Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Al ga naplacuje, malo vise nego Dudic
Ali majstoe sve fino objasni. Svaka cast.TopRemove je napisao/la: ↑16 dec 2022, 08:28Imali smo i mi Kodru u Athleticu, Bajića u Udineseu itd. pa ko je od njih zapravo bio bitan faktor u tim klubovima ili u reprezentaciji? Recimo ti navedeni iz Manchestera, Fulhama, Herthe i Spezije imaju zajedno 351 minuta ove sezone. Možemo i mi zovnuti Zovku iz Spezije da bismo mogli napisati kako imamo golmana iz Serie A u repci. Imamo i dva golmana u Evertonu, Kanurića u Nottinghamu. Spomenuti HSV i Cagliari su drugi rang takmičenja, tu i mi imamo dosta naših koji uopće ne mogu doći do reprezentacije jer nemaju mjesta.hurem je napisao/la: ↑15 dec 2022, 21:29Po čemu smo to bolji od Slovacke pa da kažemo slaba grupa i očekivati je da budemo drugoplasirani na kraju?!
Oni su nedavno promijenili selektora na klupi, doveli Italijana...očekivati je nekakav pozitivan šok. (Nadam se da do njega neće doci)
Drugo, Slovačka ima igrace Napolija, Intera, Cagliarija, Salernitane, Manchester Uniteda, Fulhama, Kolna, Mallorce, Feyenorda, Spezie, Herte, HSV...zatim stare lisce Hamsika i Kucku...te kamaru drugih po Belgiji, Nizozemskoj, Austriji, Švicarskoj, Češkoj...
Na krilima i bekovima imaju samo jednog igrača skupljeg od 1 milion, njihov najskuplji napadač vrijedi 1.70 miliona i igra u Slovačkoj. Da sam Slovak, definitivno ne bih bio optimističan i bio bih svjestan da će Džeko puno lakše probiti naše najjače igrače (stopere) nego što će se njihovi ispodprosječni napadači probiti kroz Kolašinca, Dedića, Ahmedhodžića ili Hadžikadunića.
Ljudi su završili predzadnji u grupnoj fazi Lige C, izgubili dvaput od Kazahstana i jednom od Azerbejdžana, a mi bili prvi i plasirali se u Ligu A. Sve osim minimalno 4 boda iz dvomeča sa Slovačkom bilo bi iznenađenje.
Dobar post, mi generalno imamo problem sa ekstremima, ili cemo biti prvaci svijeta ili ce nas pobijedit malta u po zenice. Nema izmedjuTopRemove je napisao/la: ↑16 dec 2022, 08:28Imali smo i mi Kodru u Athleticu, Bajića u Udineseu itd. pa ko je od njih zapravo bio bitan faktor u tim klubovima ili u reprezentaciji? Recimo ti navedeni iz Manchestera, Fulhama, Herthe i Spezije imaju zajedno 351 minuta ove sezone. Možemo i mi zovnuti Zovku iz Spezije da bismo mogli napisati kako imamo golmana iz Serie A u repci. Imamo i dva golmana u Evertonu, Kanurića u Nottinghamu. Spomenuti HSV i Cagliari su drugi rang takmičenja, tu i mi imamo dosta naših koji uopće ne mogu doći do reprezentacije jer nemaju mjesta.hurem je napisao/la: ↑15 dec 2022, 21:29Po čemu smo to bolji od Slovacke pa da kažemo slaba grupa i očekivati je da budemo drugoplasirani na kraju?!
Oni su nedavno promijenili selektora na klupi, doveli Italijana...očekivati je nekakav pozitivan šok. (Nadam se da do njega neće doci)
Drugo, Slovačka ima igrace Napolija, Intera, Cagliarija, Salernitane, Manchester Uniteda, Fulhama, Kolna, Mallorce, Feyenorda, Spezie, Herte, HSV...zatim stare lisce Hamsika i Kucku...te kamaru drugih po Belgiji, Nizozemskoj, Austriji, Švicarskoj, Češkoj...
