FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 16 apr 2015, 23:13

Ma izgleda da je ovo rijesena stvar. :shock:
Sad citam na transfermarktu pa Nijemci isto pisu na forumu da je, mos mislit medicinsko osoblje okrivljeno za poraz od Porta :shock: a kao reakcija na to dosla je ostavka..

Dr. Muller-Wohlfahrt nije samo profesionalac i dobar doktor, on je i covjek koji ce i po zavrsetku karijere biti upamcen i uci u legende Bayerna. Ne znam, valda ce Sammer barem reagirati da zastiti medicinski tim, a molim Boga da se i Hoeness konacno ukljuci u ove probleme.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 16 apr 2015, 23:24

Ja samo mogu reci da sa odlaskom dr. Mullera možemo automatski prodati i Robbena jer će postati ponovo staklenjak ...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 apr 2015, 23:27

Horror, sta se ovo desava? U najcrnjim snovima nisam mislio da ce ovako ispasti a sve je bilo ok i sjajno prije povrede Robbena.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 apr 2015, 23:29

thulkazal je napisao/la:Ja samo mogu reci da sa odlaskom dr. Mullera možemo automatski prodati i Robbena jer će postati ponovo staklenjak ...
I jos da dodajem, dr. Muller je najveci razlog sto je Robben ostao u Bayern.
Several guys on Bild commenting that Sammer is behind Muller-Wohlfahrt's resignation.
:kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 apr 2015, 23:45

Centre forward je napisao/la:Sad mu i doktori ne valjaju. Najskuplje muške obrve današnjice (izvini Sveti jbg) su se liječile kod Dr Milera, koji je bez sumnje najbolji u svom poslu, al' eto njemu haman ne paše. Idi neznalice jedna nepismena. Sa sobom povedi Gecea ženi, a Rafinju tetki. Ostaće upamćen k'o strateg koji je najboljeg desnog beka na svijetu (a možda i ikad) prebacio na centar. Šta je Švabo dopustio, da mu Španci kolo vode... :facepalm:
Davno sam vam ja pisao da trebate otjerati tu "nepismenu neznalicu" i vratiti je nazad kuci :kafa: dok još nije kasno ...sad je vec kasno

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 16 apr 2015, 23:47

"Schon einmal war Müller-Wohlfahrt in seiner langen Bayern-Karriere beim Rekordmeister zurückgetreten: Nach einem Streit mit Jürgen Klinsmann im Jahr 2008 kehrte er allerdings unmittelbar nach dessen Entlassung zurück."

Što se priče o Mull-u tiče samo toliko i sve je jasno ovdje.

Nisam mislio komentirati ništa ali ovo me ipak naljutilo poprilično.

@ Klare, ti tvoji prijatelji onda ne znaju procijeniti realno i pravo stanje stvari a ono je takvo da Bayern ima sreće što već sada nije izvukao Real ili Barcu jer bi opet bilo šamaranje u dvije utakmice.

Od nas trenutno nema ko strepiti, zar ti koji nas se boje smatraju da je ovo Bayern iz 2013. godine? Jesi li im rekao da žive u zabludi?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 apr 2015, 23:52

Stefan Effenberg je napisao/la:"Schon einmal war Müller-Wohlfahrt in seiner langen Bayern-Karriere beim Rekordmeister zurückgetreten: Nach einem Streit mit Jürgen Klinsmann im Jahr 2008 kehrte er allerdings unmittelbar nach dessen Entlassung zurück."
pa' da, cim je Klinsmann dobio otkaz dr. Muller se vratio - to je poznata prica. :kafa:

BackSpace United

Klare

Post Postao/la Klare » 16 apr 2015, 23:56

Zavisi, efenberže ovaj Bayo je nepredvidiv, zna potonuti, ali zna i explodirati.

Šta ti misliš onih 7 golova protiv Rome i Šahtara, ostavlja to malo trajnije posljedice, vjeruj mi.

Skup ovakvih igrača nikog ne ostavlja ravnodušnim, a Njemački mentalitet je bonus na to,
nikad ne znaš kad će taj inat da proradi, i to je najveći razlog njihove bojazni.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 16 apr 2015, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 16 apr 2015, 23:56

Hahahah a sjetite se sta je bilo oko thiaga i njegovog oporavka u spaniji... ima i pep maslo u ovom siguran sam... ne vjerujem svojim ocima da su najboljeg doktora na svijetu za sportsku medicinu otjerali... nevjerovatno

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 16 apr 2015, 23:56

mozda dr. mueller nece da radi u klubu sve dok je gvardiola trener, npr ko zuka u repku sto nije htio dok je susica, jer ipak 38 godina je tu s nama; zna klub u dusu i vjerovatno je veliki navijac, mislim da se vraca nakon sto gvardiola svoje isprdi..

