Hahaha moguce,vidjecemo kad dodju pravi protivnici,cije price ce imati vise osnoveKorinov je napisao/la:@suhi mogao bi ti biti protjeran sa foruma.![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
LenBias je napisao/la:bezmudi momak, da budemo precizniji, cim je kao kakva zena pobjegao iz najveceg kluba svih vremena
Kad je kapiten Raul pobjegao moze i on
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
daj unormali se malosuhi je napisao/la:LenBias je napisao/la:bezmudi momak, da budemo precizniji, cim je kao kakva zena pobjegao iz najveceg kluba svih vremena
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pa ako pročitaš neke postove pažljivije nisi ti jedini koji se to pita.Ja ne vjerujem da se LP može uzet.Ligu možemo jer Barcelona ne igra ništa specijalno,a Pateticovci i pored toga što cijelu sezonu igraju odlično imaju samo bod prednosti,ako im forma padne na samo 2-3 sedmice to će biti dosta da se odvojimo od njih.suhi je napisao/la:Hahaha moguce,vidjecemo kad dodju pravi protivnici,cije price ce imati vise osnoveKorinov je napisao/la:@suhi mogao bi ti biti protjeran sa foruma.![]()
Ko je ono ostao i kad je na klupu stavljen?Iker.Zašto?Jer je najveći Madridista.suhi je napisao/la:LenBias je napisao/la:bezmudi momak, da budemo precizniji, cim je kao kakva zena pobjegao iz najveceg kluba svih vremena
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
LenBias je napisao/la:daj unormali se malosuhi je napisao/la:LenBias je napisao/la:bezmudi momak, da budemo precizniji, cim je kao kakva zena pobjegao iz najveceg kluba svih vremena
Pa to je vasa logika nije moja. Ozil otisao jer se nije htio boriti za mjesto s Iscom i herom ? Bale-a ne racunam.
Raul je isto otisao jer se nije htio boriti za mjesto s Benzemom i Higuainom, Mou mu nije mogao garantovati da ce igrati.
Sta se poslije toga pokazalo ?
Da su benz i pipita se takmicili ko ce biti veci flop,jos se ovaj drugi ozlijedio ,prvi igrao katastrofalno.
Sta se pokazalo u slucaju ozila ?
Isco najveci flop u realu ,a hero ga prati u stopu .
Al naravno lakse je reci da je ozil picka ,nego da je zrtva perezove transfer politike,gdje je potrosio 200M ,doveo nepotrebne igrace za prvi tim i morao je zaraditi nesto .
Ma pusti neznalice. Vjerovatno ce sad krenuti prica tipa " ne mozes porediti Ozila i Raula " al ce svaki covjek inteligentniji od Ramosa shvatiti da to skoro dodje na isto. Trener ne racuna na tebe i ono malo sto racuna gura te na neprirodnu poziciju i u godini kad se igra svjetsko prvenstvo trebas grijati klupu iako si poslije Ronalda najbolji igrac ekipe.
znaci mozes porediti raula i ozila, igraca koji je sve moguce dokazao u svojoj karijeri i ozila koji u odnosu na raula nije kako treba ni zakoracio u svijet fudbala a ne dokazao se? odlicno, lijepo je znati da ima ljudi koji tako razmisljaju 
Mozda nisi shvatio dobro. Raul jeste dao vise Realu , naravno al' je kod odlaska ista stvar. I Raul je kao i Ozil zelio ostati u klubu uz to su zeljeli igrati. Vidjevsi da trener ne racuna ozbiljno na njh , oba su u dogovoru sa klubom potrazili novu sredinu gdje ce imati minutazu kakvu zasluzuju. I to nije nikakvo tjeranje kako maloumnici znaju reci u vezi Raula nit' je bjezanje u vezi Ozila.
Ozilu da je garantirana minutaza i rola u timu kakvu je imao kod Mourinha i kakvu bi imao u velikoj vecini svjetskih timova , ja sam ubjedjen da bi ostao.
Ozilu da je garantirana minutaza i rola u timu kakvu je imao kod Mourinha i kakvu bi imao u velikoj vecini svjetskih timova , ja sam ubjedjen da bi ostao.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 29 jan 2014, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
ja ne znam što ti trošiš vrijeme objašnjavajući ovom kurd-kultu neke očite stvari. Najbitnija stvar je ta da ta krampa više ne igra u madridu, a gospoda može do sutra da pizzdi po potpisima, i da ga spominje svaki drugi post ne bi li isprovocirali ponovo kakvu raspravu.LenBias je napisao/la:znaci mozes porediti raula i ozila, igraca koji je sve moguce dokazao u svojoj karijeri i ozila koji u odnosu na raula nije kako treba ni zakoracio u svijet fudbala a ne dokazao se? odlicno, lijepo je znati da ima ljudi koji tako razmisljaju
naprijed rejal
shvatio sam ja, vidi, problem je sto ne mozes porediti odlaske raula i ozila, ovaj u godinama pred penziju ne moze biti nivo za jedan real madrid ma koliko dobar igrac bio i glupo je drzati ga na klupi da sjedi i truhne do kraja karijere i zato je pusten da ide dalje zaraditi jos koliko moze i gdje moze do kraja karijere dok je ozil mlad kakav jeste (i zena kakva jeste) kada je vidio da raste konkurencija u najvecem klubu svih vremena vidio kako su mu tu sve manje i manje sanse i umjesto da se dokaze da tu pripada i da je dovoljno dobar uhvatio odmah sturu iz kluba, ne znam kako ti to nije jasno, pa tadva slucaja su nebo i zemlja, ne mogu se vise razlikovati nikako, ovo je stvarno zadnji put da pisem u slucaju bezmudog turcina, nema smisla vise, ko i nakon posta ne shvata kakva je to kukavica nema sanse da to ikada shvati i neka i dalje navija, postuje i bodri istog, sto se mene tice on je kukavicki otisao i na taj nacin samo pokazao da nije ni blizu ono sto se mislilo da jest tj da nije dostojan igranja u real madridu
U ovoj situaciji ih mogu porediti ,jer su napustili klub iz istih razloga.LenBias je napisao/la:znaci mozes porediti raula i ozila, igraca koji je sve moguce dokazao u svojoj karijeri i ozila koji u odnosu na raula nije kako treba ni zakoracio u svijet fudbala a ne dokazao se? odlicno, lijepo je znati da ima ljudi koji tako razmisljaju
Dokazivanje ?
