Slazem se ja s tobom, ali moramo biti svjesni da pri potpisivanju ugovora obje strane imaju neke zahtjeve. Realno, nisu ni igraci bas toliko naivni, koliko se nama cini. Uzimam Sesara za primjer, eto doci cu ja djaba, a onda me vi derite za koliko hocete. Zastite se i oni, sto je u krajnjem slucaju i normalno. A, u krajnjem slucaju, igraci su najkvarnija roba i smijesne su mi price, produzio ovaj ili onaj zbog kluba, nece on otici ako i klub ne bude zadovoljan. Bas mi se kosa dize od takvih izjava, a onda kada se uhvati noge i kada transfer dogovori klub ucijenjuje i sa hranarinom koja mu kasni.samosarajvo je napisao/la:Ja mislim da Sesara ne smijemo pustat ispod 300 milja eura, jednostavno NE SMIJEMO!
Mozda postoji to minimalno obestecenje koje je u ugovoru od pocetka, ali je Sesar mnogooo napredovao.Treba se cjenkat do kraja!
@bagrcavi
To je problem, moramo probit led i da igrac iz nase lige ode u JAK KLUB iz lige petice.Kako god misljenja sam ili 400 milja plus za Saida ili ga cuvat do kraja godine.mada mislim da kad bi osto, produzio jos, upo u repku mogo otic i za vise para al sta je tu je, dobro si reko, ne mozemo birati.
romasarjvo
fino pricamo, nemoj vrjedjat odma majke ti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lose Celsi odigr'o skroz...bomba je napisao/la:eh ako vam odu said, sesar i dupovac nista onda od krune.... i abd zeljo je ponovo osvaja.....

Nijedan naš igrac nema kaluzulu za obeštečenje, ili ti ga fiksnu cijenu, uozbiljite se nije ovo Španija.
- Evolution87
- Kontakt:
Prekinuta utakmica između Radnika i Sarajeva
Hadžići
Danas je u Hadžićima sa početkom u 13:00 trebala biti odigrana prijateljska utakmica između Radnika i Sarajeva.
Međutim, početkom drugog poluvremena došlo je do koškanja između fudbalera Radnika Ibrice i Sarajeva Husejinovića nakon čega je došlo do masovne tučnjave igrača, trenera i publike. Kako nezvanično saznajemo sa lica mjesta najdeblji kraj je izvukao kapiten Sarajeva Sedin Torlak kojem je slomljen nos.
Ovo nije prvi put da se dešava incident na utakmici ovih ekipa, velika tučnjava je bila i prije desetak godina također u Hadžićima.
Napomenimo još da je rezultat prije prekida bio 0:0.
Hadžići
Danas je u Hadžićima sa početkom u 13:00 trebala biti odigrana prijateljska utakmica između Radnika i Sarajeva.
Međutim, početkom drugog poluvremena došlo je do koškanja između fudbalera Radnika Ibrice i Sarajeva Husejinovića nakon čega je došlo do masovne tučnjave igrača, trenera i publike. Kako nezvanično saznajemo sa lica mjesta najdeblji kraj je izvukao kapiten Sarajeva Sedin Torlak kojem je slomljen nos.
Ovo nije prvi put da se dešava incident na utakmici ovih ekipa, velika tučnjava je bila i prije desetak godina također u Hadžićima.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evolution87 je napisao/la:Prekinuta utakmica između Radnika i Sarajeva
Hadžići

DRUG NEBI TI PUNCA
Amar je baš podmukao kad je vidio da Sarajevu ne može ništa premirao igrače Radnika da prebiju Saida i srbijanske polovnjake.
Nemojte da pisete gluposti. Puno pisete a malo kazete svi redom.
I Said, i Sesar, i Zeba, i Svraka, i Bekric i Adilovic, i Travancic i Grahovac i Avdukic i sta ti ja vec sad znam vrijede mnogo vise nego sto su procijenjeni. Kriva je Premijer Liga BiH. Od mene je davno dobila ocjenu i to je -1. Said ima super predispozicije a imao je i priliku da se pokaze i da je imao mozga danas bi igrao umjesto Misimovica u reprezentaciji ali otom potom. Sesar i Svraka su igraci za kakvima evropski timovi pate. Ali problem je sto igraju u ligi gdje su dva treninga dnevno pojam i gdje se igra protiv Rudara, Radnika, Srebrenika itd. i tu se ne moze mnogo napredovati.
