U Arsenalu imaju mjesta
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Jel ovo ozbiljno ?
U Arsenalu imaju mjesta

U Arsenalu imaju mjesta
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Pep dakle sve svalio na doktore i otjero najboljeg sportskog doktora čovjeka kojem su na ljecenje dolazile najvece sportske zvijezde i bivale izljecene čovjek koji je jednog Robbena oporavio od stalnih povreda i bolesti koji je sad upravo zbog njega među tri najbolja igrača na svijetu zaista zalosno. Pep ako neprodes u utorak i na kraju ne osvojis LP mislim da je vrijeme Da i Ti odes ipak ovako se Ne odnosi prema legendaama Bayerna
Muller Wohlfahrt jedan od nas
-
Nerminovic
- Kontakt:
Izgubio sam povjerenje u Pepeta, prvi put ovo kazem jer sam inace uvijek bio pro-Pep.Bayern@heart je napisao/la:Pep dakle sve svalio na doktore i otjero najboljeg sportskog doktora čovjeka kojem su na ljecenje dolazile najvece sportske zvijezde i bivale izljecene čovjek koji je jednog Robbena oporavio od stalnih povreda i bolesti koji je sad upravo zbog njega među tri najbolja igrača na svijetu zaista zalosno. Pep ako neprodes u utorak i na kraju ne osvojis LP mislim da je vrijeme Da i Ti odes ipak ovako se Ne odnosi prema legendaama Bayerna
Prolazak ili noga, biraj sam, Pep.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Malo po malo i svi nesto na Pepuna nasrcu,pomalo ga degradiraju,pomalo gube strpljenje i povjerenje.Bojim se, na zalost da mi anti Pepunovci nismo "mlatili praznu slamu" jel se tako kaze.Ako nas mentalist Patrik Pep Jane Gvardiola ne izvede neki trik i dogura do finala LP i on ce da ide sa mjesta trenera.A kako vidim, ako sam dobro skonta stari dobri Otmar Hizwald priziva onog ljutog žuću kod nas iz Bvb-a.Bujrum da vidis sta je gigant 
VOLIM BAYERN
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ima negdje i na Twitteru video kako Pep aplauzira doktorima nakon povrede Benatie.
BackSpace United
BackSpace United
- Centre forward
- Kontakt:
Sad mu i doktori ne valjaju. Najskuplje muške obrve današnjice (izvini Sveti jbg) su se liječile kod Dr Milera, koji je bez sumnje najbolji u svom poslu, al' eto njemu haman ne paše. Idi neznalice jedna nepismena. Sa sobom povedi Gecea ženi, a Rafinju tetki. Ostaće upamćen k'o strateg koji je najboljeg desnog beka na svijetu (a možda i ikad) prebacio na centar. Šta je Švabo dopustio, da mu Španci kolo vode... 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Otkaz?
Muller-Wohlfahrt, osoba koja je više od 30 godina zajedno sa timom i čitavo to vrijeme valjao a sada ne valja...Osoba kojoj dolazi Kobe Bryant i Usain Bolt sa drugog kraja svijeta radi terapija, osoba zbog kojeg često vidiš Ronalda u Minhenu ...
Ja samo ne mogu da vjerujem ovim rukovodiocima Bayerna pa jel se to toliko zarađuju pare na marketingu da ne smiješ reći "a"...
Muller-Wohlfahrt, osoba koja je više od 30 godina zajedno sa timom i čitavo to vrijeme valjao a sada ne valja...Osoba kojoj dolazi Kobe Bryant i Usain Bolt sa drugog kraja svijeta radi terapija, osoba zbog kojeg često vidiš Ronalda u Minhenu ...
Ja samo ne mogu da vjerujem ovim rukovodiocima Bayerna pa jel se to toliko zarađuju pare na marketingu da ne smiješ reći "a"...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 16 apr 2015, 22:46, ukupno mijenjano 2 puta.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Lik od 1976. godine u Bayernu, od 1997. nije propustio utakmicu, svaki put na klupi

" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji apaluz
Koji apaluz
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Najveci krivac za ovo je uprava. Njima je prije svega novac najpreci pa sve ostalo. A ako doktori, na ovaj i onaj nacin ugrozavaju profit onda je ovo i logicno. Sacekat cemo da vidimo sta je u pitanju.thulkazal je napisao/la:Otkaz?![]()
Muller-Wohlfahrt, osoba koja je više od 20 godina zajedno sa timom, osoba kojoj dolazi Kobe Bryant i Usain Bolt sa drugog kraja svijeta radi terapija, osoba zbog kojeg često vidiš Ronalda u Minhenu ...![]()
Svakako nesto nije uredu cim ovolike povrede i pad spreme kod igraca.
Muller ne moze nikako biti odgovoran za ovaj broj povreda... Odugovlačenje sa povredama Thiaga i Martineza se desilo jer ih je Pepun slao po katalonskim vukojebinama gdje doktori liječe po brazilskim amazonijama nekim voodoo tehnikama...muamerc je napisao/la: Najveci krivac za ovo je uprava. Njima je prije svega novac najpreci pa sve ostalo. A ako doktori, na ovaj i onaj nacin ugrozavaju profit onda je ovo i logicno. Sacekat cemo da vidimo sta je u pitanju.
Svakako nesto nije uredu cim ovolike povrede i pad spreme kod igraca.
