najprije zelim pozdraviti sve admin,modove i ostale. Kada ste pokrenuli Bayernov pdf i poceli otvarati teme u kojima ste naglasili tko gdje smije pisati, de mi onda molim vas lijepo i objasnite zasto ne radite svoj posao? Odnosno zasto na temi koja je namijenjena samo za navijace Bayerna ja vidim druge forumase???
Vidim vecina nas osipa paljbu po Pepu, po sistemu, po pozciji pojedinih igraca gdje ih on gura. Ali pogledajmo realno situaciju. Poraza su nas kostale individualne greske. Nije Pep uzrok gresaka Dante,Xabia i Boatenga. Da je Lahm pogrijesio na sredini terena iz cega bi izasla kontra, ja bi rekao da je on kriv.
Imajte na umu da su nama povrijedjeni kljucni igraci. Igraci koji su nezamijenjivi. Sta mislite kako bi izgledao Real bez Modrica, Ronalda, Balea, Isca, Marcela???
Kako bi izgledala Barca bez Messia, Neymara, Busquetsa, Inieste, Albe???
Iskreno mislim da nije sve izgubljeno, te da je ovo rezultat koji je u istinu nadoknadiv. Taj Porto nije nista bolja ekipa od City-a ili nekog drugog top klupa da im se ne bi mogla zavuc dva komada kod kuce, pa cak i sa ovakvim sastavom.
Koliko je moguce da se drugi igraci oporave, to je realno malo vjerovatno. Ali mislim da ce dobra zamjena biti Badstuber - Dante. Ukoliko Ribery i Schweini budu spremni, treba ih gurnuti u vatru od pocetka. Ima jos dosta da se igra, nista nije izgubljeno, ne zaboravite da su klubovi ispracani sa AA i sa 7 komada.
Samo mi nemojte tog nekog kukanja na trenera i ostalo. Ne gotivim ni ja nacin na koji igramo, ali nije sigurno do njega, pa bog te 5igraca iz prve postave nam fali...
Najprije zelim pozdraviti sve admin,modove i ostale. Kada ste pokrenuli Bayernov pdf i poceli otvarati teme u kojima ste naglasili tko gdje smije pisati, de mi onda molim vas lijepo i objasnite zasto ne radite svoj posao? Odnosno zasto na temi koja je namijenjena samo za navijace Bayerna ja vidim druge forumase???
Vidim vecina nas osipa paljbu po Pepu, po sistemu, po pozciji pojedinih igraca gdje ih on gura. Ali pogledajmo realno situaciju. Poraza su nas kostale individualne greske. Nije Pep uzrok gresaka Dante,Xabia i Boatenga. Da je Lahm pogrijesio na sredini terena iz cega bi izasla kontra, ja bi rekao da je on kriv.
Imajte na umu da su nama povrijedjeni kljucni igraci. Igraci koji su nezamijenjivi. Sta mislite kako bi izgledao Real bez Modrica, Ronalda, Balea, Isca, Marcela???
Kako bi izgledala Barca bez Messia, Neymara, Busquetsa, Inieste, Albe???
Iskreno mislim da nije sve izgubljeno, te da je ovo rezultat koji je u istinu nadoknadiv. Taj Porto nije nista bolja ekipa od City-a ili nekog drugog top klupa da im se ne bi mogla zavuc dva komada kod kuce, pa cak i sa ovakvim sastavom.
Koliko je moguce da se drugi igraci oporave, to je realno malo vjerovatno. Ali mislim da ce dobra zamjena biti Badstuber - Dante. Ukoliko Ribery i Schweini budu spremni, treba ih gurnuti u vatru od pocetka. Ima jos dosta da se igra, nista nije izgubljeno, ne zaboravite da su klubovi ispracani sa AA i sa 7 komada.
Samo mi nemojte tog nekog kukanja na trenera i ostalo. Ne gotivim ni ja nacin na koji igramo, ali nije sigurno do njega, pa bog te 5igraca iz prve postave nam fali...
Stern des Südens
Ma neka se malo naslade svi ba
Imaju i oni svojih 5 minuta a mi se mozemo pretvarati da nam je svejedno i vadit se na povrede kljucnih igraca al qrac. opet je ovaj sastav i skuplji i bolji od sastava Porta.
Bit ce bolje u revansu, valda

Imaju i oni svojih 5 minuta a mi se mozemo pretvarati da nam je svejedno i vadit se na povrede kljucnih igraca al qrac. opet je ovaj sastav i skuplji i bolji od sastava Porta.
Bit ce bolje u revansu, valda

Meni je potpuno neshvatljivo da ste igrače sa 30+ godina (Robben, Ribery, Alonso) raubali u ligi na otpacima tipa Paderborn, Hamburg, Hannover, Stuttgart umjesto da ste ih sačuvali i dali priliku npr. Rodeu, Gaudinu ili Pizaru. Poznato je da su igrači sa 30+ skloniji ozljedama i da teško drže koncentraciju kroz dugački period, a osim toga je trebalo dati priliku mladima a ne da vam sad jedan Rode koji kroz ligu nije skupio veću minutažu igra najvažniju utakmicu sezone. Ovo pripisujem poznatom Pepovom ziheraškom mentalitetu, htio je impresionirati publiku i ostaviti iza sebe neprikosnoveni rezultat u ligi, ali nije gledao potez dalje.
Ja mislim da možete proći, ali kontra mišljenju većine mislim da je sve u rukama Porta. Ako njihovi napadači budu dovoljno hrabri i prisebni mogu dati gol iz kontre, kvalitetu za to sigurno imaju (Martinez, Tello, Torres), a nakon toga ste na konopcima. Moja prognoza - triler završnica, 4-2 za vas i ispadanje. Daj bože da sam u krivu.
Ja mislim da možete proći, ali kontra mišljenju većine mislim da je sve u rukama Porta. Ako njihovi napadači budu dovoljno hrabri i prisebni mogu dati gol iz kontre, kvalitetu za to sigurno imaju (Martinez, Tello, Torres), a nakon toga ste na konopcima. Moja prognoza - triler završnica, 4-2 za vas i ispadanje. Daj bože da sam u krivu.
Skup tim ne znači kvalitetan uigran tim,po tome ja ne bi sudio.šta je onda sa psg,citijem,realom.neće se ponoviti greške siguran sam,nece biti lahko al će mo proći.
VOLIM BAYERN
- Bayern@heart
- Kontakt:
U utorak prije utakmice da ULINATOR dođe u svlačionicu i da im objasi neke stvari nemože se igrati u LP za Bayern preko neke stvari posebno za one koji su sinoc strašno kiksali
Sanse da cemo proc se mjeere sa tim da ce bakir zaposliti 100000 ljudi hahaha. Nadat se al sanse su nam 13%.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ima li kakvih informacija hoće li se neko od povređenih vratiti do utorka
Ili da sa Nojerom pođemo u veznom redu 

- Centre forward
- Kontakt:
Cirkus tačno. Ima ih (vjerujem) i na državnim jaslama koji uredno obavljaju građansku dužnosti za bijednu milju i fala Bogu vise povazdan na forumu a od sinoć ni mukajet. Možda nije leg'o topli obrok, pa bojkotuju.proFCB je napisao/la:Najprije zelim pozdraviti sve admin,modove i ostale. Kada ste pokrenuli Bayernov pdf i poceli otvarati teme u kojima ste naglasili tko gdje smije pisati, de mi onda molim vas lijepo i objasnite zasto ne radite svoj posao? Odnosno zasto na temi koja je namijenjena samo za navijace Bayerna ja vidim druge forumase??
PS: Volio bih da prodjemo, ne zbog igrača i maestra Pepa jer nisu ni zaslužili, neg' zbog stručnjaka Valensije i Romaria. Matorci ne mogu shvatit' neke najosnovnije stvari (tipa ima predviđena tema za trolove i neznalice) a još bi i da diskutuju. Kakav paradox. Ovu Arsenovu balavudriju mogu i shvatit', donekle.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- BavaracZenica
- Kontakt:
I to je dio zivota , treba prihvatit poraz kakav god on bio, tako je moralo biti i gotovo.
Ne znam sta bi napisao , jer sve je vec napisano i od strane nasih bavaraca i od strane padobranaca nekih , doduse neki su napisali normalne stvari i svoja misljenja, a neki sviraju preko neceg.
Odbrana je pogresila, mislim ja odavno nisam gledao losiju utakmicu Bayerna mozda jos od poraza protiv Batea
Sta je tu je, ne treba nikog potcjenjivat, ostala je ta uzvratna utakmica, varaju se svi oni koji misle da Bayern nece pruziti totalno drugaciju utakmicu, ili ce izgubit kao protiv Reala ili ce nakantat Porto..
Eto to su te dvije opcije.. Povrede spominjati necu, i to je sastavni dio fudbala. Samo zelim da pruze najbolju utakmicu daleko jace u duele ulazit, igrati pred nasim navijacima dostojno, pa ak treba i ispast ispast, ali pruziti strasnu utakmicu.
Ocekujem prolaz, dok ima nade treba se boriti, postici sto vise golova, nadat se da za 7 Dana Dante , Boateng Alonso nece uciniti iste stvari, mozda postanu heroji
Da zavrsi sezona pa cemo sumirat sve.. ali ovo sto Romario , donekle se slazem sa njim, nama treba njemacka krv na kormilu, taj sistem, ali treba odigrat do kraja utakmice, izvuci dobitke i gubitke, prihode i rashode, sta smo mogli uciniti a sta nismo !
Ne znam sta bi napisao , jer sve je vec napisano i od strane nasih bavaraca i od strane padobranaca nekih , doduse neki su napisali normalne stvari i svoja misljenja, a neki sviraju preko neceg.
Odbrana je pogresila, mislim ja odavno nisam gledao losiju utakmicu Bayerna mozda jos od poraza protiv Batea

