Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nerminovic
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 05:33

Edin Džeko: Nijedan navijač nije želio prolaz u osminu finala više od mene
slika

vs.

Nije sto psuje nego svi znamo sta radi ovaj momak po terenu. :kafa:

slika

Bravo, Edine. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Ne zaslužujemo te :!:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 jun 2014, 05:47

Volim Dzeku ko brata,gledam svaku utakmicu u City-u i radujem se kao dijete kad dadne gol..Ali brate,neovisno o utakmici protiv Nigerije,on je tu utakmicu po meni odigrao kao sve do sad,ali nije kriv sto mu sudija nije priznao regularan gol pa bi mu se svi klanjali,nego u zadnje vrijeme stalno u nekom sukobu,sa samim sobom,sa navijacima..Pa suti i igraj jbmu,kakav fb,kakav twitter stalno neki obracuni,misevi,(ne)navijaci,pljuvaci..I umjesto da radi svoj posao,trci i daje golove on se raspravlja i jadikuje preko ebenih drustvenih mreza

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 25 jun 2014, 07:44

mirzatele je napisao/la:Volim Dzeku ko brata,gledam svaku utakmicu u City-u i radujem se kao dijete kad dadne gol..Ali brate,neovisno o utakmici protiv Nigerije,on je tu utakmicu po meni odigrao kao sve do sad,ali nije kriv sto mu sudija nije priznao regularan gol pa bi mu se svi klanjali,nego u zadnje vrijeme stalno u nekom sukobu,sa samim sobom,sa navijacima..Pa suti i igraj jbmu,kakav fb,kakav twitter stalno neki obracuni,misevi,(ne)navijaci,pljuvaci..I umjesto da radi svoj posao,trci i daje golove on se raspravlja i jadikuje preko ebenih drustvenih mreza
Tacno, nikako da ga neko uputi da se jednostavno okani medija. Ljudi ce pricat sta pricaju. Novinari ce pisati sta vec pisu - na njemu je da igra i da to sve ignorise. Na kraju krajeva to je cijena posla kojeg je sam izabrao.

I po meni, i ako se ocigledno bio stedio da ne dobije karton i time izbjegavao fizicke kontakte, mislim da nije uopste odigrao losije od ostalih.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 25 jun 2014, 10:27

MostaracVelezovac je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Volim Dzeku ko brata,gledam svaku utakmicu u City-u i radujem se kao dijete kad dadne gol..Ali brate,neovisno o utakmici protiv Nigerije,on je tu utakmicu po meni odigrao kao sve do sad,ali nije kriv sto mu sudija nije priznao regularan gol pa bi mu se svi klanjali,nego u zadnje vrijeme stalno u nekom sukobu,sa samim sobom,sa navijacima..Pa suti i igraj jbmu,kakav fb,kakav twitter stalno neki obracuni,misevi,(ne)navijaci,pljuvaci..I umjesto da radi svoj posao,trci i daje golove on se raspravlja i jadikuje preko ebenih drustvenih mreza
Tacno, nikako da ga neko uputi da se jednostavno okani medija. Ljudi ce pricat sta pricaju. Novinari ce pisati sta vec pisu - na njemu je da igra i da to sve ignorise. Na kraju krajeva to je cijena posla kojeg je sam izabrao.

I po meni, i ako se ocigledno bio stedio da ne dobije karton i time izbjegavao fizicke kontakte, mislim da nije uopste odigrao losije od ostalih.
Istina, nije odigrao nista losije od vecine. Ali, on nije tu da ne odigra losije od ostalih nego bolje od ostalih jer je prva zvijezda, najbolji igrac, vodja ovog tima, neko od koga se najvise ocekuje.

Ako je prvi kad se igraci hvale i ako je prvi kad se hvata mikrofona isred vjecne vatre, onda treba biti prvi i kad se kritikuje. Njegov status u reprezentaciji ga primorava da preuzme odgovornost na sebe makar i ne bio kriv.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 25 jun 2014, 10:35

pisac je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:

Istina, nije odigrao nista losije od vecine. Ali, on nije tu da ne odigra losije od ostalih nego bolje od ostalih jer je prva zvijezda, najbolji igrac, vodja ovog tima, neko od koga se najvise ocekuje. Mislis li da bi Ibisevic "bio losiji od ostalih" da je igrao?

Ako je prvi kad se igraci hvale i ako je prvi kad se hvata mikrofona isred vjecne vatre, onda treba biti prvi i kad se kritikuje. Njegov status u reprezentaciji ga primorava da preuzme odgovornost na sebe makar i ne bio kriv.

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 25 jun 2014, 10:39

pisac je napisao/la:
muXmania je napisao/la:Uredu je kritika, al vi sto ovdje radite je klasicno pljuvanje na naseg ponajboljeg igraca u historiji, zar jedna losa utakmica moze to donijeti. Hajd da je sam on bio los nego su svi bili katastrofa i ispod nivoa osim Sunjica i Begovica.