Kako doktor da spriječi povrede kad je rotacija NIKAKVA... Cirati ću @ledera koji je to najbolje objasnio ...
ledar je napisao/la:Meni je potpuno neshvatljivo da ste igrače sa 30+ godina (Robben, Ribery, Alonso) raubali u ligi na otpacima tipa Paderborn, Hamburg, Hannover, Stuttgart umjesto da ste ih sačuvali i dali priliku npr. Rodeu, Gaudinu ili Pizaru. Poznato je da su igrači sa 30+ skloniji ozljedama i da teško drže koncentraciju kroz dugački period, a osim toga je trebalo dati priliku mladima a ne da vam sad jedan Rode koji kroz ligu nije skupio veću minutažu igra najvažniju utakmicu sezone. Ovo pripisujem poznatom Pepovom ziheraškom mentalitetu, htio je impresionirati publiku i ostaviti iza sebe neprikosnoveni rezultat u ligi, ali nije gledao potez dalje.
Nedam Wolfharta! Nedam! - nek idu svi u 3pm ako ga otjeraju ili dopuste otkaz, i Pep i Sammer i Sahadjija i onaj lopov... Covjek je hipokrat sportske medicine, zaduzio je Bayern i Njemacku ko niko. Treba spomenik da mu dignu...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Pep nek' se pita zbog cega je lista povreda tolika, nije samo doktor kriv yebo ga on.
BackSpace United
BackSpace United
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dosad sam bio umjeren prema Pepu nakon ovoga sa najboljiim sportskim doktorom Kataloncu mislim odbrojaju se i kod mene i vecine navijaca Bayerna posljedni minuti strpljenja prema njemu. Utorak je ključan kao i ako prođe titula od kraja u LP.
ULINATORE VRATI SE i uspostavi red u našoj svetinji nece španci uspostavljati red u Bayernu. Karl Heinz ocekujemo odgovor o ovome sto se desilo.
Muller Wohlfahrt jedan od nas Legend of FC Bayern
ULINATORE VRATI SE i uspostavi red u našoj svetinji nece španci uspostavljati red u Bayernu. Karl Heinz ocekujemo odgovor o ovome sto se desilo.
Muller Wohlfahrt jedan od nas Legend of FC Bayern
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Kakva hinja od covjeka,uvijek sam ga mrzio jer je glumio nekog gospodina,a ustvari je podmukli dzukac koji pokaze svoje pravo lice kada je najteze,jedne godine je Sanchezu psovao majku jer se ovaj povrijedio na tekmi Barce,navodno zbog toga sto je igrao citavu tekmu za Cile a bilo mu je receno da igra samo poluvrijeme,pa ako je ovaj doktor zalijecio Robbena,koji dok je igro za Real je bio vise povrijedjen nego sto je igro,msm koga ne moze zalijecit.topnik1 je napisao/la:
Koji apaluz
Nego hinja nece da preuzme krivicu na sebe,slabe pripreme,slabi treninzi ili mozda obrtnuto,prevorsiranje igraca,najlakse je druge optuzivat.
Sve mogu razumjeti,ali da KHR i ostali nemaju nsita za reci to mi je nevjerovatno. Je li moguce da je upravo covjek koji je dosao u Bayern, bio zamisljen kao jedan koji ce napraviti iskorak, zapravo nas doveo do ruba dna???
NE vjerujem da ce doc otici...
NE vjerujem da ce doc otici...
Stern des Südens
effe_sa je napisao/la:Bayern treba, mora i PROĆI ĆE Porta...![]()
Ovo mi diže raspoloženje, jer nikad ne fulaš, valjda nećeš ni sad.
Ostatak je također odličan, Porto je odigro isto kao i Šahtar i Bayern je odigrao isto kao u Ukrajini, nespremno, nonšalantno, potcjenjivački.
Jedina razlia su banalne greške kojih tamo nije bilo, nevjerovatno 3 iste greške, 3 poklonjena gola, to nam se zadnji put protiv Citya ove jeseni desilo, i opet su krivci bili Alonso i Boa.
Alonso zna prodati loptu, zna biti dekoncentrisan, čudi za igrača tog kvaliteta i iskustva.
Po mom mišljenju skroz drukčija je trebala zamisao da bude, imaš naprijed Lewija, majstora u osvajanju ničijih lopti, majstora u zadržđavanju, građenju, trebalo je više preskakati, pogotovu u odsustvu glavnih igrača, nažalost mi tako ne znamo igrati, tačnije Gvardo ne zna, lopta mora po zemlji od golmana, ne daj Bože da golman to naprijed degažira.
Opet ponavljam, Dante je imao katastrofalnu grešku, neispravljivu, ali poslije toga bio glavni igrač odbrane, milion dobivenih duela.
Glavna krivica u ovoj igri ide na dušu veznog reda i Pepa, vezni red kao da nije postojao,
Lewa naprijed poput lava, impresionira me čovjek.
Muller također loš, sve u svemu po Pepu je trebalo da ostane na nuli, ovako nas greške koštaše.
Ne prođemo li ovo neću sebi doći, ko zna...
Još nas i doktorski tim napusti, katastrofa, prođemo li ovo idemo do kraja.
Pričao malo s pojedinim ljudima, navijači Barce, Reala, kažu da hoće Bajo prije ispasti da ne moraju s nama igrati.
To su činjenice, cijela Evropa od nas strepi, toliko smo jaki, i zbog toga ne bih prežalio da nam dželat jedan Porto bude.
Hoću da gledam polufinale, ne mogu do iduće godine čekati, hoću odmah duele sa ovim najjačim, to mi treba, toga sam željan i previše, tog polufinala finog proljetnog zraka, to se pamti, tu se najviše uživa.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nemamo pojma sta se dogadja iza kulisa, gdje Sammer, Kalle...boli me qurac da vam iskreno kazem, trenutno me jedino Porto zanima.
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.