Steta samo sto im Dupovac ne igra.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
On svakako ne bi ni mogao igrati jer je na posudbi.Objektivac1946 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 10:49Dupovac taktički dobio crveni da ne igra protiv nas![]()
Svaka čast na realnom komentaruVenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 avg 2022, 11:35Što se mene lično tiče, Suljić poslije utakmice protiv Zrinskog (4:0) nikad više ne bi zaigrao. Uostalom, generalno sam protiv vraćanja igrača. To pokazuje nedostatak vizije kluba. Bilo kako bilo, Suljić, opet velim što se mene tiče, danas može dobiti slobodne papire.
Također, Dizdarevića treba poslati na klupu. Ne da izgubi mjesto prvog golmana, ali malo treba sagledati i drugu perspektivu.
Jbg, šta bi od one širine i pokrivenosti na svim pozicijama? Nemamo zamjene ni za desno, ni za lijevo krilo. Haj ok za stopere - splet nesretnih/sretnih okolnosti.
Nameće se logično pitanje; Koj će ti klinac Akademija, ako neš crpit iz nje?! Isto tako, postavlja se drugo logično pitanje; Hoš li uzet stopera (bilo koga) iz Akademije, ili ćeš od postojećeg igrača praviti stopera? Šta je veći rizik? Kako god obrneš, nameće se i logičan odgovor: Bolje je uzeti igrača iz Akademije, pa vjerovati da će od njega nešto biti, vengo praviti od formiranog fudbalera novog. Neš imat onda ni jedno, ni drugo.
Bez obzira ne sve, Feđi treba pružiti podršku, mada se onakva sramota ne smije više nikada i nikome ponoviti. Danas će Feđa pokazati od čega je sazdan. Da li je željno iščekivani upgrade, ili još jedan prosječan bh premjerligaški trener sa povremenim bljeskovima.
Sretno!
Poštujem
Jest ako neko napise. Evo ja cu napisati da je 2,06.
To je to.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 avg 2022, 11:35Što se mene lično tiče, Suljić poslije utakmice protiv Zrinskog (4:0) nikad više ne bi zaigrao. Uostalom, generalno sam protiv vraćanja igrača. To pokazuje nedostatak vizije kluba. Bilo kako bilo, Suljić, opet velim što se mene tiče, danas može dobiti slobodne papire.
Također, Dizdarevića treba poslati na klupu. Ne da izgubi mjesto prvog golmana, ali malo treba sagledati i drugu perspektivu.
Jbg, šta bi od one širine i pokrivenosti na svim pozicijama? Nemamo zamjene ni za desno, ni za lijevo krilo. Haj ok za stopere - splet nesretnih/sretnih okolnosti.
Nameće se logično pitanje; Koj će ti klinac Akademija, ako neš crpit iz nje?! Isto tako, postavlja se drugo logično pitanje; Hoš li uzet stopera (bilo koga) iz Akademije, ili ćeš od postojećeg igrača praviti stopera? Šta je veći rizik? Kako god obrneš, nameće se i logičan odgovor: Bolje je uzeti igrača iz Akademije, pa vjerovati da će od njega nešto biti, vengo praviti od formiranog fudbalera novog. Neš imat onda ni jedno, ni drugo.
Bez obzira ne sve, Feđi treba pružiti podršku, mada se onakva sramota ne smije više nikada i nikome ponoviti. Danas će Feđa pokazati od čega je sazdan. Da li je željno iščekivani upgrade, ili još jedan prosječan bh premjerligaški trener sa povremenim bljeskovima.
Sretno!
Ma dobro, malo nas sad nervira nakon pocetne euforije pad rezultata u proslom kolu. Nije to nista nenormalno, smijemo i kritikovati malo. Trebat ce ovdje jos najmanje jedan, a mozda i dva prelazna roka da se isprofilise jedna ozbiljna uigrana ekipazagorski je napisao/la: ↑14 avg 2022, 12:28To je to.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 avg 2022, 11:35Što se mene lično tiče, Suljić poslije utakmice protiv Zrinskog (4:0) nikad više ne bi zaigrao. Uostalom, generalno sam protiv vraćanja igrača. To pokazuje nedostatak vizije kluba. Bilo kako bilo, Suljić, opet velim što se mene tiče, danas može dobiti slobodne papire.
Sretno!
Jos bi dodao da su nama naglo porasli apetiti, a zaboravljamo cinjenicu da je ovo skroz nova ekipa sa novim igracima i da ce trebati najmanje polusezona da se sve poslozi kako treba da bi se definitivno vidjelo koji joj je domet. Bice tu jos svakakvih rezultata.
Sto se tice Fedje nije nivo Jakirovica sigurno, ali imas nekog slifa kod njega mada meni djeluje da je onaj tip sto narod kaze ‘puno zuji malo meda daje’.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, bordobijeli, soe i 98 gostiju.