zgembo89 je napisao/la:Sve sretne porodice lice jedna na drugu,svaka nesretna nesretna je na svoj nacin..
Zao mi je kad vidim da osobe koje su rodjene Sarajlije i javne licnosti pisu po FB kako bi Begovic bio dobar buduci kapiten,a Dzeku niko ne spominje..
A šta to fali Begoviću molim te, je li to kapiten mora biti rođen u Sarajevu, a ne u Trebinju. Možda su javne ličnosti prepoznale profesionalizam, kvalitetu i nešto posebno u Asmiru, a ne u Džeki. Možda zato jer je Asmir porodičan čovjek, porodica mu je na prvom mjestu, a ne restoran Bosna, cuga i provodi.
Isti taj Asmir za kojeg zagovaramo da bude kapiten jedini je poslije utakmice priznao da smo odigrali loše. Zar tako pravi kapiten ne radi ili kapiten treba da bude čovjek koji se oglasi nakon 2 dana i to gleda čuda putem F A C E B O O K -a i još ima obraza da piše da su navijači miševi, pravi-krivi i da mi soli pamet.
Egipat + kašnjenje+ nezalaganje + Ibričić+ provodi= Nema kapitenske trake od mene
Rođen u Sarajevu, nisam javna ličnost, ali moj glas ide Asmiru.
A Džeki svaka čast za karijeru, uspjehe, golove i sve što je dao za repku, ali nije sazrio za kapitena.
Toliko