Safet Sušić - Pape

DragonGirl
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DragonGirl » 16 nov 2014, 23:31

avenija je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Predlažem da se Amarkony, Ibrahim i svi oni koji ga još uvijek podržavaju, ako ima takvih, dogovore i vode ga kućama svojim, može 6 mjeseci kod jednog, 6 mjeseci kod drugog, ali da nama više ne izlazi na oči! Hvala!
Ti si sve kriva , kad sam te zvao na pice sa reprezentativcima nisi htjela , mozda smo ih mogli motivisati . :mrgreen:
Hahaha, pa nisam rekla da neću, nego malo kasnije dok se svi skupe, što nisi zvao sljedeći dan? :D

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 16 nov 2014, 23:31

FUJ za sve ove papetoljubce :puke: :puke: Sabinho, calcio i virtual i emir i ostali pokemoni sram da vas i stid bude, ja se ne bih smio vise javljati na ovaj forum poslije onih nebuloza

Ako savez ne da ostavku Safetu, prvi idem pred prostorije i protestujem, ako budem sam isao zaboli me, sam cu ih gadjat kamenjem i bakljama lopovi ! VRATITE NAM OSMIJEHE NA LICE NESPOSOBNE IZDAJICE

Mi smo tu i ** vam mame, ne damo vam da unistite sve :!:
a... pehari su tu

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 nov 2014, 23:32

U kojoj smo jakosnoj skupini sada (1.), a slejdece kvalifikacije smo u 3 i mozemo se halaliti sa prvenstvom 100'%.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 16 nov 2014, 23:32

truts je napisao/la:Ne daj na sebe, Safete, nisi ti kriv što se oni ne trude!!!
I sam si svijestan koji si levat!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 nov 2014, 23:32

Neće dat ostavku, moraće mu raskinut ugovor i isplatiti jer to nije čovjek to je ljudska mizerija i on i taldžije oko saveza, a poslje Safeta dolazi još podobniji da razjebe i ovo malo što je ostalo

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 nov 2014, 23:32

*p!p!t@* je napisao/la:Dakle toliko đubre biti i razmišljati kako nećeš dati ostavku nego čekati da ti je savez uruči, da bi sa predsjednikom ili nekim sličnim podjelio te pare fifti-fifti dno je dna. Za mene si smeće ublehaško do kraja mog života. I ko te pohvali od sad pa nadalje i ubuduće posred čela ima da ga pljunem. A u slučaju da ostaneš na klupi, kamenovanje ti je pripremljeno. Đubre bezobrazno!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bravo majstoreee :clap: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 16 nov 2014, 23:33

A sad Pape povedi igrače i stručni stožer pred zid plača pa se dobro isplačitei na kraju zamislite jednu želju............. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :guz:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 16 nov 2014, 23:33

slika

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 16 nov 2014, 23:33

Monolog je napisao/la:Slijepci (upotrijebio bih drugi termin) nisu primijetili ono što je svima bilo jasno - Pape je odavno izgubio kompas. Nije mi drago zbog poraza, ali ukoliko će poraz značiti da Pape više nije selektor - mah, onda ću ga prihvatiti. Jer, nekad moraš dodirnuti dno da bi se mogao podići. Mi smo sada na dnu. Nema teorije da Pape dočeka 2015. na kormilu naše reprezentacije. Nema teorije. Da je pravde, otišao bi još nakon SP-a. Da je zdravog razuma, otišao bi nakon poraza protiv Kipra. Da je poštenja, otišao bi još večeras. No, ima još jedan razlog zašto ipak neće ostati - valja svima spašavati glavu. Pod svima mislim na one iz saveza koji su ga počastili novim ugovorom.

Usput, svi oni koji su sočno psovali i vrijeđali su u Banovićima.
Uz dužno poštovanje prema moderaciji, ali ako se vrijeđa selektor, zar ne bi bilo onda ispravno da i kada se vrijeđa reprezentativac da se ode u Banoviće?
Ne znam kako to ovdje ide, ali @aleksandar_veliki je popljuvao Spahića prilično sočno.
Liči mi na dvostruke aršine, ali ne bih da se petljam u to.
Pozdrav :salut:
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 16 nov 2014, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 nov 2014, 23:33

sigurnoable je napisao/la:Odlicna je stvar da Susic da ostavku ali ovaj covjek nam je unistio jednu sjajnu generaciju i sa ovim skoro nista necemo dobiti ako ode. Razmisljam evo sada ko ce nama igrati u Rusiji ako se plasiramo na Svjetsko prvenstvo:
- Dzeko 32 godina
- Ibisevic 35 godine
- Begovic 30 godina (nije strasno za golmana)
- Spahic je out vec nakon ovih kvala
- Lulic 33 godine
- Medunjanin 34 godine
- Mujdza 35 godina
- Misimovica vise nema
- Salihovic 35 godina
- Vrsajevic :lol: 32 godine
- Stilic 31 godina

Nema mladih igraca na vidiku i sve sto imamo je u nize-razrednim ligama: HNL, Turska, Bugarska, Poljska, nasa liga... . Zelim da kazem da je ovaj covjek unistio generaciju i zelju igraca da ih POSLJEDNJI PUT GLEDAMO NA NEKOM VELIKOM TAKMICENJU, GENERACIJU OD KOJE SMO SE MOGLI NADATI VELIKIM REZULTATIMA NA OVOM EUROPSKOM PRVENSTVU, jer na zalost nemamo podmlatka.
Bas zato je morao da pravi veci roster znaci na svakoj poziciji po dvojicu igraca minimalno. Znaci 23 igraca - cetvorica napadaca. I treci igrac u rezervi ( ako je moguce ) tako svi rade. Ne moraju biti igraci jednakog kvaliteta. Posebno se to odnosi na napadace. Odnosno na neke prelako izgubljene napadace. Za obranu i srednji red cemo se nakako snaci ali za napadace puno teze.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 16 nov 2014, 23:33

Kaže na klixu da će razmisliti o ostavci. Obraz nula. Valjda se sada i ta famozna klauzula o ugroženosti plasmana u njegovom ugovoru aktivirala pa ga Savez može otjerati već ujutro. Odmah nekoga iskusnog dovesti da oporavi reprezentaciju do marta i probati grčevitom borbom izboriti baraž ili možda kao najbolji treći. Drugo mjesto je sada fantazija i rezultati bi nam se morali posložiti kao lego kockice.

Pametno bi bilo da je otišao nakon SP-a. Trebao je otići nakon Kipra. Nakon Izraela jednostavno ovaj čovjek mora da ide. Ako neće, onda mora biti otjeran. Hvala za radost kvalifikacija na SP, ali odavno je vrijeme za novog selektora na klupi.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 nov 2014, 23:34

staragarda je napisao/la:hadzic i ovaj mali iz rijeke najbolji....jos da je amidzino zlato tu devastirali bi ove indjince oli ti jevreje...tek se sad vidi koliko amidzino zlato znaci za ovu repku i njenu igru....
PAPE OSTANI
Zaboravio si najvažnijeg igrača Avdiju, veceras se vidjelo koliko nam je falio
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 16 nov 2014, 23:34

slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 nov 2014, 23:35

susic: volio bi da nas andora napadne
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 nov 2014, 23:36

Željooooo je napisao/la:
staragarda je napisao/la:hadzic i ovaj mali iz rijeke najbolji....jos da je amidzino zlato tu devastirali bi ove indjince oli ti jevreje...tek se sad vidi koliko amidzino zlato znaci za ovu repku i njenu igru....
PAPE OSTANI
Zaboravio si najvažnijeg igrača Avdiju, veceras se vidjelo koliko nam je falio
I ove sto sa dva metra ne mogu pogoditi prazan gol.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 16 nov 2014, 23:36

Nikad u zivotu ovo nisam nikome ni pomislio a kamoli rekao, DA BOG DA RAK DOBIO AKO NE ODSTUPIS OD SVETINJE :evil:

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la NoName » 16 nov 2014, 23:36

Monolog je napisao/la:Slijepci (upotrijebio bih drugi termin) nisu primijetili ono što je svima bilo jasno - Pape je odavno izgubio kompas. Nije mi drago zbog poraza, ali ukoliko će poraz značiti da Pape više nije selektor - mah, onda ću ga prihvatiti. Jer, nekad moraš dodirnuti dno da bi se mogao podići. Mi smo sada na dnu. Nema teorije da Pape dočeka 2015. na kormilu naše reprezentacije. Nema teorije. Da je pravde, otišao bi još nakon SP-a. Da je zdravog razuma, otišao bi nakon poraza protiv Kipra. Da je poštenja, otišao bi još večeras. No, ima još jedan razlog zašto ipak neće ostati - valja svima spašavati glavu. Pod svima mislim na one iz saveza koji su ga počastili novim ugovorom.

On je trebao otići prije SP, od USA naovamo je sve bilo loše a Egipat kulminacija. Uništio nas je svojom glupošću, komotno smo mogli u drugi krug.

Poslije SP je smiješno i komentarisati, srećom sam uspio da ne vežem srcu jer sam znao šta slijedi. Ipak, iskreno, nisam mogao ni sanjati da će biti ovako loše.

Sam otici neće, živi bili pa vidjeli.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 nov 2014, 23:36

revan je napisao/la: Pametno bi bilo da je otišao nakon SP-a. Trebao je otići nakon Kipra. Nakon Izraela jednostavno ovaj čovjek mora da ide. Ako neće, onda mora biti otjeran. Hvala za radost kvalifikacija na SP, ali odavno je vrijeme za novog selektora na klupi.
On je morao otici nakon SP. On to nije znao, nije bio svijestan toga jednostavno. Odredjene naivcine su ga pratile, najgori od njih su oni koji imaju moc da ga ostave na klupi i ostavili su ga. Najveca greska je njegovo produzenje ugovora, nakon sto je atmosfera bila vidno na samom dnu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 16 nov 2014, 23:37

Podrska Safetu Susicu...Susic je legenda i kao bivsi fudbaler i kao selektor...a i gospodin je covjek.

Sve pohavle Susicu!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 16 nov 2014, 23:37

Od početka sam mišljenja da je Safeta trebalo otjerati prije svjetskog prvenstva, odmah nakon dvije utakmice protiv Slovačke, jer se tada i konačno vidjelo da je potpuno trenerski analfabet i da apsolutno nema pojma šta radi. Svjestan sam i to da je takvo mišljenje ekstremno, ali puno bi živaca uštedili svima, a vjerovatno bi i bolji rezultat ostvarili na svjetskom.

Nakon onakvog taktičkog fijaska u Brazilu, samo potpunim budalama nije ibilo jasno da čovjek mora otići, tu je sva rasprava bespredmetna i najlogičije rješenje je bilo ne produžiti ugovor. Ali jok ...

Eto nam sada svima, vratio nas je godinama unazad ...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.