Ako poslije vecerasnje tekme ne dobije otkaz,onda ne znam sta treba da se desi. Unistio nas!!

Elegant je napisao/la:Bas me zanima ko ce zamjenit Susica i hoce li se snaci da dovede stvari u red.
Koiko samo posla ima novi selektor.
Elegant je napisao/la:Bas me zanima ko ce zamjenit Susica i hoce li se snaci da dovede stvari u red.
Koiko samo posla ima novi selektor.
Sta ti hoces pizdo jedna salonska, dok ljudi idu po **** Haifi navijati, bodriti, ti seres ovdje po forumima. Stoko jedna nezahvalna, da nije bilo njih jos bi gledao Usanovica i ekipu a Brazila nebi ni vidio.[/samadhi je napisao/la:Mudrinjo je napisao/la:Ti BHF su sramota. Jeftino potplacena gamad koja se sad okrece gdje vjetar puše. Nikada necu zaboraviti kako su igrace napali nakon Cipra, ko da su oni krivi. Odvratni!MoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.
ultrassa1921 je napisao/la:kad veceras dobijemo i kad se pocnu javljati Safetovi ahbabi ovdje po forumu neces moci ostati
Šta reći na ovakav ljigav stav.Husika je napisao/la:Elegant je napisao/la:Bas me zanima ko ce zamjenit Susica i hoce li se snaci da dovede stvari u red.
Koiko samo posla ima novi selektor.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napušit ću mu se kite samo da nam dođe.frankqqqqq je napisao/la:Vaha spasi nas, molim te. Kako je samo ovo bolno gledati, fuj
Ma sad je više svejedno, svakako su kvalifikacije izgubljene. A ako bi ili Safet ili neki drugi trener došli do baraža bila bi stvar sreće, i ničega drugo.lazar je napisao/la:Susic ostaje do kraja kvalifikacija
Bilo bi sasvim dovoljno da Susic odeGladiator je napisao/la:Vahaaaaa molimteeeeeeeeeeeeeeeeeee dolaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
Papeta treba otjerati, do ponoći. Kvalifikacije nisu izgubljene. U **** smo samo takvim, ali s nekim drugim moramo se boriti do kraja.*p!p!t@* je napisao/la:Ma sad je više svejedno, svakako su kvalifikacije izgubljene. A ako bi ili Safet ili neki drugi trener došli do baraža bila bi stvar sreće, i ničega drugo.lazar je napisao/la:Susic ostaje do kraja kvalifikacija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.