Na krilima i bekovima imaju samo jednog igrača skupljeg od 1 milion, njihov najskuplji napadač vrijedi 1.70 miliona i igra u Slovačkoj. Da sam Slovak, definitivno ne bih bio optimističan i bio bih svjestan da će Džeko puno lakše probiti naše najjače igrače (stopere) nego što će se njihovi ispodprosječni napadači probiti kroz Kolašinca, Dedića, Ahmedhodžića ili Hadžikadunića.
Ljudi su završili predzadnji u grupnoj fazi Lige C, izgubili dvaput od Kazahstana i jednom od Azerbejdžana, a mi bili prvi i plasirali se u Ligu A. Sve osim minimalno 4 boda iz dvomeča sa Slovačkom bilo bi iznenađenje.
Ili ćemo ga produžiti ili ga moramo mijenjati
Savez očigledno popušta pod pritiskom bauštelaca.
Ništa on fino nije objasnio pa cu ti i ovdje ponoviti jer si profulao mozda post.Maestro je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:44Ali majstoe sve fino objasni. Svaka cast.TopRemove je napisao/la: ↑16 dec 2022, 08:28Imali smo i mi Kodru u Athleticu, Bajića u Udineseu itd. pa ko je od njih zapravo bio bitan faktor u tim klubovima ili u reprezentaciji? Recimo ti navedeni iz Manchestera, Fulhama, Herthe i Spezije imaju zajedno 351 minuta ove sezone. Možemo i mi zovnuti Zovku iz Spezije da bismo mogli napisati kako imamo golmana iz Serie A u repci. Imamo i dva golmana u Evertonu, Kanurića u Nottinghamu. Spomenuti HSV i Cagliari su drugi rang takmičenja, tu i mi imamo dosta naših koji uopće ne mogu doći do reprezentacije jer nemaju mjesta.hurem je napisao/la: ↑15 dec 2022, 21:29Po čemu smo to bolji od Slovacke pa da kažemo slaba grupa i očekivati je da budemo drugoplasirani na kraju?!
Ljudi su završili predzadnji u grupnoj fazi Lige C, izgubili dvaput od Kazahstana i jednom od Azerbejdžana, a mi bili prvi i plasirali se u Ligu A. Sve osim minimalno 4 boda iz dvomeča sa Slovačkom bilo bi iznenađenje.![]()
![]()
To što nema između nas uvijek dokrajči.
Petev je zaslužio novi ugovor da dobije, unaprijedio je našu igru, plasirali smo se u "A" ligu nacija. Nije sreća što imamo Luksemburg i Lihtenštajn, jeste prednost, ali sreća nije. Luksemburg je nezgodna ekipa, možemo vrlo lako prosuti bodove. Prijateljsku je vrlo važno da sazovemo, kada bude FIFI-in termin za to, a neće ga biti dugo. Gigović je već izgubljen za nas i njega zaboraviti. Hamulića, Huseinbašića, Tahirovića, Jašića, Zolotića i A. ekipu reprezentacije Bosne i Hercegovine pozvati za prijateljsku i probati. Mi imamo veliku šansu da se plasiramo, mi je prospemo. Nadamo se najboljem. Ako se plasiramo ide spektakl i 50. hiljada naših navijača.Harise je napisao/la: ↑17 dec 2022, 12:27Ako ostane selekor dobro je, ako ne barem je dzentelmenski osiguro nam Baraz u slucajnost ako zabrkamo kvalifikacije. Imam sreću sto imamo Luksemburga i Lihtenstajn u našu grupu. Sa druge strane bi vazno bilo organizovati prijatelsku utakmicu da bi pozvali Huseinbasica, Hamulica, Gigovica, Tahirovica, Kikanovica, Zolotica, Mujakica i Jasica. Dosta sa igraće tipa Gojak, Civic, Danilovic, Sanicanin, Šerbecic, Milicevic idt. Mi moramo sve ucinit da se plasiramo u Euro.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.