Ozil je u real dosao kao ne dokazan igrac,iz malog kluba,za male pare,15M eura,sto je za pereza ko meni 2km.
3 godine u realu bio najbolji asistent u evropi,kreirao po 150 sansi po sezni ,to je otprilike 450 sansi u 3 sezone,vise nego bilo koji igrac u zadnjih 10 godina.
3 godine za redom izabran za najboljeg igraca njemacke.
Pokazao se kao najbolji transfer Reala odavno,s obzirom na cijenu za koju je doveden.
Realova igra nije imala smisla ako alonsa i ozila nije bilo u formi ni proslih sezona.
Dvojac od kojeg je sve zavisilo. I sad se to vidi,alonso nije na istom nivou ko prije ,a ozila nema.
Toliko o dokazivanju
pa normalno da je zavisila igra od njega i alonsa kad igraju na najbitnijim pozicijama za igru tima 
naprijed rejal
Jesi ti barem svjestan (a kontam da jesi) da Ezel svakako ne bi imao mjesta u ovih 4-3-3 ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Opet okreces pricu. Vratimo se ono , zasto su otisli...LenBias je napisao/la:shvatio sam ja, vidi, problem je sto ne mozes porediti odlaske raula i ozila, ovaj u godinama pred penziju ne moze biti nivo za jedan real madrid ma koliko dobar igrac bio i glupo je drzati ga na klupi da sjedi i truhne do kraja karijere i zato je pusten da ide dalje zaraditi jos koliko moze i gdje moze do kraja karijere dok je ozil mlad kakav jeste (i zena kakva jeste) kada je vidio da raste konkurencija u najvecem klubu svih vremena vidio kako su mu tu sve manje i manje sanse i umjesto da se dokaze da tu pripada i da je dovoljno dobar uhvatio odmah sturu iz kluba, ne znam kako ti to nije jasno, pa tadva slucaja su nebo i zemlja, ne mogu se vise razlikovati nikako, ovo je stvarno zadnji put da pisem u slucaju bezmudog turcina, nema smisla vise, ko i nakon posta ne shvata kakva je to kukavica nema sanse da to ikada shvati i neka i dalje navija, postuje i bodri istog, sto se mene tice on je kukavicki otisao i na taj nacin samo pokazao da nije ni blizu ono sto se mislilo da jest tj da nije dostojan igranja u real madridu
Raul jeste bio u godinama al' je i kao takav bio voljan igrati ako trener bude ozbiljno racunao na njega. Da su mu garantirali da ce igrati onoliko koliko on smatra da zasluzuje , ostao bi.
Kod Ozila ista stvar, covjek je bio svjestan da ne zasluzuje grijati klupu Iscu i Baleu , vjerovatno bi ga Carlo koristio na krilu , tu naravno ne bi bio u stanju da pokaze svo znanje , izgubio bi rolu startera, forma bi mu bila u kurrcu pred svjetsko prvenstvo sa Elfom , koji mu je naravno vazniji od kluba. Carlo forisira 4-3-3 , Ozil tu mjesta nema. Sasvim logican i razumljiv potez da napusti klub.
Opet ponavljam , da mu je garantirana uloga kakvu je imao ranije , ja sam siguran da bi ostao.
I od mene dosta brate na ovu temu.
[youtube][/youtube]
Pique mu redovnija mušterija od Irine.
dobro, ofirao ga je što jest jest....ali ima klipova gdje i Pique njega uzima u duelimageoxx je napisao/la:[youtube][/youtube]
Donekle tacno ,al realno ne bi bilo potrebe za 4 3 3 formacijom, anceloti je presao na nju samo zato sto niko nije mogao odigrati ulogu 10ke u 4 2 3 1. Iako bi i 4 3 3 funk bolje sa ozilom,jer alonso je uvijek defanzivan,a pored ovako dobrog luke u defanzivi ,ozil ne bi moramo puno raditi nazad,s obzirom koliko bi dobili kreativnosti prema napred.Raul_64 je napisao/la:Jesi ti barem svjestan (a kontam da jesi) da Ezel svakako ne bi imao mjesta u ovih 4-3-3 ?
Bravo sveti, napokon si priznao kljuc problema ove sezone.Sveti je napisao/la:pa normalno da je zavisila igra od njega i alonsa kad igraju na najbitnijim pozicijama za igru tima
Ko je šta rekao za problem, i ko je spomenuo tekuću sezonu? nadovezao sam se na tvoju konstataciju da je igra tima bila loša kada su alonso i ezil bili van forme, što je i logično kada i jedan i drugi igraju na pozicijama graditelja napada.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.