čim je iz Importannea, garant je skup

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa dobro,nisam ja platio,ja sam birao..Zavisi šta je tebi skupo.U toj radnji imaš od 100 km pa do 10 000..Ovaj moj je bio oko 220 ja mislim,or something like that..anonimni je napisao/la:@ Narin
čim je iz Importannea, garant je skupal' otići ću baš za koji dan da provjerim koliko košta, svidio mi se, a sad mi je sat baš neophodan...
Kako vas deru u Bosni za tu odjecu i obucu to je nevjerovatno. Ovaj jedan kovori leviske za 200kmNeutral je napisao/la:Nemoguće je naći kvalitetno a jeftino. Nema u BiH radnja tipa "Uhlsport" ili "Victory". Niko nije nikada ni upitoa koliko sam šta platio. Ovdje sam dao svoje općenito mišljenje, zato i nisam napisao tačnu cijenu.
Ovo je Made in Bosnia proizvod. Kvalitetno je i mislim da napokon mogu reći da sam vidio nešto iz Bosne a da nije zlo. To i onaj ajvar što se u Bijeljini proizvodi
U Americi leviske idu $40-$60Neutral je napisao/la:Levis su kupljenje u Njemačkoj![]()
Ne brini, ne deru nas tako lahko u Bosni.
Pa zato i pitam da li je moguce. Znam kakve su razlike u primanjima a cijene ko da je obrnuto.Neutral je napisao/la:Ne živim u Americi, šta mu ja mogu.
mambabalkan je napisao/la:Pa zato i pitam da li je moguce. Znam kakve su razlike u primanjima a cijene ko da je obrnuto.Neutral je napisao/la:Ne živim u Americi, šta mu ja mogu.
Ne obazirem paznju na ovu temu al sam sad upratio razgovor o ovim majicama pa neko rece dukserica od $50 smece pa ovo za leviske pa reko da li je moguce da je u Americi sve ovoliko jeftinije.
Znao sam donekle za patike jer sam slao rodici Air Max pa nisam vjerovo nekim cjenama al izgleda da je sve dole skuplje.
Za pare koje bi dao na IWC, moze se uzeti fin autoM4kaveli je napisao/la:Da je ovo.
Kad izacu nove budu od $140-$180anonimni je napisao/la:koliko su kod vas Maxice ?
Meni nisu jasne budale koje bacaju pare na skupe satove.M4kaveli je napisao/la:Da je ovo.
kol'ko su para kod nas ove gazelle ?High je napisao/la: