Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

suhi
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la suhi » 29 jan 2014, 15:43

Korinov je napisao/la:@suhi mogao bi ti biti protjeran sa foruma. :mrgreen: :P
Hahaha moguce,vidjecemo kad dodju pravi protivnici,cije price ce imati vise osnove :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 jan 2014, 15:46

LenBias je napisao/la:bezmudi momak, da budemo precizniji, cim je kao kakva zena pobjegao iz najveceg kluba svih vremena

Kad je kapiten Raul pobjegao moze i on :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jan 2014, 15:46

suhi je napisao/la:
LenBias je napisao/la:bezmudi momak, da budemo precizniji, cim je kao kakva zena pobjegao iz najveceg kluba svih vremena

daj unormali se malo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 29 jan 2014, 15:47

suhi je napisao/la:
Korinov je napisao/la:@suhi mogao bi ti biti protjeran sa foruma. :mrgreen: :P
Hahaha moguce,vidjecemo kad dodju pravi protivnici,cije price ce imati vise osnove :mrgreen:
Pa ako pročitaš neke postove pažljivije nisi ti jedini koji se to pita.Ja ne vjerujem da se LP može uzet.Ligu možemo jer Barcelona ne igra ništa specijalno,a Pateticovci i pored toga što cijelu sezonu igraju odlično imaju samo bod prednosti,ako im forma padne na samo 2-3 sedmice to će biti dosta da se odvojimo od njih.
suhi je napisao/la:

Ko je ono ostao i kad je na klupu stavljen?Iker.Zašto?Jer je najveći Madridista.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 jan 2014, 15:52

LenBias je napisao/la:
suhi je napisao/la:

daj unormali se malo

Pa to je vasa logika nije moja. Ozil otisao jer se nije htio boriti za mjesto s Iscom i herom ? Bale-a ne racunam.

Raul je isto otisao jer se nije htio boriti za mjesto s Benzemom i Higuainom, Mou mu nije mogao garantovati da ce igrati.

Sta se poslije toga pokazalo ?

Da su benz i pipita se takmicili ko ce biti veci flop,jos se ovaj drugi ozlijedio ,prvi igrao katastrofalno.

Sta se pokazalo u slucaju ozila ?

Isco najveci flop u realu ,a hero ga prati u stopu .

Al naravno lakse je reci da je ozil picka ,nego da je zrtva perezove transfer politike,gdje je potrosio 200M ,doveo nepotrebne igrace za prvi tim i morao je zaraditi nesto .

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 jan 2014, 16:00

Ma pusti neznalice. Vjerovatno ce sad krenuti prica tipa " ne mozes porediti Ozila i Raula " al ce svaki covjek inteligentniji od Ramosa shvatiti da to skoro dodje na isto. Trener ne racuna na tebe i ono malo sto racuna gura te na neprirodnu poziciju i u godini kad se igra svjetsko prvenstvo trebas grijati klupu iako si poslije Ronalda najbolji igrac ekipe.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jan 2014, 16:08

znaci mozes porediti raula i ozila, igraca koji je sve moguce dokazao u svojoj karijeri i ozila koji u odnosu na raula nije kako treba ni zakoracio u svijet fudbala a ne dokazao se? odlicno, lijepo je znati da ima ljudi koji tako razmisljaju :lol:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 jan 2014, 16:19

Mozda nisi shvatio dobro. Raul jeste dao vise Realu , naravno al' je kod odlaska ista stvar. I Raul je kao i Ozil zelio ostati u klubu uz to su zeljeli igrati. Vidjevsi da trener ne racuna ozbiljno na njh , oba su u dogovoru sa klubom potrazili novu sredinu gdje ce imati minutazu kakvu zasluzuju. I to nije nikakvo tjeranje kako maloumnici znaju reci u vezi Raula nit' je bjezanje u vezi Ozila.
Ozilu da je garantirana minutaza i rola u timu kakvu je imao kod Mourinha i kakvu bi imao u velikoj vecini svjetskih timova , ja sam ubjedjen da bi ostao.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 29 jan 2014, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 jan 2014, 16:21