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 16 apr 2015, 23:58

Logično da će se vratiti u klub jer mu je klinika u Minhenu ... Neće raditi za BvB ili Madrid a prakticirati medicinu u Minhenu...

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 16 apr 2015, 23:59

FranckRibery je napisao/la:Hahahah a sjetite se sta je bilo oko thiaga i njegovog oporavka u spaniji... ima i pep maslo u ovom siguran sam... ne vjerujem svojim ocima da su najboljeg doktora na svijetu za sportsku medicinu otjerali... nevjerovatno

Naravno da ima, ako ne i glavni i odgovorni za odlazak doce :roll:
Mia San Mia

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 17 apr 2015, 00:01

Kako se samo ugadja guardioli pa ovo je nevjerovatno, umjesto da ga nagaze sto nas onako osramoti, sad je doktor kriv ... dodvorava mu se Sammer.... nece ovo na dobro, bice promjena siguran sam, jos malo ce puhat spanski vjetrovi u minhenu :/

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 apr 2015, 00:08

Glava ce mi puci od nervoze, nije nam sinoc bilo dosta pa' sad i ovo.

BackSpace United

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 17 apr 2015, 00:14

Klare je napisao/la:Zavisi, efenberže ovaj Bayo je nepredvidiv, zna potonuti, ali zna i explodirati.

Šta ti misliš onih 7 golova protiv Rome i Šahtara, ostavlja to malo trajnije posljedice, vjeruj mi.

Skup ovakvih igrača nikog ne ostavlja ravnodušnim, a Njemački mentalitet je bonus na to,
nikad ne znaš kad će taj inat da proradi, i to je najveći razlog njihove bojazni.
Klare, budimo realni i objektivni.

Trenutno ne igramo dobro, odnosno vec jedan duzi period. Nema konstante u dobrim partijama sto zbog ozljeda sto zbog Pepa.

Ozljede su diskutabilne u smislu da li ih se moglo izbjeci.

Nisam doktor ali forsiranje Thiaga cijelu utakmicu po meni nije dobra odluka Pepa kao jedan od primjera. Ne mogu dugo objasnjavati jer nemam komp, ovako je muka.

Njemacki inat, slazem se opcenito ali po nasoj igri trenutnoj meni fali tu dosta njemackih karakteristika.

Bojim se da nemamo sta traziti ove godine u Ligi Prvaka.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 apr 2015, 00:32

pep je izgleda totalno pogubio konce u minkenu,mada summjivo je to nesto sa doktirima,manje je dudak izgubio boraca u operaciji sana 95,nego pep igraca u ovoj sezoni, al opet,mislim da se radi o obicnom pehu,ne vjerujem da je necija greska,nisu igraci nesto preforsirani,imali ste zimsku pauzu,pa onda opustenu igru bundes ligi,pep je pretjerao i to ce samo ubrzati otkaz
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Klare

Post Postao/la Klare » 17 apr 2015, 00:37

Nemoj pisati dok ti komp ne dođe, nemoj se mučiti.

I ja se slažem da trenutno vjerovatno nismo u stanju ni Porta proći, ali ja vjerujem i nadam da će se sitaucija okrenuti.

Ukoliko prebrodimo utorak, kasnije je sve moguće, kasnije smo na čvrstom tlu, sami o sebi ovisni,
ravnopravan takmac svakom.

ps:Izgleda da se zatežu odnosi :? , neovisno o rezultatu vjerovatno postoji izgledna šansa da pep i ne odradi ugovor do kraja.
Sumnjam da će doktore žrtvovati, a ovi ne vjerujem da će se vratiti dok je Pep tu.

Klop je slobodan, kakav iznenadan zaokret. :mrgreen:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 17 apr 2015, 00:41

Dozvolile glavonje iz uprave da se cacka po mentalitetu svaba,dopustili dase pokusa izmjeniti identitet bavarskog diva,identitet kojeg je Jupp ponovo ozivio,a kojeg Pep i uprava pokusavaju da potrpaju.
slazem se da treba gledati naprijed,i da treba pokusavati nesto novo prikazati u svijetu fudbala,ali Timska igra,trcanje i srce nikad nece prestati biti sustina i kljucna stvar ove igre.

@romario ovo sa dudakom je :thumbup:

Docka mi je zao,ali cim Pepun napusti minken , nazad u staro jato.
VOLIM BAYERN

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 17 apr 2015, 00:49

Na oficijelnoj stranici za sada nema nista. :)
Mozda ce tek sutra izaci u javnost sa ovim ;)

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 apr 2015, 00:54

nema ni na twitteru, a tu uvijek stavljaju prvo informacije oko svega, nestrpljivo cekamo sutra

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.