Ti igraci moraju izaci vani i svojim radom za godinu dana bi odskocili od trenutne forme da ih niko ne bi prepoznao. Liga nam je predzadnja u Evropi. I sad ocekivati neke cifre za igrace je nemoguce. Nemoguce iz vise razloga. Jedan od tih je da klubovima treba novac pa pristaju i za 200 - 300 hiljada prodati igraca koji vrijede minimum milion da igraju u Hrvatskoj ili Srbiji.
Tako da te cifre koje lupate ovdje ne znace nista. I ko najveci kreteni oni balavi iz obdenista se prepucavate. Zeljo dobio ovoliko Sarajevo onoliko koda vama bijednicima ista ide u dzep. Dok se to rastali sa menadzerima i ljudima u klubu i dok se neke obaveze poplacaju Zelji i Sarajevu opet na kraju kita. Ko eto obogatice se Zeljo i Sarajevo za milion maraka. Pa vi niste svjesni da su ova dva kluba rupa bez dna. Sad da im das po 3 miliona ne bi se iscupali. Ne zato sto su losi nego zato sto je liga kita a drzava jos gora nije ustanju otpisati dug nego ce vijecno nase klubove kovati na samo dno evropskoga nogometa.
A par stranica unaprijed citam neka prepucavanja o golmanima. Mene strasno cudi kako ovaj forum ne izrodi 30-tak vrhunskih trenera i 50-tak skauta i 4-5 strucnjaka spremnih da preuzmi reprezentaciju. Ovaj momak sto sad brani za Sarajevo je najbolji golman Sarajeva od Dedica. Pricam o poslijeratnom periodu. Muhamed Alaim je bio krampa zesca i imao samo jednu solidnu sezonu. A da liga ima dobrih golmana to je bez daljenjeg. Borac, Zeljo, Olimpik, Sarajevo, Siroki, Zrinjski, Celik svi imaju jake golmane. Ko je najbolji to NIKO od vas ne moze procijeniti.
Zato de malo pisite normalnije, ulazite u rasprave kao normalne osobe. Imam osjecaj da citam komentare Aldinna i njemu slicnih. Ili ste svi jos tinejdzeri ili ste bas neizivljeni.
I Said, i Sesar, i Zeba, i Svraka, i Bekric i Adilovic, i Travancic i Grahovac i Avdukic i sta ti ja vec sad znam vrijede mnogo vise nego sto su procijenjeni. Kriva je Premijer Liga BiH. Od mene je davno dobila ocjenu i to je -1. Said ima super predispozicije a imao je i priliku da se pokaze i da je imao mozga danas bi igrao umjesto Misimovica u reprezentaciji ali otom potom. Sesar i Svraka su igraci za kakvima evropski timovi pate. Ali problem je sto igraju u ligi gdje su dva treninga dnevno pojam i gdje se igra protiv Rudara, Radnika, Srebrenika itd. i tu se ne moze mnogo napredovati.
Ti igraci moraju izaci vani i svojim radom za godinu dana bi odskocili od trenutne forme da ih niko ne bi prepoznao. Liga nam je predzadnja u Evropi. I sad ocekivati neke cifre za igrace je nemoguce. Nemoguce iz vise razloga. Jedan od tih je da klubovima treba novac pa pristaju i za 200 - 300 hiljada prodati igraca koji vrijede minimum milion da igraju u Hrvatskoj ili Srbiji.
Tako da te cifre koje lupate ovdje ne znace nista. I ko najveci kreteni oni balavi iz obdenista se prepucavate. Zeljo dobio ovoliko Sarajevo onoliko koda vama bijednicima ista ide u dzep. Dok se to rastali sa menadzerima i ljudima u klubu i dok se neke obaveze poplacaju Zelji i Sarajevu opet na kraju kita. Ko eto obogatice se Zeljo i Sarajevo za milion maraka. Pa vi niste svjesni da su ova dva kluba rupa bez dna. Sad da im das po 3 miliona ne bi se iscupali. Ne zato sto su losi nego zato sto je liga kita a drzava jos gora nije ustanju otpisati dug nego ce vijecno nase klubove kovati na samo dno evropskoga nogometa.