LenBias je napisao/la:znaci mozes porediti raula i ozila, igraca koji je sve moguce dokazao u svojoj karijeri i ozila koji u odnosu na raula nije kako treba ni zakoracio u svijet fudbala a ne dokazao se? odlicno, lijepo je znati da ima ljudi koji tako razmisljaju :lol:
ja ne znam što ti trošiš vrijeme objašnjavajući ovom kurd-kultu neke očite stvari. Najbitnija stvar je ta da ta krampa više ne igra u madridu, a gospoda može do sutra da pizzdi po potpisima, i da ga spominje svaki drugi post ne bi li isprovocirali ponovo kakvu raspravu.
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jan 2014, 16:24

shvatio sam ja, vidi, problem je sto ne mozes porediti odlaske raula i ozila, ovaj u godinama pred penziju ne moze biti nivo za jedan real madrid ma koliko dobar igrac bio i glupo je drzati ga na klupi da sjedi i truhne do kraja karijere i zato je pusten da ide dalje zaraditi jos koliko moze i gdje moze do kraja karijere dok je ozil mlad kakav jeste (i zena kakva jeste) kada je vidio da raste konkurencija u najvecem klubu svih vremena vidio kako su mu tu sve manje i manje sanse i umjesto da se dokaze da tu pripada i da je dovoljno dobar uhvatio odmah sturu iz kluba, ne znam kako ti to nije jasno, pa tadva slucaja su nebo i zemlja, ne mogu se vise razlikovati nikako, ovo je stvarno zadnji put da pisem u slucaju bezmudog turcina, nema smisla vise, ko i nakon posta ne shvata kakva je to kukavica nema sanse da to ikada shvati i neka i dalje navija, postuje i bodri istog, sto se mene tice on je kukavicki otisao i na taj nacin samo pokazao da nije ni blizu ono sto se mislilo da jest tj da nije dostojan igranja u real madridu

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 jan 2014, 16:28

LenBias je napisao/la:znaci mozes porediti raula i ozila, igraca koji je sve moguce dokazao u svojoj karijeri i ozila koji u odnosu na raula nije kako treba ni zakoracio u svijet fudbala a ne dokazao se? odlicno, lijepo je znati da ima ljudi koji tako razmisljaju :lol:
U ovoj situaciji ih mogu porediti ,jer su napustili klub iz istih razloga.

Dokazivanje ?

Ozil je u real dosao kao ne dokazan igrac,iz malog kluba,za male pare,15M eura,sto je za pereza ko meni 2km.

3 godine u realu bio najbolji asistent u evropi,kreirao po 150 sansi po sezni ,to je otprilike 450 sansi u 3 sezone,vise nego bilo koji igrac u zadnjih 10 godina.

3 godine za redom izabran za najboljeg igraca njemacke.

Pokazao se kao najbolji transfer Reala odavno,s obzirom na cijenu za koju je doveden.

Realova igra nije imala smisla ako alonsa i ozila nije bilo u formi ni proslih sezona.

Dvojac od kojeg je sve zavisilo. I sad se to vidi,alonso nije na istom nivou ko prije ,a ozila nema.
Toliko o dokazivanju

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 jan 2014, 16:32

pa normalno da je zavisila igra od njega i alonsa kad igraju na najbitnijim pozicijama za igru tima :lol:
naprijed rejal

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 jan 2014, 16:32

Jesi ti barem svjestan (a kontam da jesi) da Ezel svakako ne bi imao mjesta u ovih 4-3-3 ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 jan 2014, 16:36