Sta je tu je, ne treba nikog potcjenjivat, ostala je ta uzvratna utakmica, varaju se svi oni koji misle da Bayern nece pruziti totalno drugaciju utakmicu, ili ce izgubit kao protiv Reala ili ce nakantat Porto..
Eto to su te dvije opcije.. Povrede spominjati necu, i to je sastavni dio fudbala. Samo zelim da pruze najbolju utakmicu daleko jace u duele ulazit, igrati pred nasim navijacima dostojno, pa ak treba i ispast ispast, ali pruziti strasnu utakmicu.
Ocekujem prolaz, dok ima nade treba se boriti, postici sto vise golova, nadat se da za 7 Dana Dante , Boateng Alonso nece uciniti iste stvari, mozda postanu heroji

Da zavrsi sezona pa cemo sumirat sve.. ali ovo sto Romario , donekle se slazem sa njim, nama treba njemacka krv na kormilu, taj sistem, ali treba odigrat do kraja utakmice, izvuci dobitke i gubitke, prihode i rashode, sta smo mogli uciniti a sta nismo !

FC Bayern !!!!!
- FranckRibery
- Kontakt:
Pizza odlazi sto znaci doci ce novi spic u ekipu, a red je bio da imamo kvalitetnu zamjenu kad muller i lewa imaju problema zabiti... ali realno moramo se u svim linijama pojacati ponajvise na krilima i bekovima. Po meni onome bernatu, da je neko jaci bio na njegovoj strani, npr neko iz barce ili reala bila bi nam tek dzenaza. Ali i quaresma se proslavi protiv nas ...
((( rafa je ogranicen igrac nikad nista puno nije ni napravio kad igra beka, zato pod hitno lahma na bok a ne pustit ga da trckara po sredi a bez ikakvog ucinka... volim guardiolu al fkt previse kenja s ovim rotacijama ... od dantea ocekujem da napusti klub na kraju sezone, nije to vise onaj igrac koji nama treba ... jbga bio bi red da dovedemo de bruynea, da probaju hazarda dovesti... definitivno nam trebaju pojacanja da mozemo adekvatno zamijeniti robberya na tim pozicijama... ostaje nada da mozemo proci ali kako smo jucer igrali nedoo Bog nikom... nadam se samo da je bio los dan ...:/

Šanse Porta da će vidjeti 1/2 su nekih 4%, sinoć me nisu uopšte impresionirali samo su iskoristili poklone naše komične odbrane, koja je napravila više greški u 45 min nego za tri sezone.Sad je na ovoj ekipi jedan veliki zadatak da pokaže koliko može a mislim da može puno i da je zaostatak od dva gola nadoknadiv.
Za revanš se nadam da ćemo imati u kadru Riberya i Schweinsteigera te eventualno Robbena.Veliki je problem što odbranu neće držati Benatia koji je u ovom trenutku Maldini za Dantea.
Alonso u zadnje vrijeme igra katastrofalno sinoć dva puta pogriješi na isti način i umalo da primimo i drugi gol zahvaljući njemu.Muller i Gotze neprimjetni fkt očajna partija.
Thiago i Lahm nakon povreda su još daleko od prave forme, previše izgubljenih lopti nas sredini čime su otvarali kontre igračima Porta.
Za revanš se nadam da ćemo imati u kadru Riberya i Schweinsteigera te eventualno Robbena.Veliki je problem što odbranu neće držati Benatia koji je u ovom trenutku Maldini za Dantea.
Alonso u zadnje vrijeme igra katastrofalno sinoć dva puta pogriješi na isti način i umalo da primimo i drugi gol zahvaljući njemu.Muller i Gotze neprimjetni fkt očajna partija.
Thiago i Lahm nakon povreda su još daleko od prave forme, previše izgubljenih lopti nas sredini čime su otvarali kontre igračima Porta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/verlet ... 15168.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jos jedan na listi povrijedjenih.
Ali ja opet vjerujem u prolaz.
Jos jedan na listi povrijedjenih.
Ali ja opet vjerujem u prolaz.
Naš najveći protivnik su ozlijede a tu ima krivice i Guardiole,ovo nije normalno koliko imamo povrjeđenih igrača pa gori smo od Arsenala po tom pitanju.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja uopste ne vjerujem da cemo proci,imam skroz neki los osjecaj.
#miasanmia
Realno prilike niste imali a imali ste posjed lopte preko 60%, i onaj gol cista sreca
Boateng probio desnu stranu ubacio i Thiago zakucao loptu, čuj čista sreća. 