A par stranica unaprijed citam neka prepucavanja o golmanima. Mene strasno cudi kako ovaj forum ne izrodi 30-tak vrhunskih trenera i 50-tak skauta i 4-5 strucnjaka spremnih da preuzmi reprezentaciju. Ovaj momak sto sad brani za Sarajevo je najbolji golman Sarajeva od Dedica. Pricam o poslijeratnom periodu. Muhamed Alaim je bio krampa zesca i imao samo jednu solidnu sezonu. A da liga ima dobrih golmana to je bez daljenjeg. Borac, Zeljo, Olimpik, Sarajevo, Siroki, Zrinjski, Celik svi imaju jake golmane. Ko je najbolji to NIKO od vas ne moze procijeniti.
Zato de malo pisite normalnije, ulazite u rasprave kao normalne osobe. Imam osjecaj da citam komentare Aldinna i njemu slicnih. Ili ste svi jos tinejdzeri ili ste bas neizivljeni.
fcsarajevo.baNažalost, zanimljiva fudbalska predstava nije trajala svih 90 minuta. 10 minuta pred kraj utakmice, nakon grubog prekršaja nad Saidom Husejinovićem, nastala je gužva na centru terena, te su treneri oba tima odlučili da igrače pošalju u svlačionicu. Zasigurno, to je bio pravi potez, uzimajući u obzir da naše igrače naredni vikend očekuje gostovanje u Bijeljini.
- Burberry46
- Kontakt:
Nije Torlaku slomljen nos, nego je zaradio ogrebotinu! Nista ozbiljno!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trebao je neko ovima iz Radnika Hadžići objasniti da je ovo prijateljska utakmica a ne korida na koju su navikli. Valjda imaju komplekse od većih timova pa sve shvataju ozbiljno. Trebao ih je Redžepagić smiriti na početku susreta, ipak je on glavni u Radniku a izgleda i u Sarajevu.
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Nemoj pricat kad ne znas sta je bilo,ja sam hordas a igram u radniku,sve je zakuho seljak Said mamu j.ebo seljacku,onakvi papci ne zasluzuju da nose bordo dres,i danas sam vidio kakve sve cirkus igrace FK Sarajevo ima,izdmonirani u svakom pogledu !anelpik je napisao/la:Trebao je neko ovima iz Radnika Hadžići objasniti da je ovo prijateljska utakmica a ne korida na koju su navikli. Valjda imaju komplekse od većih timova pa sve shvataju ozbiljno. Trebao ih je Redžepagić smiriti na početku susreta, ipak je on glavni u Radniku a izgleda i u Sarajevu.
arminarsenal je napisao/la:Nemoj pricat kad ne znas sta je bilo,ja sam hordas a igram u radniku,sve je zakuho seljak Said mamu j.ebo seljacku,onakvi papci ne zasluzuju da nose bordo dres,i danas sam vidio kakve sve cirkus igrace FK Sarajevo ima,izdmonirani u svakom pogledu !anelpik je napisao/la:Trebao je neko ovima iz Radnika Hadžići objasniti da je ovo prijateljska utakmica a ne korida na koju su navikli. Valjda imaju komplekse od većih timova pa sve shvataju ozbiljno. Trebao ih je Redžepagić smiriti na početku susreta, ipak je on glavni u Radniku a izgleda i u Sarajevu.
Kako ti znas da je Said seljak i papak ,i to zakljucis na osnovu nekih 80 minuta:oops: Mogu ti samo reci da licno znam Saida, i da je to jedan veliki gospodin u svakom smislu te rijeci.