LenBias je napisao/la:shvatio sam ja, vidi, problem je sto ne mozes porediti odlaske raula i ozila, ovaj u godinama pred penziju ne moze biti nivo za jedan real madrid ma koliko dobar igrac bio i glupo je drzati ga na klupi da sjedi i truhne do kraja karijere i zato je pusten da ide dalje zaraditi jos koliko moze i gdje moze do kraja karijere dok je ozil mlad kakav jeste (i zena kakva jeste) kada je vidio da raste konkurencija u najvecem klubu svih vremena vidio kako su mu tu sve manje i manje sanse i umjesto da se dokaze da tu pripada i da je dovoljno dobar uhvatio odmah sturu iz kluba, ne znam kako ti to nije jasno, pa tadva slucaja su nebo i zemlja, ne mogu se vise razlikovati nikako, ovo je stvarno zadnji put da pisem u slucaju bezmudog turcina, nema smisla vise, ko i nakon posta ne shvata kakva je to kukavica nema sanse da to ikada shvati i neka i dalje navija, postuje i bodri istog, sto se mene tice on je kukavicki otisao i na taj nacin samo pokazao da nije ni blizu ono sto se mislilo da jest tj da nije dostojan igranja u real madridu
Opet okreces pricu. Vratimo se ono , zasto su otisli...
Raul jeste bio u godinama al' je i kao takav bio voljan igrati ako trener bude ozbiljno racunao na njega. Da su mu garantirali da ce igrati onoliko koliko on smatra da zasluzuje , ostao bi.
Kod Ozila ista stvar, covjek je bio svjestan da ne zasluzuje grijati klupu Iscu i Baleu , vjerovatno bi ga Carlo koristio na krilu , tu naravno ne bi bio u stanju da pokaze svo znanje , izgubio bi rolu startera, forma bi mu bila u kurrcu pred svjetsko prvenstvo sa Elfom , koji mu je naravno vazniji od kluba. Carlo forisira 4-3-3 , Ozil tu mjesta nema. Sasvim logican i razumljiv potez da napusti klub.
Opet ponavljam , da mu je garantirana uloga kakvu je imao ranije , ja sam siguran da bi ostao.

I od mene dosta brate na ovu temu. ;)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 jan 2014, 16:39

dosta ljudi, hvala Bogu nije ostao, budimo sretni. 8-)
naprijed rejal

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 jan 2014, 16:54

[youtube][/youtube]

Pique mu redovnija mušterija od Irine.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 jan 2014, 16:59

šta kaže, znam ja svaki njegov potez :lol: :lol: :lol:

imal' je đe piket :mrgreen:
naprijed rejal

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jan 2014, 17:08

geoxx je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pique mu redovnija mušterija od Irine.
dobro, ofirao ga je što jest jest....ali ima klipova gdje i Pique njega uzima u duelima ;)

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 jan 2014, 17:22

Raul_64 je napisao/la:Jesi ti barem svjestan (a kontam da jesi) da Ezel svakako ne bi imao mjesta u ovih 4-3-3 ?
Donekle tacno ,al realno ne bi bilo potrebe za 4 3 3 formacijom, anceloti je presao na nju samo zato sto niko nije mogao odigrati ulogu 10ke u 4 2 3 1. Iako bi i 4 3 3 funk bolje sa ozilom,jer alonso je uvijek defanzivan,a pored ovako dobrog luke u defanzivi ,ozil ne bi moramo puno raditi nazad,s obzirom koliko bi dobili kreativnosti prema napred.
Sveti je napisao/la:pa normalno da je zavisila igra od njega i alonsa kad igraju na najbitnijim pozicijama za igru tima :lol:
Bravo sveti, napokon si priznao kljuc problema ove sezone.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 jan 2014, 17:24

Ko je šta rekao za problem, i ko je spomenuo tekuću sezonu? nadovezao sam se na tvoju konstataciju da je igra tima bila loša kada su alonso i ezil bili van forme, što je i logično kada i jedan i drugi igraju na pozicijama graditelja napada.
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.