Hajd da se ne zavaravamo i da budemo realni....Nije to bila utakmica s mnogo prilika, faktički je osim 3 poklona naše odbrane, Porto imao još jednu priliku kada je Neuer sjajno reagovao. Tu je bila i ona prečka u prvom poluvremenu, kada Neuer nije baš najbolje reagovao.
Naš gol je plod sjajne akcije i nažalost smo pravi Bayern vidjeli u samo toj jednoj akciji. Bila je tu još jedna prilika Lewandovskog koji je prebacio loptu glavom preko gola iz izgledne prilike, kod rezultata 1:0 za Porto. Tu je već moglo biti neriješeno...
Posjed je naravno poslije neučinkovit, jer kada gubiš i krenu ti kola niz brdo ne smiješ više puno ni rizikovat.
Zbog ozljeda, kratke klupe, tačnije nedovoljno kvalitetne klupe nije se moglo kod 1:3 ubaciti u brzinu više. I to je razumljivo, tu postoji opravdanje.
Opravdanja nema za 3 amaterske greške, koje su bile na nivou njemačke regionalne lige. I to ponovljeno i ponovljeno poigravanje pred šesnaestercom. Od 3 greške 2x amatersko gubljenje lopte i treća greška amatersko podlijetanje Boatenga (igra duže na visokom nivou, ali u onoj akciji je podbacio totalno).
Pošto Bayern ne može ponoviti onako lošu utakmicu, jer gore od onog sinoć Bayern ne može odigrati, očekujem skroz drugačije izdanje u revanšu. Bayern treba, mora i PROĆI ĆE Porta...
Ja sam uvijek govorio, ne može se od nekog tražiti da uzme LP (pogotovo što je tako davno nismo ni uzeli), ali se mora očekivati da se prođe ekipa od koje je Bayern nesumjivo jači. I tu nema isprika....
Naš gol je plod sjajne akcije i nažalost smo pravi Bayern vidjeli u samo toj jednoj akciji. Bila je tu još jedna prilika Lewandovskog koji je prebacio loptu glavom preko gola iz izgledne prilike, kod rezultata 1:0 za Porto. Tu je već moglo biti neriješeno...
Posjed je naravno poslije neučinkovit, jer kada gubiš i krenu ti kola niz brdo ne smiješ više puno ni rizikovat.
Zbog ozljeda, kratke klupe, tačnije nedovoljno kvalitetne klupe nije se moglo kod 1:3 ubaciti u brzinu više. I to je razumljivo, tu postoji opravdanje.
Opravdanja nema za 3 amaterske greške, koje su bile na nivou njemačke regionalne lige. I to ponovljeno i ponovljeno poigravanje pred šesnaestercom. Od 3 greške 2x amatersko gubljenje lopte i treća greška amatersko podlijetanje Boatenga (igra duže na visokom nivou, ali u onoj akciji je podbacio totalno).
Pošto Bayern ne može ponoviti onako lošu utakmicu, jer gore od onog sinoć Bayern ne može odigrati, očekujem skroz drugačije izdanje u revanšu. Bayern treba, mora i PROĆI ĆE Porta...

Ja sam uvijek govorio, ne može se od nekog tražiti da uzme LP (pogotovo što je tako davno nismo ni uzeli), ali se mora očekivati da se prođe ekipa od koje je Bayern nesumjivo jači. I tu nema isprika....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Nerminovic
- Kontakt:
Moram vam ovo pokazati...FC Hollywood se vraca.
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/muelle ... 16451.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/muelle ... 16451.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije samo Müller-Wohlfarth dao otkaz nego cijeli medicinski tim.The whole medical staff in FC Bayern is stepping down
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Katastrofa.
Najjaci tim dao otkaz i sigurno da Pep ovdje ima sta reci jer je posebno on imao problema sa Wohlfarthom.
Najjaci tim dao otkaz i sigurno da Pep ovdje ima sta reci jer je posebno on imao problema sa Wohlfarthom.
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Nova informacija...

Pep se naljutio znaci, sve je jasno.Müller-Wohlfahrt and his medical staff resigned as they feel they are being blamed for the loss.

BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.