Mi smo **** obicna, nema glupljeg i debilnijeg naroda na ovoj planeti.
Ma koja jedna losa utakmica?
O cemu ti pricas?
Ja cu ti nabrojati 10 katastrofalin unazad godinu, dvije.

Ali nije ni to probelem.

Neprofesionalizam, glumljenje zvijezde i dizanje iznad ostalih, bahatost i ne zalaganje su problem i to je poenta svega.
Bravo majstore :thumbup: branioci uvijek govore jedna losa utakmica :lol: :lol: yebem ti titu i ove ljude i ovu drzavu i nije ni cudo sto se secu po terenu jer uvijek ima bruku likova koji ih brane i govore jedna losa utakmica :roll: :crazy: nikad nam nece biti bolje dok se ovaj narod ne promjeni...... ali bojim se da to necu dozivjeti

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 jun 2014, 11:05

Sjećam se utakmice BiH-Rumunija, kada smo napravili preokret u drugom poluvremenu, a u rumunskim medijima ogroman naslov ''Džeko milioner uklizava na svaku loptu''. Podsjećanja radi, tada je tek potpisao za Man. City. I sada me neko ovdje uvjerava da je taj Džeko i ovaj sada jedna te ista osoba. Ma daj... Pokazuje tipičan balkanski simptom ''zvijezde'', još se uhvatio u kolo sa parazitima koji prave jako lošu atmosferu u timu i naravno da je rezultat toga, Džeko šetač.
Od srca se nadam da će dolazak novog selektora vratiti Džeku na stari put, jer ovakav kakav je sada nije nam uopšte potreban.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 jun 2014, 11:10

Ko nije vidio...

[youtube][/youtube]
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2014, 11:10

Ovako smo se sami sebi posrali u usta. Zato sebi sve dozvoljava.
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 25 jun 2014, 11:17

On je veci od reprezentacije,a za to su krivi navijaci iste.
Evo ponovo ovo pisem,i kada citam pojedince na ovom forumu sve sam sigurniji u moj zakljucak.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 11:20

Mi smo prvaci svijeta u guranju problema "pod tepih". A kad se toga nagomila,onda moras napraviti radnu akciju da se toliko smece iznese.:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 25 jun 2014, 11:39

samo_lijevo je napisao/la:On je veci od reprezentacije,a za to su krivi navijaci iste.
Evo ponovo ovo pisem,i kada citam pojedince na ovom forumu sve sam sigurniji u moj zakljucak.

X X X

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2014, 11:58

:guz: :guz: :guz: Izbrijani ko kanisteri, a bradavice nabrekle. :urnebes:
slika
slika
slika
slika
:urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 25 jun 2014, 11:59

Probisvjet je napisao/la::guz: :guz: :guz: Izbrijani ko kanisteri, a bradavice nabrekle. :urnebes:
slika
slika
slika
slika
:urnebes:
gledaj žute funjare,ofuco se ko ofajla

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jun 2014, 12:45

_dreamer_ je napisao/la:Ko nije vidio...

[youtube][/youtube]
Genijalno. Otprilike sumirana ova tema.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 jun 2014, 13:12

Krokodil je napisao/la:slika

Šta je ovdje Edin pokušao da uradi? Jel mi može neko od ovih "advokata" objasniti?

Što neko reče "Ma pusti ga, vidiš da se zaletio .." :roll:
frajer samo zasmeta hajrovicu ( cini mi se da je ovo on bio ).
mada ni misimovic nije nista bolje uradio :hmmmm:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 13:47

Bgme dres s njegovim imenom ide da kupi prasinu, sad nabavljam Ibisevica ili Kolasinca :salut: ;)

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 25 jun 2014, 14:03

Može li mi neko da objasni cilj i svrhu objave slike Edina Džeke maloprije na FB??

slika

Da možda hoće da pokaže da se borio, da je bio udvojen od strane štopera Nigerije. Da ga možda nije Šunjić čuvao greškom da ne potrči više i ne oznoji se?

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 25 jun 2014, 14:05

slika

Pogledajte reakciju Misketa,covjek se ponada da ce mu Dzeko gurnuti loptu :damn:
**** jedno bubuljicavo,tvoj dres ne bi nosio kad bih dnevnicu imao Klocu jedan :!:
Da na Dzeka mislim,a evo i slika koja to dokazuje..
slika

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 14:15

Janez je napisao/la:Može li mi neko da objasni cilj i svrhu objave slike Edina Džeke maloprije na FB??

slika

Da možda hoće da pokaže da se borio, da je bio udvojen od strane štopera Nigerije. Da ga možda nije Šunjić čuvao greškom da ne potrči više i ne oznoji se?
Skuplja lajkove :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: torbica i 11 gostiju.