-
- Kontakt:
Dovoljno je sto je danas PRVI pljunuo igraca Radnika,koji mu je vratio istom mjerom,da bi Said onda njega zakacio nogom,i onda je nastala masovna tuca,iz koje su igraci Sarajeva izasli krvavi,Torlak i Suljic najvise dobili,Torlak mozda i jest dosao da razvadi,al' ko bi znao sta ko radi u guzvi,sjevale sake na sve strane !amypitar je napisao/la:
Kako ti znas da je Said seljak i papak ,i to zakljucis na osnovu nekih 80 minuta:oops: Mogu ti samo reci da licno znam Saida, i da je to jedan veliki gospodin u svakom smislu te rijeci.I za ovakvo vrijeđanje i psovanje zasluzujes ban,ali posto je ovaj portal tolerise tebe i slicne tebi, nemas brige mozes da vrijeđas i psuješ koga hoces.
arminarsenal je napisao/la:Dovoljno je sto je danas PRVI pljunuo igraca Radnika,koji mu je vratio istom mjerom,da bi Said onda njega zakacio nogom,i onda je nastala masovna tuca,iz koje su igraci Sarajeva izasli krvavi,Torlak i Suljic najvise dobili,Torlak mozda i jest dosao da razvadi,al' ko bi znao sta ko radi u guzvi,sjevale sake na sve strane !amypitar je napisao/la:
Kako ti znas da je Said seljak i papak ,i to zakljucis na osnovu nekih 80 minuta:oops: Mogu ti samo reci da licno znam Saida, i da je to jedan veliki gospodin u svakom smislu te rijeci.I za ovakvo vrijeđanje i psovanje zasluzujes ban,ali posto je ovaj portal tolerise tebe i slicne tebi, nemas brige mozes da vrijeđas i psuješ koga hoces.
Zasto ga je pljunuo .? Bio sam na utakmici, igraci Radnika su sa namjerom isli da povrede igrace Sarajeva,a zbog cega i sa kojom namjerom to ti kao igrac Radnika najbolje znas.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel ti godra papane? Ne spominjes da ti je saigrac prvi psovao majku Saidu? Otkad vas Irfan ne gura gori vam pod nogama izgleda 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Nadam se da se salis,ako imalo vidis na oci,mogao si vidjet da onaj faul zbog kojeg je nastala tuca se ne moze nazvat faulom nego faulicem,druga prica je sto je Said kao i vecina igraca Sarajeva dosla nadrkana ili su mislili da ce se igrat s nama,pa su bili iznenadjeni,a s nase strane je bilo sve korektno to ti ja garantujem,a to pokazuje i cinjenica da ni jedan zuti karton nismo dobili 80 min.,sve sto smo uradili danas lose protiv Sarajeva je 5 cistih zicera koji su promaseni zbog loseg terena,a Sarajevo je imalo jedan pokusaj Hadzica glavom ! ja ti kao Hordas iskreno kazem,i ne mislim dolazit na tekme dok se ovaj cirkus od ekipe ne ocisti !amypitar je napisao/la:
Zasto ga je pljunuo .? Bio sam na utakmici, igraci Radnika su sa namjerom isli da povrede igrace Sarajeva,a zbog cega i sa kojom namjerom to ti kao igrac Radnika najbolje znas.![]()
![]()
-
- Kontakt:
haha prvi psovao,decko kad ne znas ne javljaj se,zasto bi on njemu psovao kad je on Saida faulirao moglo je samo biti obrnuto,a od kad nas Irfan ne gura mi smo prvi u kakvoj takvoj ligi,bili bi iznad al takva nam finansijska situacija, a o nasoj kvaliteti dovoljno govori rezultat protiv zelje 1:1 prosle sedmice,u kojoj smo iz penala primili gol,i danas 0:0 do 80. uz 5 promasenih ziceraSarajlijc@ je napisao/la:Jel ti godra papane? Ne spominjes da ti je saigrac prvi psovao majku Saidu? Otkad vas Irfan ne gura gori vam pod nogama izgleda

Zadnja izmjena: arminarsenal, dana/u 21 nov 2012, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ti si ocekivao takmicarsku utakmicu? Pa ovo je nama od ljetos ukupno 34 utakmica bila, usput nije bilo potrebe za njom uopste.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
I mi smo trazili da se utakmica ne igra,ne sto se bojimo vec sto nam je liga zavrsena a para nema,tako da nismo imali ni motiv,al eto odigrali da ispostujemo dogovor !Sarajlijc@ je napisao/la:Ti si ocekivao takmicarsku utakmicu? Pa ovo je nama od ljetos ukupno 34 utakmica bila, usput nije bilo potrebe za njom uopste.